2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar sabah bi mide bulantısı başladı hala devam ediyor zar zor 12 de kahvaltı yaptım ne yapacam bilmiyorum ama 3 senedir bekliyorduk o yüzden bu bile beni mutlu ediyor ham olsun Rabbime

Bugün aldim sonucumu pazartesi 30du bugun 3 kati kadar artıp 88.2 olmuş. Olumsuz degil hala düşük bir deger olsa da. Pazartesiye kadar sabir sonra yine kan verecegim

Maşa
maşallah Allah hayırlısını nasip etsin

Benim çok adeti sancısı gibi bi ağrım var sanki adet olacakmışım gibi his geliyo kaşıklarım çok ağrıyo ya

İyi aksamlar bayanlar çok şaşkinim adet gecikmesinden sonra garanti olsun diye iki farkli markayla test yapmistim ikisinde de çizgiyi silik de olsa görmüstüm ama bugün karin agrisi ve ardindan adet oldum hayirlisi buymus nasip diger aya artik

Kimyasal olabilir. Yine de nasip böyleymiş. Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Güzel anneler merhaba :)

Ben de aranıza katılıyorum, nasipse 2018 Kasım annesi olacağım :)

Ancak sizler kadar bilgili değilim maalesef, burayı da okuyunca kafam karıştı. Geçen cuma günü test yaptım, 2. çizgi silik çıktı. Bu hafta salı günü ise kan tahlili yaptırdım, değerim 654 çıktı. Bunun yeterli olduğunu zannediyordum, ama burayı okuyunca şaşırdım. Benim tekrar kan tahlili yaptırmam gerekir mi? (Geçen ayki regl olma tarihim 26 Ocak, ancak düzensiz regl olan biriyim.)

Doktor randevum 5 mart pazartesi günü olacak, eğer tekrar yaptırmam gerekiyorsa bari o güne kadar yaptırayım 2. testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…