Aminn insaallah; teşekkür ederim de ben belirtiler çok olmayinca şüphe eder oldum kendimden. neyse bugün sağlık ocagina gideceğim zaten .idrar testinde çok net çıktı ama daha doktora gitmedigim için böyle oldum çıktım işte :)
Ben de 5+5'te gitmiştim ilk muayeneme. Vajinal baktığında bebeği de kalp atışını da gördük. Ama görünmemesi de doğalmış canım, görmezsen kötü düşünme sakın. Heyacanını anlıyorum, inşallah güzel haberlerle dönersin :)
Günaydın :) ben dün doktordaydım..kalp atışını duymayı planlıyordum ama derinlere gitmiş ufaklık net bişey duyamadık..ama ekranda pıt pıt atan kalbini gördüm..dilerim en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız..10 gün sonra tekrar çağırdı beni net duyamadık diye sanırım..genelde ayda 1 çağırıyorlar..ben tedaviyle hamile kaldığım için doktorum titizlenmiş olabilir..herşey normalse ayda 1 doktora görünmen yeterli diye biliyorum :)Günaydın hanımlar hayırlı mutlu sağlık dolu bir hafta diliyorum.
Bu arada dr kontrollerine aylıkmı gideceksiniz bana kontrol tarihi olarak bişey demedi dr..
Inşallah bizede güzel haber almak nasip olur :))))Benden 1 gün sonra olmuş :) maşallah cnm ilk kontrol çok heyecanlı imiş vakit geçmiyor :))
Maşallah cnm hayırlısıyla devam etsin inşallah
Kötü düşünme cnm Allah'ın izniyle bişey olmaz. Güzel düşün pozitif olmaya çalış
Günaydın. Sira ta 12 bucukta geldi bize. Baya yogun doktorumuz. Çok şükür iyiydi bebek hatta beklenenden 2 gün önde idi. Dun 8 hafta 1 günlük çıktı.guzel büyümüş dedi. Kanama alanim yine vardi ama kafana takma vucuttaki morluk 1 gunde gecmez bu da onun gibi dedi jel onu kurutacak dedi. Insallah bir an evvel gecer o kanama alaniHayırlı haberler almıssındır insallah
Öncelikle hayırlı olsun. Benim de ilk gebeliğim gecikmenin 3. günü 110 çıkmıştı degerim. Sonra hızla arttı. Biz de keseyi geçtiğimiz pazar gördük yani benim hesabıma göre tam 6 haftalıkken gördük.merhaba ilk gebeliginizde beta degerleriniz nasildi kac haftalikken gozukmustu bebek.. benimde gec dollenme olabilir henuz doktora gitmedim ama beta degerlerim ilk hamileligime gore dusuk gibi adetim 3 gun gecti 65 cikti ..birde icinizi rahat tutun zaten bakin ilk kizinizdada oyle olmus..
Gunde 3 lt ye yakin icmeye calisiyorum. Ama son bi kac gundur zorlaniyorum.. hafif bulanti midemde nahosluk filan basladi o yuzden zorlaniyorum.Kızlar siz günde kaç litre su içiyorsunuz ?
Hayirli olsun canim.Öncelikle hayırlı olsun. Benim de ilk gebeliğim gecikmenin 3. günü 110 çıkmıştı degerim. Sonra hızla arttı. Biz de keseyi geçtiğimiz pazar gördük yani benim hesabıma göre tam 6 haftalıkken gördük.
O değerlerimi hiç hatırlamıyorum. Kağıtlarım duruyor. Onlarada bi bakayım, iyi hatırlattınız sizinde değerler yükselecektir inşaAllah endişe etmeyin.merhaba ilk gebeliginizde beta degerleriniz nasildi kac haftalikken gozukmustu bebek.. benimde gec dollenme olabilir henuz doktora gitmedim ama beta degerlerim ilk hamileligime gore dusuk gibi adetim 3 gun gecti 65 cikti ..birde icinizi rahat tutun zaten bakin ilk kizinizdada oyle olmus..
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda rabbim tekrar hamile kalmayı kucağına almayı nasip etsinHiç bir sıkıntım yoktu geçen hafta gelmiştim. Sadece doktor rapor verecek ti onun için geldim gelmişken bebeğime bakayım dedim ama kalbi atmıyor dedi durmuş dedi yeni durmuş dedi çünkü bebek çok iyi görünüyor dedi. Şok oldum o masadan kalkıp nasıl kürtaj oldum bilmiyorum. Çok kötüyüm çok ben Kasım annesi olmayacak artık
Teşekkurler canım umarım sen de güzel haberler alirsin. Normal baktı önce kese tam gözükmedi silik çıktı. emin olmak için vajinal muayene ile tekrar baktı.Hayirli olsun canim.
Bende 6+2 de kontrole gidecegim. Vajinal muayene ile mi görüldü yoksa normal mi?
En garanti oyle gorunuyor zaten. Saglikla devam etsin insallah canimTeşekkurler canım umarım sen de güzel haberler alirsin. Normal baktı önce kese tam gözükmedi silik çıktı. emin olmak için vajinal muayene ile tekrar baktı.
merhaba canim bende samsun da oturuyorum.sen hangi doktora gidiyorsun.Canım samsunlu değilim ama çok güzel yaşanılacak bi şehir seviyorum burayı
Evet doktorumuz da aynen böyle söyledi. Amin canım inşallah hep birlikte saglicakla kucaklariz bebeklerimizi.En garanti oyle gorunuyor zaten. Saglikla devam etsin insallah canim
Meraba bugun salı gittin mi acaba doktora?Ben kese için salı gitcem devlet hastanesine...keseyi görünce özelden doktor araştırıyorum kalp atışı için özele gitçem inş bakalım artık hayırlısı...
evet çok su içemiyorum malesefCanım idrar yanması su eksikliginden kaynaklı bol bol su ic geciyor
Canım normal beta degerlerin düsük degil.. benimde gec döllenme oldu adet olmam gereken ertesi günü beta degerim 18di 48 saat icinde 2 katına cıkarsa normal gidiyor diye düsünebiliriz demisti dr cok sükür keseyide gördük bu ctesi kısmetse kalp atısını duymaya gidecegiz
Aa çok sevindim Ben medikalparkta naziye gürkan sabah a gidiyorum şuan doktorumdan memnunum ama çok fazla fark ücreti çıkarıyorlar oyüzden değişebilirim sanki sen hangisine gidiyorsunmerhaba canim bende samsun da oturuyorum.sen hangi doktora gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?