2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağolun kızlar. Yerdemiyim göktemi belli değil. 6 sene sonra allah isteyen herkese verdin Aminnnn... Bu heyecanla doktorun dediklerini anlamadım. 5 yada 6 m gb bişey dedi

Sağolun kızlar. Yerdemiyim göktemi belli değil. 6 sene sonra allah isteyen herkese verdin Aminnnn... Bu heyecanla doktorun dediklerini anlamadım. 5 yada 6 m gb bişey dedi
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bende 4,5 senedir uğraşıp duruyorum bu ikinci oldu birinci de kimyasal olmuştu

Kızlar merhaba banada yer varmı aranızda. İki gündür idrar testinde silik çizgiyi görüyorum. Bata 5gün kaldı. Bat günü kan vericem nasipse.
İnşallah kandada güzel sonuç alırım. Allah hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı yavrular nasip etsin
Buda testim

Eklentiler

• 2776DC19-81A2-49E0-AFCA-CDD6706CABE1.jpeg
    2776DC19-81A2-49E0-AFCA-CDD6706CABE1.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar merhaba banada yer varmı aranızda. İki gündür idrar testinde silik çizgiyi görüyorum. Bata 5gün kaldı. Bat günü kan vericem nasipse.
İnşallah kandada güzel sonuç alırım. Allah hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı yavrular nasip etsin
Buda testim
Hoşgeldin Canım inşallah Allah kucağına almayı nasip eder

Kızlar benim çok hafif karın ağrım var o gaz sancısı da olabilir ama benim sıkıntım göz kararmasıyla ilgili. Oturduğum yerden kalkınca gözlerim kararıyor başım dönüyor.

Günaydın. Ben 4+3 üm çok şükür. Dün doktorumuza gittik ve kese göründü benim haftaya cuma da inşallah kalp atışını duyacağız benim erken gidiyor galiba biraz. Allah ım her gün dua ediyorum hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin

çok sevindim. alttan mı baktılar

Buda testim
hayirli olsun kuzumm insaallah

X