• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben de öğretmenim arkadaşlar hem de bizim okulda yeterli öğretmen olmadığı icin çift nöbet tutuyoruz. benim gebelik durumumu öğrenince ben talep etmeden kendileri bi daha sana çift yazmayalım dediler sagolsunlar. idareyle arayi iyi tutmak da bazen ise yariyo

Sat 19.02.2018 , dun degerim 5097ydi. Bugun ilk doktor kontroline gittim. Saglik ocaginda yaptirdigim tahlilleri de gosterdim. D vitamini biraz eksikmis. Digerleri normal. Sata gore 4+5 keseye gore 5+3 . ilerleyen zamanda hangisi dogru gorucez. Kese 7.5-8 mm

merhaba,
6+1 günlük hamileyim ben de
dün bebeğin kalp atışını gördüm.
doktorum 1 ay sonra çağırdı
dün bazı testlerim yapıldı toksoplazma falan.
sabahları mide bulantım oluyor, sizler nasılsınız?

onu bilemeyizki canin yaa benim ilk gittigimde mesela 122ydi ikinci gittigimde 157ydi
Ben hic sormadim siz sordunuz mu doktora? Kagidimda da yazmıyor ama hizli attığını söylemişti. Ilk gebeligimdeki bilgime göre kiz bebeklerde kalp atışı daha fazla oluyordu

öğretmenler doğuma 3 ay kala ve doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutmaz. Yani şu an nöbet muafiyeti zor
Riskli gebelik varsa muafiyet mümkün. Ben eylul ayinda hamile idim. Kan sulandırıcı igne kullanıyordum ve kanama alanim vardi doktorum 6.hafta itibariyle muaf yazisi yazdi okuluma verdim tutmadim. Çünkü ayakta durdukca agrim oluyordu ayrica koridorda cocuklar durmadan çarpıyordu okul 1800 kisi tam gün. Yürümek imkansız. Ama nasip olmadi 12.hafta kaybettim. Simdi yeniden hamileyim yine kan sulandırıcı kullanıyorum yine kanama alanim var yine jel kullanıyorum ama bu sefer muaf istemedim.kimse bilsin istemiyorum. Saklayabildigim kadar saklayacağım

ben de öğretmenim arkadaşlar hem de bizim okulda yeterli öğretmen olmadığı icin çift nöbet tutuyoruz. benim gebelik durumumu öğrenince ben talep etmeden kendileri bi daha sana çift yazmayalım dediler sagolsunlar. idareyle arayi iyi tutmak da bazen ise yariyo
Aynen malesef ben de çift tutuyorum şuan. Çocuklar fena ama kimse yürümüyor sadece kosuyor koridorda. Koca bahce var cikmak yerine koridorda koşuyorlar. Yürürken adim basi birinin kol birinin bacagi geliyor bana

7+1 de hiç hamilelik ibaresi hissetmeyince evde kalan son idrar testini yaptım :)
Ben de 6 haftalik olana kadar haberleşme aracı gibi kullandım :) günaydın diyorum her sabah yapip. Kalbini duyunca bıraktım

Riskli gebelik varsa muafiyet mümkün. Ben eylul ayinda hamile idim. Kan sulandırıcı igne kullanıyordum ve kanama alanim vardi doktorum 6.hafta itibariyle muaf yazisi yazdi okuluma verdim tutmadim. Çünkü ayakta durdukca agrim oluyordu ayrica koridorda cocuklar durmadan çarpıyordu okul 1800 kisi tam gün. Yürümek imkansız. Ama nasip olmadi 12.hafta kaybettim. Simdi yeniden hamileyim yine kan sulandırıcı kullanıyorum yine kanama alanim var yine jel kullanıyorum ama bu sefer muaf istemedim.kimse bilsin istemiyorum. Saklayabildigim kadar saklayacağım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim

merhaba canim.bendede var troid ve pihtilasma.persembe gunu gidicem insallah.simdi kese gorunmedi deyince sen erkenemi aldim diye dusundumde.bizİm durumumuzda mecburen gitmemizde lazim sanirim ilaclar icin.
Evet erken oldugunu bile bile gittim beta hcg 315 çıktı doktor ilaçları kullanabilirsin dedi haftaya tekrar gitcem keseye bakmak için...

Arkadaşlar günaydın. Benim boğazm çok acıyor bademciklerim şişti galiba yutkunamıyorum doğru düzgün yiyip içemiyorum burnum akıyor hapşırık filan da var. İşte böyle ilaç kullanmayacağımız zaman hemen hasta oluyorum ya :KK43:
Benim de geçen hafta başladı şimdi daha iyiyim. Ballı limonlu ıhlamur içtim o iyi geldi.

Kizlar kanamam oldu biraz:( koyu kirmizi sayilmaz. Gunluk ped vardi yarisi kadar.. dr um dinlenme onerdi..of hayirlisi insallah yolunda gider her sey..var mi boyle olan

Merhaba kizlarrr dun bebeğinin kalp atışlarını duyduk masallah kuzuma ama benu bu jel yüzünden kaşıntı öldürüyor doktor hicbirsey vermiyor sirkeli suyla sileceksin baska çare yok
Hangi jeli kullanıyorsun. Ben crinone kullanıyorum hiç kaşıntım olmadı. Bazı zamanlar seba med genital bölge temizleyicisi kullanıyorum. Belki tahriş falan olduğu için kaşınıyordur. Dene istersen.

Merhaba kızlar Allah izin verirse inşllah bende kasım da anne olucam adet olmam gerken tarihte kan testi yaptım 262 çıktı ve 2 gün sonra adetimin de 2 gün geçikmesiyle tekrarladım kan testini ve 652 çıktı sonucum sizce nasıl kan değerim
Sonucun gayet iyi canım hayırlı olsun. Haftaya cuma falan kese görebilirsin büyük ihtimalle.

Hangi jeli kullanıyorsun. Ben crinone kullanıyorum hiç kaşıntım olmadı. Bazı zamanlar seba med genital bölge temizleyicisi kullanıyorum. Belki tahriş falan olduğu için kaşınıyordur. Dene istersen.
Aynen ben de crinone kullaniyorum bende de kasinti yok tek endisem umarim yeteri kadar rahme ulastirabiliyorumdur. Fazla geri gelmiyor. Garanti olsun diye ilacini alsam dedim ama doktorum izin vermedi hem bulanti yapar hem tansiyonunu çok ani düşürür dedi

Back