• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktor kontrolüne gittim sabah arkadaşlar. Geç döllenme olmuş dedi normalde 6+6ydi. 6+2 olarak düzeltti. Minik mercimegimizi gorduk. Kalp atışını duyduk. 120 civarı dedi.
Benim de bir kızım var 5.5 yaşında. 33 yaşındayım. Kız olursa kızıma arkadaş olur sırdaş olur omur boyu. Erkek olursa da demokratik bi aile oluruz 2 kız 2 erkek olur evin içinde ne olursa olsun sağlığı yerinde olsun başka hiç bişeyin önemi yok tabi

Aa çok sevindim Ben medikalparkta naziye gürkan sabah a gidiyorum şuan doktorumdan memnunum ama çok fazla fark ücreti çıkarıyorlar oyüzden değişebilirim sanki sen hangisine gidiyorsun
ben henuz gitmedim
.oglumda anadolu hastanesinde zehra hanima gidiyordum.ama o da medikale gitmis sanirim .iyi bi doktor bulmam lazim.arastiriyorum bakalim.medikalpark bana cok uzak ilkadimdayim.

Normal hamilerlerde içiyor mu bu kadar? Ben de işte 3 litre bazen 3 e yakın içiyorum. Hatta gece susuyorum uykudan kalkıp içiyorum. Sende de öyle oluyor mu?
İciyorlardir muhakkak canim. Gece wc ye kalktiginda susamış oluyorum canim. Baş ucuma su koyuyorum hep.

Arkadaslar bisey merak ediyorum ilk muayenenize gittginizde kese olusumuna bakmak icin kac gunluktunuz ve alttan mi muayene edildi? Yardimci olurmusunuz?

Öncelikle hayırlı olsun. Benim de ilk gebeliğim gecikmenin 3. günü 110 çıkmıştı degerim. Sonra hızla arttı. Biz de keseyi geçtiğimiz pazar gördük yani benim hesabıma göre tam 6 haftalıkken gördük.
hayirli olsun hepimiz saglikla kucagumiza aliriz insallah.. bir iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorum ben doktora gittikce insan endiseleniyor direk kalp atisini duyabikiriz imsallah
O değerlerimi hiç hatırlamıyorum. Kağıtlarım duruyor. Onlarada bi bakayım, iyi hatırlattınız sizinde değerler yükselecektir inşaAllah endişe etmeyin.
insallah saolun dunden sonra icim rahatladi iyice cok sukur

Arkadaslar bisey merak ediyorum ilk muayenenize gittginizde kese olusumuna bakmak icin kac gunluktunuz ve alttan mi muayene edildi? Yardimci olurmusunuz?
ben bunda daha gitmedim oglumda beta y baktirdiktan sonra 7. haftada gittim direk kalp atisini duydum.. 5. haftada fln gidince vajinal muayene yapiyorlar keseyi gorebilmek icin

Merhaba ben de kocaelinde oturuyorum..kocaeli tıp'ta hilal hanıma gidiyorum..sizin doktorunuz kim acaba?
Merhaba benim cihanda Mehmet Müezzinoğlu birde fakültede emek doger bende bir önceki gebeliğin de gitmistim hilal hanıma malesef 11. Haftada kalbi durdu kötü anılarım var diye gitmedim Kocaeli tıpa ama hilal hanım çok tatlı çok ilgili bı doktordu çok rahatlatirdi hastalarını kaç haftaliksiniz siz

Back