- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 34
Uyku ve halsizlik bende hep var cnm bide gogus sizlamasi fena ya sertleşti şişti sizinde öyle mi ?Bu arada iki gun önce uykudan gözümü açamıyordum bugün gayet cin gibiyim uyku yok göğüslerim sızlıyor belim ağrıyor bugün sizler nasılsınız, gebelikte bir rutin yok mu sanki sizce de , her gün aynı durumda değilim ben ? Siz ne düşünüyorsunuz?
Ya çok geçmiş olsun, benim ilk hamileliğim acemiyim sanırdım ki rutini var mesela her gün aynı saatte uykum gelecek sanıyordum hatta çok komik bulabilirsin, rutin olmayınca korktum alla alla neden uykum yok ki diye çok eğleneceğim kendimle sanirim[/QUOTE
Benimde ilk hamileliğim cnm seninle günlerimiz aynı mide bulantısı var mı sende?
Az önce yanlış yere yazmışım cnm seninle günlerimiz aynı benimde ilk hamileliğim mide bulantısı var mı sende ?Ya çok geçmiş olsun, benim ilk hamileliğim acemiyim sanırdım ki rutini var mesela her gün aynı saatte uykum gelecek sanıyordum hatta çok komik bulabilirsin, rutin olmayınca korktum alla alla neden uykum yok ki diye çok eğleneceğim kendimle sanirim
Selam kızlar,
Bulantılarımdan dolayı pek giremiyorum.
Bugun kontrolumuze gittik. 3 gun ilerideyiz erken döllenme oldu demekki. 6+3 gözüküyoruz. Kalp atışımızı duyduk ilk defa çok şükür rabbime. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra dedi.
Canım hafif bulanıyor sonra tam tabiriyle "böğk" oluyorum geçiyor, uyku hali hep var gibi ama ilk günlerdeki kadar yoğun değil, halsizlik var çok yorucu iş yapmış gibi, istahsizlik var yemiş olmak için yiyorum keyif almıyorum pek , salatalığa sardım tuzlayıp yiyorum bir o keyif veriyor, öyle rutin olmuyor diyor tecrübeli anneler her gün farklı bir şey hissedersin diyorlar, eğleneceğiz bol bol öyle görünüyorAz önce yanlış yere yazmışım cnm seninle günlerimiz aynı benimde ilk hamileliğim mide bulantısı var mı sende ?
Gözün aydın darısı bizlere benim 5+2 kese bu hafta inş göreceğiz, 3 defa beta hcg bakıldı şükür güzel, inşallah hayırlısıyla devamını göreceğizAnam ne uyuşuk bi topik. Umarım herkes benim gibi rahatsız olduğu için giremiyordurkendim yazıp kendim okuyorum.
Göreceğiz bakalım ama bulantim yok benim çok şükür inşallah da olmaz.ben keseyi 3 gün önce gördüm cnm kalp atışı için gün sayıyorumCanım hafif bulanıyor sonra tam tabiriyle "böğk" oluyorum geçiyor, uyku hali hep var gibi ama ilk günlerdeki kadar yoğun değil, halsizlik var çok yorucu iş yapmış gibi, istahsizlik var yemiş olmak için yiyorum keyif almıyorum pek , salatalığa sardım tuzlayıp yiyorum bir o keyif veriyor, öyle rutin olmuyor diyor tecrübeli anneler her gün farklı bir şey hissedersin diyorlar, eğleneceğiz bol bol öyle görünüyor
Ben 16 sında test yaptırdım canım sonra 19 u sonra 21 i bu hafta çarşamba ultrason dediler sen erken gidiyorsun maşallah darısı bizeGöreceğiz bakalım ama bulantim yok benim çok şükür inşallah da olmaz.ben keseyi 3 gün önce gördüm cnm kalp atışı için gün sayıyorum
Bende ilk testi 14unde yaptırdım sonra 21 inde doktora gittim çarşamba göründü kese kalp için 2 hafta sonra gel dedi bekliyoruzBen 16 sında test yaptırdım canım sonra 19 u sonra 21 i bu hafta çarşamba ultrason dediler sen erken gidiyorsun maşallah darısı bize
hayirli olsum canim insaalah rabbim dohurmayida nasip etsin hepimizeAnam ne uyuşuk bi topik. Umarım herkes benim gibi rahatsız olduğu için giremiyordurkendim yazıp kendim okuyorum.
Ben de 3 kere bhcg verdim..en sonuncu salı günüydü..pazartesiye kese için çağırdı..aslında ilk yüzyüze görüştüğümüzde bugün bakacaktı..randevuları çok yoğunmuş..o yüzden pazartesiye kaldı ama ben çok sabırsızlanıyorum..Bir an evvel keseyi görüp rahatlamak, emin olmak istiyorum..dilerim hepimiz güzel sonuçlar alırız..Ben 16 sında test yaptırdım canım sonra 19 u sonra 21 i bu hafta çarşamba ultrason dediler sen erken gidiyorsun maşallah darısı bize
Senle aynıyız canım 5+2 yim ben de bugün,keseyi görmeye haftaiçi gideceğim hayırlısı bakalımGözün aydın darısı bizlere benim 5+2 kese bu hafta inş göreceğiz, 3 defa beta hcg bakıldı şükür güzel, inşallah hayırlısıyla devamını göreceğiz
Benim de çarşamba ultrason arada uyuya kaldım çok enteresan bu uyku kısacık uyuyorum ama sanki günlerdir uyumuşum gibi uyanıyorum nasıl bir huzur , çok şükürSenle aynıyız canım 5+2 yim ben de bugün,keseyi görmeye haftaiçi gideceğim hayırlısı bakalım
Tüp bebek mi seninki de? Bizim prosedür böyleymiş bende sabırsızlanıyorum, inşallah göreceğizBen de 3 kere bhcg verdim..en sonuncu salı günüydü..pazartesiye kese için çağırdı..aslında ilk yüzyüze görüştüğümüzde bugün bakacaktı..randevuları çok yoğunmuş..o yüzden pazartesiye kaldı ama ben çok sabırsızlanıyorum..Bir an evvel keseyi görüp rahatlamak, emin olmak istiyorum..dilerim hepimiz güzel sonuçlar alırız..
2 tüp bebek bir dondurulmuş embriyo tedavisi gerçekleşti ancak hepsi başarısız oldu maalesef..en son denememiz ağustos ayındaydı..artık bir müddet hem maddi hem manevi psikolojik açıdan ara verelim dedik..veee mucizemiz kendiliğinden geldi bizi buldu...Allahıma bin şükür..hala şoklardayım..ancak keseyi görüp kalp atışını duymadan inanamayacağım..sizinki tüp bebek demek ki..biz nedense hep elimiz boş döndük..hayırlısı böyleymiş demek ki..Tüp bebek mi seninki de? Bizim prosedür böyleymiş bende sabırsızlanıyorum, inşallah göreceğiz
Sizler kadar mutlu değilim. Böyle olan birileri yok mu?
Olacaksa da tek çocuk fikrindeyim. Kardeş olmalı demeyiz. Ben de tek çocuk olarak büyüdüm, kardeşlik duygusuna hiç hasretlik çekmedim. Kafam karışık,içim karanlık.
Çocuk sahibi olamayan bir çok çiftle karşılaştım işimden dolayı, zamanında onlara da buruk bakmadım.
İlle çocuk olmalı, ille kardeş olmalı, ille insanlar evlenmeli bekar kalmamalı diye düşünmedim çocuğu olmayan bana eksik yarim insan gibi gelmedi.
Fakat çocuk sahibi olup olamama durumumuzu bilenlerin acıyarak baktılarını hep hissettim.
Böyle insanlardan ve böyle insanların gelenekçi düşüncelerinden sonunda tiksindim
Kafam karışık aklıma geleni yazdım. Böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?