Bende kocaelindeyim doktorunuz kim acaba ??Gunaydinlar 30 yasindayim 4.5yasinda bir oglum var kismetse ikinciyi kucagima alacagim. Kocaelindeyim. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kocaelindeyim doktorunuz kim acaba ??Gunaydinlar 30 yasindayim 4.5yasinda bir oglum var kismetse ikinciyi kucagima alacagim. Kocaelindeyim. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Bende öyle canım hafif bulantı var yavaş yavaş az az içmeye çalışıyorumGunde 3 lt ye yakin icmeye calisiyorum. Ama son bi kac gundur zorlaniyorum.. hafif bulanti midemde nahosluk filan basladi o yuzden zorlaniyorum.
ben henuz gitmedimAa çok sevindim Ben medikalparkta naziye gürkan sabah a gidiyorum şuan doktorumdan memnunum ama çok fazla fark ücreti çıkarıyorlar oyüzden değişebilirim sanki sen hangisine gidiyorsun
Seninki tüp bebek değil demi canım. Yani tüm hamilelere mi doktorlar çok su için diyor ? Benim ki tüp bebekBen yaklasik 3 lt iciyorum canim.
Tup bebek canim Bol bol iç. Ben az icerdim. Şimdi icmeden duramiyorum. Wc ye gitmek sıkıcı oluyor sadece.Seninki tüp bebek değil demi canım. Yani tüm hamilelere mi doktorlar çok su için diyor ? Benim ki tüp bebek
Normal hamilerlerde içiyor mu bu kadar? Ben de işte 3 litre bazen 3 e yakın içiyorum. Hatta gece susuyorum uykudan kalkıp içiyorum. Sende de öyle oluyor mu?Tup bebek canim Bol bol iç. Ben az icerdim. Şimdi icmeden duramiyorum. Wc ye gitmek sıkıcı oluyor sadece.
Senin ki de tüp bebek miGunde 3 lt ye yakin icmeye calisiyorum. Ama son bi kac gundur zorlaniyorum.. hafif bulanti midemde nahosluk filan basladi o yuzden zorlaniyorum.
İciyorlardir muhakkak canim. Gece wc ye kalktiginda susamış oluyorum canim. Baş ucuma su koyuyorum hep.Normal hamilerlerde içiyor mu bu kadar? Ben de işte 3 litre bazen 3 e yakın içiyorum. Hatta gece susuyorum uykudan kalkıp içiyorum. Sende de öyle oluyor mu?
canım daha ben cumartesi günü gittim, ozaman 5,5 haftalık demişti doktor asistanı ultrasonla baktı banaArkadaslar bisey merak ediyorum ilk muayenenize gittginizde kese olusumuna bakmak icin kac gunluktunuz ve alttan mi muayene edildi? Yardimci olurmusunuz?
hayirli olsun hepimiz saglikla kucagumiza aliriz insallah.. bir iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorum ben doktora gittikce insan endiseleniyor direk kalp atisini duyabikiriz imsallahÖncelikle hayırlı olsun. Benim de ilk gebeliğim gecikmenin 3. günü 110 çıkmıştı degerim. Sonra hızla arttı. Biz de keseyi geçtiğimiz pazar gördük yani benim hesabıma göre tam 6 haftalıkken gördük.
insallah saolun dunden sonra icim rahatladi iyice cok sukurO değerlerimi hiç hatırlamıyorum. Kağıtlarım duruyor. Onlarada bi bakayım, iyi hatırlattınız sizinde değerler yükselecektir inşaAllah endişe etmeyin.
ben bunda daha gitmedim oglumda beta y baktirdiktan sonra 7. haftada gittim direk kalp atisini duydum.. 5. haftada fln gidince vajinal muayene yapiyorlar keseyi gorebilmek icinArkadaslar bisey merak ediyorum ilk muayenenize gittginizde kese olusumuna bakmak icin kac gunluktunuz ve alttan mi muayene edildi? Yardimci olurmusunuz?
Allah sabır ve şifa versin inşallah. Siz kendinize iyi bakın yine olur bebeğiniz.Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Ben 4+6 da gittim cnm karından baktı keseyi gördü doktor 2 hafta sonrada kalp için çağırdıArkadaslar bisey merak ediyorum ilk muayenenize gittginizde kese olusumuna bakmak icin kac gunluktunuz ve alttan mi muayene edildi? Yardimci olurmusunuz?
ben dün 5+4 te gittim canım kese karından görüldü ultrasonda ,kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi doktorum.Arkadaslar bisey merak ediyorum ilk muayenenize gittginizde kese olusumuna bakmak icin kac gunluktunuz ve alttan mi muayene edildi? Yardimci olurmusunuz?
Günaydın :) ben de kocaelinde oturuyorum..doktorunuz kim acabaGunaydinlar 30 yasindayim 4.5yasinda bir oglum var kismetse ikinciyi kucagima alacagim. Kocaelindeyim. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Merhaba ben de kocaelinde oturuyorum..kocaeli tıp'ta hilal hanıma gidiyorum..sizin doktorunuz kim acaba?Bende kocaelindeyim doktorunuz kim acaba ??
Merhaba benim cihanda Mehmet Müezzinoğlu birde fakültede emek doger bende bir önceki gebeliğin de gitmistim hilal hanıma malesef 11. Haftada kalbi durdu kötü anılarım var diye gitmedim Kocaeli tıpa ama hilal hanım çok tatlı çok ilgili bı doktordu çok rahatlatirdi hastalarını kaç haftaliksiniz sizMerhaba ben de kocaelinde oturuyorum..kocaeli tıp'ta hilal hanıma gidiyorum..sizin doktorunuz kim acaba?