amin canim insaallahİnşallah canım hepimiz inşallah görürüz duyarız akıl sağlıkları beden sağlıkları yerinde evlatlarımız olur inşallah
gozunaydin canim amin insaallah bizlerde goruruzBende şimdi doktor dan geldim. Bhcg 3500 çıktı. Kesemizi de gördük çok şükür. Darısı henüz gormeyenlere
Maşallah gözün aydın Canım Kaç mm çıktı senin bende yarın gidicem inşallahBende şimdi doktor dan geldim. Bhcg 3500 çıktı. Kesemizi de gördük çok şükür. Darısı henüz gormeyenlere
benim belimde çok kötü krnımda kanamam ilgisi olabilir mi acabaBenim var karnımda belimde ağrıyo bugün 4+5 oldum
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bende 4,5 senedir uğraşıp duruyorum bu ikinci oldu birinci de kimyasal olmuştuSağolun kızlar. Yerdemiyim göktemi belli değil. 6 sene sonra allah isteyen herkese verdin Aminnnn... Bu heyecanla doktorun dediklerini anlamadım. 5 yada 6 m gb bişey dedi
Benimde kimyasalim var. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağımiza alicaz. Allahın izniyle..pozitif düsüngözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bende 4,5 senedir uğraşıp duruyorum bu ikinci oldu birinci de kimyasal olmuştu
Kanamanla birlikte oluyosa bence hemen dr gitmelisinbenim belimde çok kötü krnımda kanamam ilgisi olabilir mi acaba
inşallah yine kanama olunca korkuyorum aynı şey olcak diye tabiBenimde kimyasalim var. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağımiza alicaz. Allahın izniyle..pozitif düsün.
doktorun bilgisi var canım. düşecekse erkenden düşsün müdahale etmeyelim dedi keseyi görene kadar geçen sefer ilaç kullandığım halde düşmüştüKanamanla birlikte oluyosa bence hemen dr gitmelisin
Dr biliyorsa tamamdır içini ferah tut inşallah bi sıkıntı olmaz Doğum hikayelerimizi yazmayı Rabbim hepimize nasip etsindoktorun bilgisi var canım. düşecekse erkenden düşsün müdahale etmeyelim dedi keseyi görene kadar geçen sefer ilaç kullandığım halde düşmüştü
Ayaklarını uzat yat ben 1 haftadr yatıyorum. Bi de bol su iç. Stres daha kötü etkiler. Unutup başka şeyler düşün caniminşallah yine kanama olunca korkuyorum aynı şey olcak diye tabi
Hoşgeldin Canım inşallah Allah kucağına almayı nasip ederKızlar merhaba banada yer varmı aranızda. İki gündür idrar testinde silik çizgiyi görüyorum. Bata 5gün kaldı. Bat günü kan vericem nasipse.
İnşallah kandada güzel sonuç alırım. Allah hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı yavrular nasip etsin
Buda testim
Bende oluyor canım karın ağrısı değil de bel ağrısı var genel olarak.kızlar bel ve karın ağrınız var mı ?
Ben de 4+6 bende de bazen bel bazen kaşık ağrısı var kaşıktan ziyade bel amaBenim var karnımda belimde ağrıyo bugün 4+5 oldum
Günaydın. Ben 4+3 üm çok şükür. Dün doktorumuza gittik ve kese göründü benim haftaya cuma da inşallah kalp atışını duyacağız benim erken gidiyor galiba biraz. Allah ım her gün dua ediyorum hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin
hayirli olsun kuzumm insaallahKızlar merhaba banada yer varmı aranızda. İki gündür idrar testinde silik çizgiyi görüyorum. Bata 5gün kaldı. Bat günü kan vericem nasipse.
İnşallah kandada güzel sonuç alırım. Allah hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı yavrular nasip etsin
Buda testim