• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben dünden beri ishalim. D vitaminim eksik diye doktor devit3 verdi acaba o mu yaptı ya :s kullanıp böyle sorun yaşayan var mı? Bugün doktora gittim gerçi onunla ilgili bsy demedi. Probiyotik takviye yazdi

Ben beylikdüÜ medicana da 850 lira verdim testlere

Eklentiler

• 055561C4-A88C-4E48-B4BE-4AFF52ABB1FA.jpeg
    055561C4-A88C-4E48-B4BE-4AFF52ABB1FA.jpeg
    31,5 KB · Görüntüleme: 75
Buraya yüklerken bulanık cikiyor.bu testler benim 85 tuttu. Pıhtılaşma aile hekiminde yapılmadığı için ayrı ayrı olmasın diye hepsini hastanede yaptirdim

Eklentiler

• 1521873873930.jpg
    1521873873930.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar ben dünden beri ishalim. D vitaminim eksik diye doktor devit3 verdi acaba o mu yaptı ya :s kullanıp böyle sorun yaşayan var mı? Bugün doktora gittim gerçi onunla ilgili bsy demedi. Probiyotik takviye yazdi
Bende kullanıyorum d vit. Cnm öyle bı etki yapmadi bende hic

Dün bebeğimizin kalp atışını duyduk:)) dakikada 140 atıyormuş :) yalnız doktor bir kanama alanı gördüğünü söyledi ultrasonda.. O yüzden hareketlerine azami dikkat et dedi. Bir de bulantı için ilaç yazdı. Ağzıma birşey koyamıyor haldeydim çünkü. Çok şükür ilaç iyi geldi bugun güzel yiyebildim. Bu arada toplamda 1.5 kilo da vermişim.. Doktor hiç korkma senn yediklerinden beslenmiyor şu anda zaten bebeğin dedi. İçim rahatladı.. Darısı tüm kalp atışı duymayı bekleyenlere olsun :)
ohh maşallah pıt pıt atıyor kalbi miniğinin.
ben 1 kilo almışım bile :(

Sizinle aynı haftadayız. Ben bugün doktora gittim kese gözükmesi için erken dedi. Kanda gebelik var tahlil verdi bir sürü. 29unda tekrar gel dedi. Umarım o zaman kese gözükür. Benim troid de sıkıntı var kan pıhtılaşması da var onun için erkenden gittim iğneye başlayım diye.
merhaba canim.bendede var troid ve pihtilasma.persembe gunu gidicem insallah.simdi kese gorunmedi deyince sen erkenemi aldim diye dusundumde.bizİm durumumuzda mecburen gitmemizde lazim sanirim ilaclar icin.

Çalışan anne adayları var mı nasıl geçiyor gebeliğin ilk zamanları :kahve:

Ben de çalışıyorum öğretmenim. 34 saat dersim var zor gelmeye başladı. Hele nöbet günleri tüm pilim bitiyor :( idareyle konuşmayı düşünüyorum dersimi azaltsinlar diye bakalim inşallah bulurlar birini...

bu arada benim doktorum kan tahlili istedi sadece
özelde yaptırdım. sgk karşıladı ve sadece 5tl verdin. muayene ücreti de 90tl

Back