Evet canım erken öğrendim. Ovülasyondan sonraki 10. Günde öğrendim. Bugünde 12. Gün. Hamile olmasaydım yarın yada öbür gün olurdum herhalde. Daha geçmedi yani adetim :)9 kasım yazıyor sizin tahmini doğum tarihi, baya erken öğrendiniz sanırım? regl gecikti mi kan testinde çıktı mı acaba sizin?
Allahım gönlüne göre versin.
sat tarihlerimiz aynı. ben 9 şubatta çatlatma iğnesi oldum. 1 buçuk-2 gün sonra çatladı desek ayın 11 i yapar. emriyonun 14. günü (25 şubat) kan değerim 453 çıktı.
Allahım gönlüne göre versin.
sat tarihlerimiz aynı. ben 9 şubatta çatlatma iğnesi oldum. 1 buçuk-2 gün sonra çatladı desek ayın 11 i yapar. emriyonun 14. günü (25 şubat) kan değerim 453 çıktı.
Benim de 10 da yumurtlama günüm dü seninle aynıyiz galiba. Dün kan testi yaptım 495. Umarım iyidir çok korkuyorum o yüzden kan testi yapmaya cesaretim yokCanım benimde sat 27 ocak. Ama bende pco var yumurta takibi yaptım ovülasyon tarihim 15 ocak ve 26 ocakta kan tahlili verdim 524 çıktı. Ovülasyondan sonraki 11. Günde bu değer ikiz olabilir mi?
10 şubat mı? Benim 15 şubat yumurtlama günüm. Ayrıca değerin güzel niye korkuyorsun ki? Ben yarın kan vericem sende vericek misin ?Benim de 10 da yumurtlama günüm dü seninle aynıyiz galiba. Dün kan testi yaptım 495. Umarım iyidir çok korkuyorum o yüzden kan testi yapmaya cesaretim yok
Diğer arkadaşa yazacak tim. Yarın doktora gidecem sabah kan tahlili vermek istemiyorum psikoloJim bozuluyor beklerken10 şubat mı? Benim 15 şubat yumurtlama günüm. Ayrıca değerin güzel niye korkuyorsun ki? Ben yarın kan vericem sende vericek misin ?
Benim de 10 Şubat yumurtlamam. Dün kan testi yaptım 495Allahım gönlüne göre versin.
aaa bugun bende 4+5 ayni gidiyoruz seninleBenim var karnımda belimde ağrıyo bugün 4+5 oldum
Evet canım aynıyız benim göğsüm 1 haftadır böyle ağrıyoaaa bugun bende 4+5 ayni gidiyoruz seninlebenim sadece gogus agrim var oda acima seklinde belim karnim falan agrimiyor
benim basindan beri goguslerim agriyor karnim arada cok hafif sekilde agriyorEvet canım aynıyız benim göğsüm 1 haftadır böyle ağrıyo
masaallah canim sen erken gormussun keseyi ben daha haftaya gdcem doktora hic gitmedim insaallah kalp atisini duyarsinizGünaydın. Ben 4+3 üm çok şükür. Dün doktorumuza gittik ve kese göründü benim haftaya cuma da inşallah kalp atışını duyacağız benim erken gidiyor galiba biraz. Allah ım her gün dua ediyorum hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin
masaallah canim sen erken gormussun keseyi ben daha haftaya gdcem doktora hic gitmedim insaallah kalp atisini duyarsiniz
Kaç mm di Canım hadi gözün aydınGünaydın. Ben 4+3 üm çok şükür. Dün doktorumuza gittik ve kese göründü benim haftaya cuma da inşallah kalp atışını duyacağız benim erken gidiyor galiba biraz. Allah ım her gün dua ediyorum hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin
Amiiiiiin inşallah bende hep öyle dua ediyorumİnşallah canım hepimiz inşallah görürüz duyarız akıl sağlıkları beden sağlıkları yerinde evlatlarımız olur inşallah