• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de kullanıyorum jel geri gelmiyor bazen geliyor 3 günde 1 belki toplu iğne ile delip öyle enjekte ediyorsunuz değil mi ?
Hayir benimki oyle kullanilmiyor sallayip ters ceviriyorum ucunu kırıp yerlestirerek itiyorum ve elimde kalan kisma basincla basarak sıkıyorum

Bende calisiyorum. Ilk 3 ayi atlatsak rahatlariz gibi geliyor. Bulantilar siddetini artiriyor. Evde bir cocuk daha var ilgilenemiyorum haliyle onunla vicdan azabi dorukta. Tez zamanda 16. Haftaya isinlanmak istiyorum.

doktora gittigim gün 8haftaliktim tam. Benden cok sey istedi. Tam kan sayimi kan tahlilleri idrar tahlili rubella ve toxoplazma adini bilmedigim bicok sey daha

kizlarrr benim bugun ne bulantim var meme hassasiyetim beni bi korku sardi ya

İzmitte olup devlet hastanesine giden yada doktor tavsiye edebilecek varmı kızlar ?
Ben izmitteyim canim ama doktorum gölcükte aile konakta ahmet coskan cok memnunum. Ayni zamanda devlettedee kayit actirdim pahali tahlilleri orda yaptiriyorum. Necati celik devlet hastanesi ordaki doktorumda mustafa bey oda cok iyi. Ben ikisine birden gidiyorum

Sadece tsh a baktı bana. 3 hafta sonraya randevu verdi. Senden hangi tahlilleri istedi? Kaç haftalıkdın sen?
doktora gittigim gün 8haftaliktim tam. Benden cok sey istedi. Tam kan sayimi kan tahlilleri idrar tahlili rubella ve toxoplazma adini bilmedigim bicok sey daha

Bende calisiyorum. Ilk 3 ayi atlatsak rahatlariz gibi geliyor. Bulantilar siddetini artiriyor. Evde bir cocuk daha var ilgilenemiyorum haliyle onunla vicdan azabi dorukta. Tez zamanda 16. Haftaya isinlanmak istiyorum.
Durumlarımiz tıpatıp aynı canım.Ben ilk çocuğumda 13. haftada çok rahatlamisti.Kusma ve bulantimi geçmişti tamamen,16.haftayi düşünmek bile istemiyorum

Durumlarımiz tıpatıp aynı canım.Ben ilk çocuğumda 13. haftada çok rahatlamisti.Kusma ve bulantimi geçmişti tamamen,16.haftayi düşünmek bile istemiyorum
Keske hic olmasa o kadar ozeniyorum ki hamileyken normal hayatina devam edenlere hic etkilenmeyenlere. Gececek bu gunlerde insallah. Senin cocuk kac yasinda

Aaaa bak onu yapabilirim çok teşekkürler. Burnumda peçeteyle geziyorum valla. Arkadaşlarım da doktora gitme bişiy vermez dediler. Bir de merak ettiğim bişiy var ateş çıkarsa parol içebiliyor muyduk?
Ben aile hekimine gittim. Muayene bile etmedi ilaç kullanamazsın dedi direk. 8 haftalık hamilesin ilk 3 ay en riskli dönem parol bile içme dedi.

Ben izmitteyim canim ama doktorum gölcükte aile konakta ahmet coskan cok memnunum. Ayni zamanda devlettedee kayit actirdim pahali tahlilleri orda yaptiriyorum. Necati celik devlet hastanesi ordaki doktorumda mustafa bey oda cok iyi. Ben ikisine birden gidiyorum
Anladim canim tesekkur ederim bilgi icin. Ben daha hic gitmedim. Alikahya kadin doguma yakinim ordaki doktorlari arastiriyorum ama ayrtintili bisey bulamadim. Tahlili icin devlete gidip kontroller icin özel bencede cok mantikli. Ama doktor cok onemli. Hayirlisi bakalim

Merhaba hanimlar
Bende birkac gun once ilk doktor kontrolume gittim 6 hafta 1 gunlukdu keseyi rahat gorduk kalp atisini fazla kuvvetli olmasada duyar gibi olduk ama doktor ben farkediyorum gozukuyor kalp atimi baslamis dedi.umarim bir sorun yoktur bide bir sonraki randevuyu nisan sonuna verdi normalmi sizce.buarada benim 2. Hamileligim olucak insallah ilkinde asiri istah acilmasi ilk haftalarda baslamisti ama simdi canim yemek yemek istemiyor baya istahsizlik var dogru durust sanki zorla yiyorum bulanti yok pek ama arada cok afedersiniz ogurme oluyor ama cikartmadim hic faydali olabilecek sut gibi seyler tuketmeye calisiyorum ama istemeyerek boyle durum yasayan varmi?
Bendede ayni kusma yok ögürme var. sabahlari istahsiz oluyorum kahvalti cok yapamiyorum ama ögleden sonra istahim aciliyor

Hayir benimki oyle kullanilmiyor sallayip ters ceviriyorum ucunu kırıp yerlestirerek itiyorum ve elimde kalan kisma basincla basarak sıkıyorum
Bana hemşire elimle tuttuğum yeri bir iğne ile delip oyle yapmamı söyledi sanırım ıçindeki havayı itmeye yarıyor o da jelin biraz daha yukarıya gitmesine sebep oluyor ben böyle yaptığımdan belki hiç akmıyor jel

Bu arada iki gun önce uykudan gözümü açamıyordum bugün gayet cin gibiyim uyku yok göğüslerim sızlıyor belim ağrıyor bugün sizler nasılsınız, gebelikte bir rutin yok mu sanki sizce de , her gün aynı durumda değilim ben ? Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu arada iki gun önce uykudan gözümü açamıyordum bugün gayet cin gibiyim uyku yok göğüslerim sızlıyor belim ağrıyor bugün sizler nasılsınız, gebelikte bir rutin yok mu sanki sizce de , her gün aynı durumda değilim ben ? Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynen canım günüm günümü hatta saatim saatini tutmuyor mide bulantısı had safhada yanmalarım bitti şimdilik birde migren ataklarım olmasaydı iyiydi

Aynen canım günüm günümü hatta saatim saatini tutmuyor mide bulantısı had safhada yanmalarım bitti şimdilik birde migren ataklarım olmasaydı iyiydi
Ya çok geçmiş olsun, benim ilk hamileliğim acemiyim sanırdım ki rutini var mesela her gün aynı saatte uykum gelecek sanıyordum hatta çok komik bulabilirsin, rutin olmayınca korktum alla alla neden uykum yok ki diye çok eğleneceğim kendimle sanirim

Back