- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
9. Haftaya kadar yolu var. Sabredicez hepimiz. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :)Kalbi en erken iki haftaya duyarız gibi geliyor. Ben kese için 6 Mart’a randevu aldım. 5+5 oluyorum o zaman. 10 gün sonra bi daha çağırsa 7+0 olur duyulur diye düşünüyorum.
İnşallah canım senin yumurtlaman ne zamandı biliyormusun benim 5 şubattıKalbi en erken iki haftaya duyarız gibi geliyor. Ben kese için 6 Mart’a randevu aldım. 5+5 oluyorum o zaman. 10 gün sonra bi daha çağırsa 7+0 olur duyulur diye düşünüyorum.
bende 5+5 gdcem canim bakalim insalalah goruruz geseyiKalbi en erken iki haftaya duyarız gibi geliyor. Ben kese için 6 Mart’a randevu aldım. 5+5 oluyorum o zaman. 10 gün sonra bi daha çağırsa 7+0 olur duyulur diye düşünüyorum.
aaa bende 5subatta catlama ignemesi oldum 7subatta asilamam olduİnşallah canım senin yumurtlaman ne zamandı biliyormusun benim 5 şubattı
Aaa demekki aynıyız senin kanın kaç çıkmıştı en sonaaa bende 5subatta catlama ignemesi oldum 7subatta asilamam oldu
benim en son 1073 cikti canim doktor bidaha yaptirma dediAaa demekki aynıyız senin kanın kaç çıkmıştı en son
hayirlinoslunncanim gebeliginmerhaba kızlar bende cumartesi öğrendim bebeğim beni bırakmazsa tahmini doğum 5 kasım olacak
İnşallah canımbende 5+5 gdcem canim bakalim insalalah goruruz geseyi
Benim de 9 şubattıİnşallah canım senin yumurtlaman ne zamandı biliyormusun benim 5 şubattı
Amin canım hepimiz kayıpsız ilerleyelim inşallah.9. Haftaya kadar yolu var. Sabredicez hepimiz. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :)
İlk gebeliğimde çok korkuttular beni boş gebelik diye şimdi o yüzden daha temkinliyim
Sağol kuzum seninde sağlıkla kucagimiza alalımhayirlinoslunncanim gebeligin
merhaba kızlar bende cumartesi öğrendim bebeğim beni bırakmazsa tahmini doğum 5 kasım olacak
amin cnm insaallahSağol kuzum seninde sağlıkla kucagimiza alalım
Hayırlı olsun cnm hoşgeldinSağol kuzum seninde sağlıkla kucagimiza alalım
benim catlatma ignesi 9 subatta vuruldu. ayniyiz galiba sizinleBenim de 9 şubattı
9 kasım yazıyor sizin tahmini doğum tarihi, baya erken öğrendiniz sanırım? regl gecikti mi kan testinde çıktı mı acaba sizin?9. Haftaya kadar yolu var. Sabredicez hepimiz. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :)
İlk gebeliğimde çok korkuttular beni boş gebelik diye şimdi o yüzden daha temkinliyim
Hoş buldum canımHayırlı olsun canım hoş geldin aramıza