2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gayet guzel maşallah. Evet 2 inin uzeri

Benim ilk gebelikte 1 dolu bir boş takip edildi bu sefer ara ara takip ediliyor . Sen kaç kere verdin

Benim 3 tane kimyasal gebeliğim oldu artı 2 tane normal 8 haftalık düşüğüm o yüzden baktırıyordum 4+3 de en son baktım dr gerek Yok dedi artık şimdiden sonra kesenin büyümesini kontrol edicez dedi

tedavi ile gebe kaldığım için takip ediliyorum. kollarim morardi. keyfimden değil...

Hayırlı olsun gebeliğiniz. Sizin durumunuz öyle olabilir ama, arkadaşa katılıyorum. Bazıları gereksiz yere iki günde bir kan veriyor. Sonra gereksiz yere stres yapıyorlar.
Genellikle ilk gebeliği olanlar tedaviyle olanlar yada geçmişinde düşük hikayesi kimyasal hikayesi olanlar kendini ikinci kanı vermek zorunda hissediyor. Bende dün ikinci kanı verdim ama benim bambaşka sebebim vardı :) Benin değerim zamanında olması gerekenden çok yüksek çıkmıştı artışını merak ettiğim için ikinci kanı da verdim şükür 4 kat artışım var. Ama ilk gebeliğimde bende bi kere vermiştim.

Aynen ben oğlumda hiç vermedim kimse keyfi olarak gidip o acıyı çekmez elbet bir sebebi vardır her seferinde 90 tl veriyorum doktor ver diyosa bi bildiği vardır

valla gidip keyfi vermiyoruz artisa bakarak saglikli gebelikmi ona bakiyorlar yani bi 2yil oncesiyle simdi bir degil tipta her gun hersey gelisiyor doktorlarda bunu vermen gerektigini soyluyorlar mesela ilk deger verip ikinciyi vermeyenler hemen dusuk yaptim diyorlar doktorlar bunu kabul etmiyor dusuk bi deger ciktiysa 2.yi isteyip saglilli olup olmadigina bakiyorlar bence cok gereksizde degil

Kızlar sabah bi mide bulantısı başladı hala devam ediyor zar zor 12 de kahvaltı yaptım ne yapacam bilmiyorum ama 3 senedir bekliyorduk o yüzden bu bile beni mutlu ediyor ham olsun Rabbime

Canım ya çok erken başlamış sende çok geçmiş olsun

Benim oğlanda 6 biterken başlamıştı bulantı değil ama tiksinti vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…