2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım sen pullubiber misin onun da kızının adı lidya ceren oğlunun adı önder alp olduğu için nickin tanıdık geldi

Yazdıklarına aynen katılıyorum. Ilk yazdığı bayağı bilgilendiriciydi ancak ikinci yazdığı çok ağır bir çıkış olmuş. Böyle bir üslup çok itici ve gereksiz
flower84nely sen de kendini çok güzel ifade etmişsin canım. 3 ana 3 ara öğün yazdığında ben de hepsini ek gıda olarak yazdın sanmıştım, ama şimdi açıklayınca yazdıklarında herhangi bir hata yada yanlış bilgilendirme görünmüyor

Valla ben okuduklarimdan 3 ana 3 ara ogunu ek gida anliyorum .sonra 3 ana ogun mama yada anne sutu yazilmis o da az ben anlayamadim

Aranan kan bulundu bnm en birinci arkadaşım olurmusunuz

Ben degilim kusum.ben cereni duyunca deliriyorum :)
Biri sana komplo kurmuş galiba, diğer nickteki kişiyle profil bilgileriniz aynı sahte hesap açıp, burda millete giydirip senin üzerine atmaya çalışıyor heralde

Sen değil misin yani canım? Kazen abi de yazmış sanki şifrenizi mi unuttunuz demiş kibarca..
Kusum etiketledin diye baktim ben yeterince ban yedim :) opuyorum
Biri sana komplo kurmuş galiba, diğer nickteki kişiyle profil bilgileriniz aynı sahte hesap açıp, burda millete giydirip senin üzerine atmaya çalışıyor heralde
Aslinda instagramda da boyle bisey yasadim. Bu kadar bos vakti olani kutluyorum.

Kazen abi gerekli işlemi yapar zaten merak etme Profil fotoğrafına da senin çocuklarını mı koymuş peki? Çok benzettim seninkilere?
Kazen abi gerekli işlemi yapar zaten merak etme Profil fotoğrafına da senin çocuklarını mı koymuş peki? Çok benzettim seninkilere?
Yok artik yaa.
Mubarek gun nasil sinirlerimi bozdu anlatamam. Bos vakti cok, yapacak isi de yok demek ki. Sahte hesap, sahte profille millete sarip, salca olmak, laf yetistirmek nasil bir haz verir insana acaba ruh hastasi.
Anne oldugundan, hatta kadin oldugundan bile supheliyim. Organik Kepekli Pirincle ilgili bilgiyi resmen bebekcom dan aynen kopyalamis yazmis buraya, sanki ona içerik ve nerede uretilir pirinc diye soran vardi. Aklı sira bilgili gorunup ahkam kesecek, sonra calistigi yerin ve muayene ucretini de paylasitigna gore birilerinin yada kendinin reklamini yapacak ya da dolandıracak aklima baska birsey gelmiyor.

Valla ben okuduklarimdan 3 ana 3 ara ogunu ek gida anliyorum .sonra 3 ana ogun mama yada anne sutu yazilmis o da az ben anlayamadim
Canim ana ogun her zman anne sutualiyorsa annesutu, almiyorsa mama.
Ara ogunden kastim ek gida( anne olarak,neyi uygun gorduysen, doktorunla neyi planladiysan, ne veriyorsan o)
Bu haliyle 6 ogunden baska beslemiyorum gibi algılanmasın asla. Tabi ki, Aralarda ve bebegim her istediginde emziriyorum yada mama veriyorum. Hatta. Sadece memede uyuyan bir bebek benimki.
Brn gunde 3 kere ek gida tadimi yaptirmaya ozen gosteriyorum. Meyve, sebze, yogurt hrpsini denedim. 3 gun kuralıyla. Cok şükür Problem olmadığı icin de devam etmekte sakinca gorm3fim. Aksine guzel buyuyor bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…