• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar günaydın. Benim boğazm çok acıyor bademciklerim şişti galiba yutkunamıyorum doğru düzgün yiyip içemiyorum burnum akıyor hapşırık filan da var. İşte böyle ilaç kullanmayacağımız zaman hemen hasta oluyorum ya :(

Arkadaşlar günaydın. Benim boğazm çok acıyor bademciklerim şişti galiba yutkunamıyorum doğru düzgün yiyip içemiyorum burnum akıyor hapşırık filan da var. İşte böyle ilaç kullanmayacağımız zaman hemen hasta oluyorum ya :KK43:
Cnm haakiki balla ilik su ic zencefilde cok iyi geliyor benimde oyleydi cok şükür gecti

Arkadaşlar günaydın. Benim boğazm çok acıyor bademciklerim şişti galiba yutkunamıyorum doğru düzgün yiyip içemiyorum burnum akıyor hapşırık filan da var. İşte böyle ilaç kullanmayacağımız zaman hemen hasta oluyorum ya :KK43:
bugün bende de aynı şikayetler var. geçen ay çevremdeki herkes hasta oldu ben sağlamdı şimdi ilaç kullanamıcam ve hastayım şansa bak

Ben de çalışıyorum öğretmenim. 34 saat dersim var zor gelmeye başladı. Hele nöbet günleri tüm pilim bitiyor :KK43: idareyle konuşmayı düşünüyorum dersimi azaltsinlar diye bakalim inşallah bulurlar birini...
657 sayılı devlet memurları kanunun 101 maddesinde nöbet yoktur demiyor mu acaba? ben de çalışıyorum. bayrama nöbet yazmışlar. kanun maddesini bulup dilekçe yazmayı düşünüyorum.

kadın memurlara; tabip raporunda belirtilmesi hâlinde hamileliğin yirmidördüncü haftasından önce ve her hâlde hamileliğin yirmidördüncü haftasından itibaren ve doğumdan sonraki iki yıl süreyle gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilemez. Engelli memurlara da isteği dışında gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilemez

Ben de çalışıyorum öğretmenim. 34 saat dersim var zor gelmeye başladı. Hele nöbet günleri tüm pilim bitiyor :KK43: idareyle konuşmayı düşünüyorum dersimi azaltsinlar diye bakalim inşallah bulurlar birini...
Bende öğretmenim cnm evet ya nöbet sıkıntı oluyor ben diyorum ilk 3 ayda da nöbette muaf olmamız lazım ama yetkililer sağolsun çok düşünceli:110:

657 sayılı devlet memurları kanunun 101 maddesinde nöbet yoktur demiyor mu acaba? ben de çalışıyorum. bayrama nöbet yazmışlar. kanun maddesini bulup dilekçe yazmayı düşünüyorum.

6 aydan sonra nöbet yazamıyorlar süt izni bitene kadar canım ben de doktora gidince soracağım nöbet için rapor verir mi diye çünkü oğlumda da erken doğum olmustu riskli gebelikti...

Cnm haakiki balla ilik su ic zencefilde cok iyi geliyor benimde oyleydi cok şükür gecti

Ballı süt içtim ama zencefil koymadım zararlı olabilir diye doktora sormak lazkm. Benimki sadece ıhlamura izin veriyordu

bugün bende de aynı şikayetler var. geçen ay çevremdeki herkes hasta oldu ben sağlamdı şimdi ilaç kullanamıcam ve hastayım şansa bak

Sana da çok geçmiş olsun. Hamilelikte zor oluyor gerçekten. Bi de evde küçük çocuk var ona bulaşmasın diye uğraşıyorum

Bende öğretmenim cnm evet ya nöbet sıkıntı oluyor ben diyorum ilk 3 ayda da nöbette muaf olmamız lazım ama yetkililer sağolsun çok düşünceli:110:

Evet ya asil ilk üç ay en tehlikeli dönem yani...

Merhaba kizlarrr dun bebeğinin kalp atışlarını duyduk masallah kuzuma ama benu bu jel yüzünden kaşıntı öldürüyor doktor hicbirsey vermiyor sirkeli suyla sileceksin baska çare yok

Merhaba kızlar Allah izin verirse inşllah bende kasım da anne olucam adet olmam gerken tarihte kan testi yaptım 262 çıktı ve 2 gün sonra adetimin de 2 gün geçikmesiyle tekrarladım kan testini ve 652 çıktı sonucum sizce nasıl kan değerim

öğretmenler doğuma 3 ay kala ve doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutmaz. Yani şu an nöbet muafiyeti zor

Back