LezzetliCipetpet Betüş nasıl oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım. İyiye gidiyor. Burundan besleme meselesi var bi, yarın doktorla konuşacağız inşallah onu da çözersek manen bir sıkıntımız kalmayacak..LezzetliCipetpet Betüş nasıl oldu
Valla ben eşime dedim sen öğret paramız cebimizde kalsın diye ama araba sürmek öğretilmez bineceksin gideceksin işte diyor neyse kendi bilir napalım öyle ya da böyle öğreneceğiz inşallah
Bir an önce iyi olsun betül insallahhh dualarımız sizinleÇok şükür canım. İyiye gidiyor. Burundan besleme meselesi var bi, yarın doktorla konuşacağız inşallah onu da çözersek manen bir sıkıntımız kalmayacak..
Canım bizde aynı dertten muzdariptik son bir haftadır annem geldi onun ısrarlı çabalarıyla başladı çok sukur bir kaşık yogurt bile veremiyordum anne sütünden başka herşeye kıyamet koparıyordu şimdi kendi istiyor masada herşeyden sanırım ısrarla sıkılmadan vermek lazimmis bEn yapamamıştım ananesi sagolsunArkadaşlar bu ek gıda konusunda çok üzülüyorum hevesim kaçıyor yemek istemedikce en fazla 5 çay kaşığı yiyor onu da geri kusuyor napicam 8 aylık oldu sadece anne sütu ve suyla besleniyor.
Arkadaşlar smilac alimentum mama kullananınız oldu mu? Tadı nasıl? Tadı pregomin gibi kötüyse hiç verip kusturmak istemiyorum kızımı
Vicdan rahatlama sekli :) okadar Dr yapılan araştırmalar birden yalan oldu buhar olup uçtu :) çünkü çok su var.Bugün eski usul sofrada ne varsa tuzlu demeden verdim . Taze fasulye etli yemek vardı onun içine az da bulgur pilavı ekledim ezdim yedirdim. Ilk defa istahla bir yemek yedi. Tuz vermim diyorum ama baktım da çocuk tuzsuz diye hiç bir şey yemiyor. Damak tadına uymadı tuzsuz yemekler. Sonra bir güzel su içti. Ben tuzun zararına su tuketilmezse inanırım. Yeteri miktarda su tuketilirse böbrek zarar görmez.
Fazla proteinli 1 yaş sonrası yedirilmesi gerekiyorBende acikcasi tuzsuz ve sekersiz yediriyorum bebegime. Sonucta tuzlu ve sekerli tadi bilmedigi icin yemekte sorun cikmiyor cok sukur. Bugun patates haslayip kiyma sogan sarimsak sos yaptim, onunla guzelce yedi.
Bu arada yumurtanin beyazi zararli mi? Cogu tarif yumurta sarisi ile de. Benim kizim yiyor beyaziyla birlikte
Vicdan rahatlama sekli :) okadar Dr yapılan araştırmalar birden yalan oldu buhar olup uçtu :) çünkü çok su var.
Sicaklar ve dis sikintisindan olabilir mi canim? Benimki de pek yemiyor. Üstlemiyorum ama her ogun denemekten de vazgecmiyorum.Arkadaşlar bu ek gıda konusunda çok üzülüyorum hevesim kaçıyor yemek istemedikce en fazla 5 çay kaşığı yiyor onu da geri kusuyor napicam 8 aylık oldu sadece anne sütu ve suyla besleniyor.
Bizim de çıkacak heralde. Hrp kasiyor.ama ben goremedim birsey. Hem goremedim hrm de baktirmiyor zaten. Huysuzluk ates hepsi var. Bird3 bagiriyor cwni yandikca cok sinirliÜst iki disimiz de çıkıyor biri göründü de diğeri de delindi cikicak hafif ateş yapıyor bir de çok kasiyor kuzum
Yaaa sirasi farkl8 olabiliyor demek ki bizimki alltan 2 cikti, simdi ust gelecek diye tahmin ediyorum ama emin degilim cunku yumrukla kasiyor ve baktirmiyor. Bakmak icin zorlarsam da kiyameti kopariyor. Bakakim nerden ne gelecek? Amq sunu farkettim gogsumu ciddi ciddi acitmaya basladi. Inci gibi olsun insalahİyi geceler herkese ... 3. Dişimiz gelmiş bugün gördüm alttaki sağ dişin yanı , üstte hiiç birşey yok sizlerin dişler nasıl ay onlar da tamamen çıkınca çok çirkin olcak altta 4 değil üstte hiç diş
Kuzum merhaba,smilac alimentum yarı hidrolize mama yanlız.içinde süt proteini kazein falan var diye biliyorum ben.eğer bebeğinde süt alerjisi varsa onu kullanma bence.bende tadına bakmıştım.pregomin meocate den daha kötü gelmişti bana. Bende bebeğime bu alerjen mamayı kabul ettirmek için çok uğraşmıştım.içine ne katarsam katayım sürekli öğürüyordu agzına alınca.kusmaya başlardı.pregomin ve neocatenin tadı birebir aynı zaten.sadece neocate pregomine göre birazcık daha keskin.ben çareyi markette satılan koska nın keçiboynuzu pekmezinde bulmuştum.hem tadını değiştirmişti hem biraz tatlılık vermişti.içine 1 tatlı kaşığından birazcık az keçiboynuzu pekmezi koydum.ilk verdiğim anda içti.o gün bu şekilde içirdim hep.ertesi gün sade verdim hiçbirşey katmadan.tadını benimseyince kabul etti ve hep sade verdim.onun öncesinde meyve sularıyla karıştırma,normal üzüm pekmezi,vanilya şurubu hiç bir işe yaramadı.eczaneden aldığım keçiboynuzu pekmezi de yaramadı.sadece koskanın işe yaradı ben pregominle alıştırdım ilk.bir süre kullanınca neocate a geçtim.zaten tadları aynı olduğu için hiç yadırgamadı.suan elimde bi kaç kutu olduğu için ara sıra pregominde veriyorum içiyor.her ne kadar içeriği aynı olsa da neocate daha güvenilirmiş.ondan ona geçtim.ankaradaki doktor söylemişti.eninde sonunda alışıyorlar minik kızında alışır merak etmeArkadaşlar smilac alimentum mama kullananınız oldu mu? Tadı nasıl? Tadı pregomin gibi kötüyse hiç verip kusturmak istemiyorum kızımı