- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
sende de mi var kanama kuzumAyaklarını uzat yat ben 1 haftadr yatıyorum. Bi de bol su iç. Stres daha kötü etkiler. Unutup başka şeyler düşün canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende de mi var kanama kuzumAyaklarını uzat yat ben 1 haftadr yatıyorum. Bi de bol su iç. Stres daha kötü etkiler. Unutup başka şeyler düşün canim
amin canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınDr biliyorsa tamamdır içini ferah tut inşallah bi sıkıntı olmaz Doğum hikayelerimizi yazmayı Rabbim hepimize nasip etsin
bende de var göz kararması canımBende oluyor canım karın ağrısı değil de bel ağrısı var genel olarak.
ayy benim hic oyle agrim sizim yokta tek sikinti surekli uykumun gelmesi yaabende de var göz kararması canım
inşallah öyle devam eder canımayy benim hic oyle agrim sizim yokta tek sikinti surekli uykumun gelmesi yaa
insaallah caniminşallah öyle devam eder canım
Kaç mm di Canım hadi gözün aydın
çok sevindim. alttan mı baktılar
Hoşbuldum canım. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsinHoşgeldin Canım inşallah Allah kucağına almayı nasip eder
Yaşınız kaç kiBenim adetime 2 gün var ama suphelendigim için dün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı. Bugünde kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim. 5.çocuğa hazır değilim ama Allah verdiyse yapacak bişey yok.
maşallah Allah hayırlısını nasip etsinBenim adetime 2 gün var ama suphelendigim için dün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı. Bugünde kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim. 5.çocuğa hazır değilim ama Allah verdiyse yapacak bişey yok.
Kimyasal olabilir. Yine de nasip böyleymiş. Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallahİyi aksamlar bayanlar çok şaşkinim adet gecikmesinden sonra garanti olsun diye iki farkli markayla test yapmistim ikisinde de çizgiyi silik de olsa görmüstüm ama bugün karin agrisi ve ardindan adet oldum hayirlisi buymus nasip diger aya artik
Kanama yok. Ama zor olunca korku varsende de mi var kanama kuzum