2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok gecmis olsun canim. Ayni seyleri bende yasamistim. Vakti zamani var demekki daha.biliyorum cok zor ama Beklemek ve dua etmekten baska elimizden gelen birsey yok.
Maalesef öyle. Çok kan geliyor ama umarım düzelir

tedavi ile gebe kaldığım için takip ediliyorum. kollarim morardi. keyfimden değil...
ALLAH Yardımcın olsun canım ilk gebelikte benim de tedavi ile olmuştu bende sürekli veriyordum birde serum verdiler damarlar çok zedelenmişti . değerin güzel ilerliyormu ?
Kanama oldu düştü maalesef
geçmiş olsun canım allah sabır versin
Kızlar progestan kullanmak için erken mi? Benim geçen hafta lekelenmem olmuştu evde var içsem mi acaba progestan
bence doktora danış benimde kanamam oluyor progestan değerim ölçüldü 21 çıktığı için gerek yok dedi fazlası da zarar verebilir.

İyiyim ben de canm sen nslsın hastaneden geldim bende keseyi gördük çok şükür 9 mart kalp atışını duymaya gidecez İnşaAllah
Bende bugün kontrole gittim ama keseyi göremedik. Doktorum takvimini adet tarihine göre ayarla dedi. Hcg içinde ilk zamanlar öyle artabilir dedi. Benim içimde bi umut hala ikiz diyor ama bunu öğrenmek için daha bol bol zamanım olucak :)

Yok artık istemiyo şimdiden sonra kalp atışını beklicez dedi
hadi inşallah kuzum beklemek çok heyecanlı dimi. vitamin testlerin yapıldı mı ? kalp atışında mı yapılacako testler benim ilk olduğu için bilmiyorum çok soruyorum
Biz keseyi göremedik o yüzden bidaha hcg baktır dedi. Ama kese göründükten sonra daha istemiyorlar hcg
keseyi ne zaman göreceksin . bana kese için 9 mart dedi bakalım nasip olursa o güne gidecez yarın da kan vercem değere bakılcak

Ailede ikiz var mı

Teste şimdilik gerek Yok dedi kalp atışını duyduktan sonra

Salı çarşamba görürüz dedi. Hcg 5000 civarı olunca belli oluyor genelde dedi. Ama doktor benim hcg artışımı iki olarak hesapladı. Ben 4 kat artıyor dememe rağmen. Bakalım yarın belli olucak kaç çıkacağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…