2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kalbi en erken iki haftaya duyarız gibi geliyor. Ben kese için 6 Mart’a randevu aldım. 5+5 oluyorum o zaman. 10 gün sonra bi daha çağırsa 7+0 olur duyulur diye düşünüyorum.

Kalbi en erken iki haftaya duyarız gibi geliyor. Ben kese için 6 Mart’a randevu aldım. 5+5 oluyorum o zaman. 10 gün sonra bi daha çağırsa 7+0 olur duyulur diye düşünüyorum.
9. Haftaya kadar yolu var. Sabredicez hepimiz. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :)
İlk gebeliğimde çok korkuttular beni boş gebelik diye şimdi o yüzden daha temkinliyim

9. Haftaya kadar yolu var. Sabredicez hepimiz. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :)
İlk gebeliğimde çok korkuttular beni boş gebelik diye şimdi o yüzden daha temkinliyim
Amin canım hepimiz kayıpsız ilerleyelim inşallah.

Bizim Ocak annelerinden grubundan çok güzel arkadaşlıklar çıktı buradan da çıkar inşallah

9 kasım yazıyor sizin tahmini doğum tarihi, baya erken öğrendiniz sanırım? regl gecikti mi kan testinde çıktı mı acaba sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…