• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben canım
Kakasını öyle yaptırıyorum hala
Çişi yakalayamıyorum
Uykudan uyandıktan sonraki 10 dk içinde tutarsan yapar ama
Ben de özellikle kaka için istiyorum. Bezin içinde zorlanıyor, günlerce yapamıyor kakasını. Güzel bir lazımlık alıp oturtmak işe yarar inşallah ❤ çişini de zamanla yakalarız. Külot bez almak istiyorum bunun için, giydir çıkart kolaylık olur

Ben de özellikle kaka için istiyorum. Bezin içinde zorlanıyor, günlerce yapamıyor kakasını. Güzel bir lazımlık alıp oturtmak işe yarar inşallah ❤ çişini de zamanla yakalarız. Külot bez almak istiyorum bunun için, giydir çıkart kolaylık olur

Ben kucağımda tutuyorum lazımlığa
Henüz oturtmuyorum
Dün kabız olmuştu bu şekilde çözdük sorunu;)
Külot bezi de giydirmesi kolay ben kullanıyorum ama çıkarması zor geliyor bana çıkarttığım bezi tekrar giydirmiyorum.

Ben kucağımda tutuyorum lazımlığa
Henüz oturtmuyorum
Dün kabız olmuştu bu şekilde çözdük sorunu:KK66:
Külot bezi de giydirmesi kolay ben kullanıyorum ama çıkarması zor geliyor bana çıkarttığım bezi tekrar giydirmiyorum.
Hangi bezi kullanıyorsunuz? Bez araştırıyorum bu günlerde

Bebeklerinize pekmez vermeyi düşünüyor musunuz. Ne zaman verilir hangi marka iyidir fikirlerinizi almak istiyorum. Bestiron Kan ilacı alerji yaptı bebeğime. Aklıma pekmez geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz.

Canım Ben pes ettim bile gece bez bağladım çok inatçı yaa.. Halbuki ben Ramazan'dan sonra başlamayı düşünüyordum kendisi geldi yanıma Anne ben bezi bıraktım abiler gibi kilot giyeceğim diye... boşu boşuna yıprandık ikimizde😫
Valla canım çok iyi anlıyorum seni ben hamileyken öğrettim şimdi olsa 2si belki bende pes ederdim aslında denemişken bırakmasaydın keşke benimki ilk hafta her yere işedi 2.hafta kendi asla söylemedi ama ben götürünce tuvalete yaptı anca tam öğrenme 15 20 günde oldu ama ilk hafta en zoruydu

Bebeklerinize pekmez vermeyi düşünüyor musunuz. Ne zaman verilir hangi marka iyidir fikirlerinizi almak istiyorum. Bestiron Kan ilacı alerji yaptı bebeğime. Aklıma pekmez geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz.
Ben veriyorum arada ama ev yapımı pekmez veriyorum açıkcası ben doğal denen markalara bile güvenmiyorum pek pekmez konusunda içinde şeker var ya da glikoz şurubu evde yapan birine ulaşma imkanınız varsa onu verin derim

Valla canım çok iyi anlıyorum seni ben hamileyken öğrettim şimdi olsa 2si belki bende pes ederdim aslında denemişken bırakmasaydın keşke benimki ilk hafta her yere işedi 2.hafta kendi asla söylemedi ama ben götürünce tuvalete yaptı anca tam öğrenme 15 20 günde oldu ama ilk hafta en zoruydu

Benim psikolojik olarak hiç hazır olmadığım bir dönemde bezini çıkarmak istedi canım. Bakalım bir daha ne zaman söyleyecek...

Hayırlı Ramazanlar güzel anneleree💕💕
Bebeğim yarın itibariyle 6 ayını doldurup 7. aya girecek inşallah bizde 2 haftadır baş gösteren bir gaz problemi var, bebeğime çok üzülüyorum gözlerinden uyku akıyor ama gazdan dolayı uyuyamıyor her gece aynı şeyi yaşıyoruz sürekli 1 saat aralıklarla uyanıp katıla katıla ağlıyor. Bu aylarda çoktan gaz sancısının geçmesi gerekmez miydi doğaldır normaldir denilirse bile rahatlayacağım çünkü endişelenmeye başladım artık başka bir problemi var da ben mi fark etmiyorum acaba diye. Bana bir yardımcı olun yaa normal mi bu aylarda gaz sancısı çekmesi 😔😔

Geceleri prima külot bez
Gündüzleri baby&me kullanıyorum
Bunlar bitince de 4 numara prima premium ve sleepy külot bez almıştım onlara geçeceğim

Gece çok çiş yapıyor prima külot bez sızdırmıyor
Biz de 5 numara aldık yeni. 4 artık sıkmaya ve sızdırmaya başladı. Soffio almıştık denemek için, gündüz onu bağlayıp duruma göre geceye de Prima alınabilir

Biz de 5 numara aldık yeni. 4 artık sıkmaya ve sızdırmaya başladı. Soffio almıştık denemek için, gündüz onu bağlayıp duruma göre geceye de Prima alınabilir

Minies de iyiymiş diyorlar
Ben hala 3 numara kullanıyorum bebeğim 6 kilo
Ne zaman 4 e geçmiştin

Ne zaman 4 e geçmiştin
Ben 6kilodan sonra geçtim prima 4numara bel bantlı beze ama 3numara külot bez de oluyor hala. Primanın kalıpları daha büyük oluyormuş sanırım, külot bezleri de iyice esnek. Ayrıca 3numara külot ve 4numara bel bantlının boyutları eşit canım
IMG_20190506_105210.jpg

Ne zaman 4 e geçmiştin
Epeydir 4 kullanıyorum ben, 3 aydır nerdeyse. Kızım tombik doğdu, şu an da 10,5 kg (6 ay 4 günlük). Minies kalıbı bize uymadı, Soffio da paketin üzerinde yazan kiloya bakıp aldık, 4 numara direk sıktı, iyi ki 5 de aldırmışım.

Epeydir 4 kullanıyorum ben, 3 aydır nerdeyse. Kızım tombik doğdu, şu an da 10,5 kg (6 ay 4 günlük). Minies kalıbı bize uymadı, Soffio da paketin üzerinde yazan kiloya bakıp aldık, 4 numara direk sıktı, iyi ki 5 de aldırmışım.

Ay maşallah ne tatlı :)
Bizimki 3250 gram doğdu
Ola ola 6000 gram oldu dün, boyu da 60.5 tu 5 aylıkken. 5 ay 24 günlük
10 gün varmış aramızda

Hayırlı Ramazanlar güzel anneleree💕💕
Bebeğim yarın itibariyle 6 ayını doldurup 7. aya girecek inşallah bizde 2 haftadır baş gösteren bir gaz problemi var, bebeğime çok üzülüyorum gözlerinden uyku akıyor ama gazdan dolayı uyuyamıyor her gece aynı şeyi yaşıyoruz sürekli 1 saat aralıklarla uyanıp katıla katıla ağlıyor. Bu aylarda çoktan gaz sancısının geçmesi gerekmez miydi doğaldır normaldir denilirse bile rahatlayacağım çünkü endişelenmeye başladım artık başka bir problemi var da ben mi fark etmiyorum acaba diye. Bana bir yardımcı olun yaa normal mi bu aylarda gaz sancısı çekmesi 😔😔
Canım gaz değilde diş sıkıntısı olmasın sakın benimkide iki gündür katıla katıla ağlıyor ama farklı bir ek gıda vermedim bu ara ben dişe bağladım açıkcası çıkacak sanırım

Masallah:nazar::nazar: bide benim kiza sisko derler kucagina alan iki gezdirince yoruluyo:olamaz: bi dahakine sizi ornek vercem sisko degiller iri kemikliler sadece:KK70:

Canım gaz değilde diş sıkıntısı olmasın sakın benimkide iki gündür katıla katıla ağlıyor ama farklı bir ek gıda vermedim bu ara ben dişe bağladım açıkcası çıkacak sanırım
Bizim alttaki 2 diş cıktı geçen hafta hala onun ağrısı mi var bilmiyorum kayınvalidem üsttekiler ağrı yapıyordur onlar da peşi sıra geliyor alttakilerden sonra dedi ama bilmiyorum yaa geceleri uyku filan yok bize yıprandım iyice

Bizim alttaki 2 diş cıktı geçen hafta hala onun ağrısı mi var bilmiyorum kayınvalidem üsttekiler ağrı yapıyordur onlar da peşi sıra geliyor alttakilerden sonra dedi ama bilmiyorum yaa geceleri uyku filan yok bize yıprandım iyice
Benimde şimdi baktım biri eti yarmış çıkıyor üst yan diş o yüzden çığlık çığlığa ama diğerleri de peşi sıra geliyor onlarda kabarmış iyice büyümek ne zor ya

Back