Canim hakan kılıç videolarını izleyerek ve kendi doktorumun tavsiye edip verdigi listeye gore ilerliyorum ben. 1 tatli kasigi kepekli ve organik pirinc veriyorum ve arada dedim dikkat ettiysen. Arada dan kastim 2 kere ekledim bugune kadar. 3 ana 3 ara ogun derken de, ana ogunu zaten anne sutu, ara ogunde ise verdigim tadimlik ek gidadan bahsediyorum. Anne sutu yada formul mama ana ogun, arada tattirdigim ek gidalar da ara ogun olarak geçiyor .Soyle aciklayayim istersen;
Uyandiginda emiyor,oglen sebze veriyorum,yerse,ikindi yogurt yada meyve .bazen meyve , yogurt, sebzeyi 1 gune boldugum de oldu.gerisi hep anne sutu. Doyumluk degil tadımlık veriyorum o konuda da dikkatini cekerim, ki, yedigi zaten en fazla 1 tatli kasigi. O da her defasında degil sevmedigi birseyi zaten kabul etmiyor zorlamayip o ogunu es geciyorum. Bugune kadar kontrollu ve sikintisiz ilerledim cok sukur. Bugun de yumurra tattridim mesela.
Yutmayi ogrenmesi, bizimle beraber masaya oturmasi, mama deyince tepki verip algilamasi, kasigi elimden alip agzina goturmeye calismasi paha bicilemez seyler brnim icin ve bu hallerine duygulaniyorum bile. Ben boyle yapiyorum ve boyle ilerliyorum ve siznle de paylastim bilincsiz bir anne de degilim. Egitimci olmama ragmen Cok okuyup cok arastirip cok irdeleyip boyle yapmaya karar verdim boyle uygun uygun gordum ben. Isteyen uygular istemeyen uygulamaz. Bebegi icin en iyisini tabiki annesi bilir.