2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı olsun. Sağlıkla ins kucaginizada alirsiniz. Değerler 2 günde en az yüzde 60 artarsa sağlıklı gebelik. Ama ben hiç baktirmadim taki bugüne kadar. Stres olmamak için yok arttı yok artmadi diye insan yipratiyor kendini

Nazik cevabınız için çok teşekkürler. Ben o zaman Pazartesi günü gidip tekrar tahlil yaptırayım.

Size bir şey sorabilir miyim? Tahmini doğum tarihimiz aynı o yüzden merak ettim betanız kaç çıktı?

Ben pazartesi günü yaptırdım 3530 çıkmıştı. Doktorunla messengerda konuştum haftaya gel dedi. Vitamin coraspirin folik asit verdi. Kese oluştu mu merak içindeyim
Ben bugun keseyide gördüm. Sanırım sizinle aynı gidicez. Döllenme de 1 gün siz önde olabilirsiniz. Bana sadece elevit pronatal diye kapsamlı vitamin verdi.

Sebepsiz kısırlık ti. Olmaz dediğimiz ayda oldu. Bi sonraki adette aşılamam vardı yine. Ama adet olmadım. Çok şükür. İsteyen herkese nasip etsin.
Maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana da imkansız dediler 3 tüp 1 aşılama ile düşük yaşadım vazgeçtim herşeyden bu ay doğal hamile kaldım ama riskim devam ediyor

Ben bugun keseyide gördüm. Sanırım sizinle aynı gidicez. Döllenme de 1 gün siz önde olabilirsiniz. Bana sadece elevit pronatal diye kapsamlı vitamin verdi.

Hayırlı olsun Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin. Adet takibi uygulamasına göre döllenme 4 şubata tekabül etti. Ovülasyon testleri de kullandım ama hep silikti o yüzden net tarihi bilmiyorum. Bir de aklınızda soru işareti oluşturmak istemem ama folik asit gebelikte kullanılması gereken bir ilaç diye biliyorum. Sizin doktorunuz neden vermedi acaba.

iyi akşamlar kizlar
pazar günü saat16.00 verdiğim kanda beta 453 çıkmıştı

bugun çarşamba. 08.30 da verdiğim kanda 1512 çıkmış.
artış normal mi..ilk gebeliğim. biraz cahilim.
kese de görünmez daha sanırım. 2bin ile 5bin arası görünür diyor hemşirem.

Maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana da imkansız dediler 3 tüp 1 aşılama ile düşük yaşadım vazgeçtim herşeyden bu ay doğal hamile kaldım ama riskim devam ediyor
Sizede inş. Saglikla kucağınıza alirsiniz.yasadiklarimizdan öğrendiğimiz olayları biraz akışına birakmakmis..

Kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Niye bu kadar çok kan veriyorsunuz ki, 2 ya da 3 kez falan. İlk hamileliğimde bir kez verdim hamilesin dediler o kadar :) sizlerin yazdıklarını okudukça ben endişeleniyorum ya. Daha kan vermedim gerçi, bekliyorum

Amin inş heyecanla bekliycez pit pitlari gunler gecmez bize. 8Mart randevum. Ben olcagini bu ay bıraktığım için takip etmedim ama ya 6 Şubat yada 7 diye tahmin ediyorum.6 da uzayan akıntım vardı çünki. Bugüne kadar folik asit kullandım. Bu ilaçta folik asit de var dedi.

Belki üzerine görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…