Gayet guzel maşallah. Evet 2 inin uzeriiyi akşamlar kizlar
pazar günü saat16.00 verdiğim kanda beta 453 çıkmıştı
bugun çarşamba. 08.30 da verdiğim kanda 1512 çıkmış.
artış normal mi..ilk gebeliğim. biraz cahilim.
kese de görünmez daha sanırım. 2bin ile 5bin arası görünür diyor hemşirem.
Benim ilk gebelikte 1 dolu bir boş takip edildi bu sefer ara ara takip ediliyor . Sen kaç kere verdinKızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Niye bu kadar çok kan veriyorsunuz ki, 2 ya da 3 kez falan. İlk hamileliğimde bir kez verdim hamilesin dediler o kadar :) sizlerin yazdıklarını okudukça ben endişeleniyorum ya. Daha kan vermedim gerçi, bekliyorum
Benim 3 tane kimyasal gebeliğim oldu artı 2 tane normal 8 haftalık düşüğüm o yüzden baktırıyordum 4+3 de en son baktım dr gerek Yok dedi artık şimdiden sonra kesenin büyümesini kontrol edicez dediKızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Niye bu kadar çok kan veriyorsunuz ki, 2 ya da 3 kez falan. İlk hamileliğimde bir kez verdim hamilesin dediler o kadar :) sizlerin yazdıklarını okudukça ben endişeleniyorum ya. Daha kan vermedim gerçi, bekliyorum
Kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Niye bu kadar çok kan veriyorsunuz ki, 2 ya da 3 kez falan. İlk hamileliğimde bir kez verdim hamilesin dediler o kadar :) sizlerin yazdıklarını okudukça ben endişeleniyorum ya. Daha kan vermedim gerçi, bekliyorum
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Sizin durumunuz öyle olabilir ama, arkadaşa katılıyorum. Bazıları gereksiz yere iki günde bir kan veriyor. Sonra gereksiz yere stres yapıyorlar.tedavi ile gebe kaldığım için takip ediliyorum. kollarim morardi. keyfimden değil...
Genellikle ilk gebeliği olanlar tedaviyle olanlar yada geçmişinde düşük hikayesi kimyasal hikayesi olanlar kendini ikinci kanı vermek zorunda hissediyor. Bende dün ikinci kanı verdim ama benim bambaşka sebebim vardı :) Benin değerim zamanında olması gerekenden çok yüksek çıkmıştı artışını merak ettiğim için ikinci kanı da verdim şükür 4 kat artışım var. Ama ilk gebeliğimde bende bi kere vermiştim.Hayırlı olsun gebeliğiniz. Sizin durumunuz öyle olabilir ama, arkadaşa katılıyorum. Bazıları gereksiz yere iki günde bir kan veriyor. Sonra gereksiz yere stres yapıyorlar.
Aynen ben oğlumda hiç vermedim kimse keyfi olarak gidip o acıyı çekmez elbet bir sebebi vardır her seferinde 90 tl veriyorum doktor ver diyosa bi bildiği vardırGenellikle ilk gebeliği olanlar tedaviyle olanlar yada geçmişinde düşük hikayesi kimyasal hikayesi olanlar kendini ikinci kanı vermek zorunda hissediyor. Bende dün ikinci kanı verdim ama benim bambaşka sebebim vardı :) Benin değerim zamanında olması gerekenden çok yüksek çıkmıştı artışını merak ettiğim için ikinci kanı da verdim şükür 4 kat artışım var. Ama ilk gebeliğimde bende bi kere vermiştim.
valla gidip keyfi vermiyoruz artisa bakarak saglikli gebelikmi ona bakiyorlar yani bi 2yil oncesiyle simdi bir degil tipta her gun hersey gelisiyor doktorlarda bunu vermen gerektigini soyluyorlar mesela ilk deger verip ikinciyi vermeyenler hemen dusuk yaptim diyorlar doktorlar bunu kabul etmiyor dusuk bi deger ciktiysa 2.yi isteyip saglilli olup olmadigina bakiyorlar bence cok gereksizde degilGenellikle ilk gebeliği olanlar tedaviyle olanlar yada geçmişinde düşük hikayesi kimyasal hikayesi olanlar kendini ikinci kanı vermek zorunda hissediyor. Bende dün ikinci kanı verdim ama benim bambaşka sebebim vardı :) Benin değerim zamanında olması gerekenden çok yüksek çıkmıştı artışını merak ettiğim için ikinci kanı da verdim şükür 4 kat artışım var. Ama ilk gebeliğimde bende bi kere vermiştim.
crinone jel degilde duphaston kullaniyorum cnmCrinone Jel kullanan var mi aranızda kizlar?
Canim ne durumdasin merak ettim seni36 idi 2 gün önce şimdi 17 cıktı
Ben kullanmistim hamileligimdeCrinone Jel kullanan var mi aranızda kizlar?
Kanama oldu düştü maalesefCanim ne durumdasin merak ettim seni
Geçmiş olsun Allah en kısa zaman da sağlıklısını nasip etsinKanama oldu düştü maalesef
Amin canım inşallah. Mükemmel bir duyguydu kısa sürdüGeçmiş olsun Allah en kısa zaman da sağlıklısını nasip etsin
Progestan kullanıyorum ben de leke olmuştu kahverengi o yüzden verdi sana neden verdiCrinone Jel kullanan var mi aranızda kizlar?
Ben kullanıyorum tüp bebek tedavisiyle olduğu içinCrinone Jel kullanan var mi aranızda kizlar?
Kızlar sabah bi mide bulantısı başladı hala devam ediyor zar zor 12 de kahvaltı yaptım ne yapacam bilmiyorum ama 3 senedir bekliyorduk o yüzden bu bile beni mutlu ediyor ham olsun Rabbime
Ben de dün başladım dr tavsiyesiyle dr sor benceKızlar progestan kullanmak için erken mi? Benim geçen hafta lekelenmem olmuştu evde var içsem mi acaba progestan