Evet gerçekten bu fiyatı aldılar.Hadi canım gerçekten mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gerçekten bu fiyatı aldılar.Hadi canım gerçekten mi?
Bu sayılardan cinsiyet tayin edilmezSelam kızlar kalp atışlarını duyan anneler hr sayınız neler bizimkisi 148 kızmı erkekmi ki
köyde çalışıyorum canım100 km nereye gidiyorsun öyle
Cnm haakiki balla ilik su ic zencefilde cok iyi geliyor benimde oyleydi cok şükür gectiArkadaşlar günaydın. Benim boğazm çok acıyor bademciklerim şişti galiba yutkunamıyorum doğru düzgün yiyip içemiyorum burnum akıyor hapşırık filan da var. İşte böyle ilaç kullanmayacağımız zaman hemen hasta oluyorum ya
bugün bende de aynı şikayetler var. geçen ay çevremdeki herkes hasta oldu ben sağlamdı şimdi ilaç kullanamıcam ve hastayım şansa bakArkadaşlar günaydın. Benim boğazm çok acıyor bademciklerim şişti galiba yutkunamıyorum doğru düzgün yiyip içemiyorum burnum akıyor hapşırık filan da var. İşte böyle ilaç kullanmayacağımız zaman hemen hasta oluyorum ya
allah kolaylık versin güç versinköyde çalışıyorum canım
Bende kullanıyorum d vit. Cnm öyle bı etki yapmadi bende hic
657 sayılı devlet memurları kanunun 101 maddesinde nöbet yoktur demiyor mu acaba? ben de çalışıyorum. bayrama nöbet yazmışlar. kanun maddesini bulup dilekçe yazmayı düşünüyorum.Ben de çalışıyorum öğretmenim. 34 saat dersim var zor gelmeye başladı. Hele nöbet günleri tüm pilim bitiyor idareyle konuşmayı düşünüyorum dersimi azaltsinlar diye bakalim inşallah bulurlar birini...
Bı sıkıntı olmuyosa çalış cnm ya daha aktif olursun evde hep kendini dinlersin günler geçmez.dogum sonrasında bol bol evde olucaz zatenBen bütün gün oturarak çalışıyorum ama bırakmak istiyorum doğum raporu yüzünden sabrediyim diyorum
Bende öğretmenim cnm evet ya nöbet sıkıntı oluyor ben diyorum ilk 3 ayda da nöbette muaf olmamız lazım ama yetkililer sağolsun çok düşünceliBen de çalışıyorum öğretmenim. 34 saat dersim var zor gelmeye başladı. Hele nöbet günleri tüm pilim bitiyor idareyle konuşmayı düşünüyorum dersimi azaltsinlar diye bakalim inşallah bulurlar birini...
Konu bebek olunca biliolar bunlar her türlü verir die yolmaya çalışıolar pes vallahi ben o kadar vermezdim cnm devlette yaptırsaydin keşkeEvet gerçekten bu fiyatı aldılar.
Gecmis olsun cnm dikkat et kendineSanırım salgın ya. Eşimde de başladı. Hiç bsy de yiyemiyorum yediklerim de zorla rapor aldım pzt iş başı . Umarım geçer o zamana kadar
657 sayılı devlet memurları kanunun 101 maddesinde nöbet yoktur demiyor mu acaba? ben de çalışıyorum. bayrama nöbet yazmışlar. kanun maddesini bulup dilekçe yazmayı düşünüyorum.
Cnm haakiki balla ilik su ic zencefilde cok iyi geliyor benimde oyleydi cok şükür gecti
bugün bende de aynı şikayetler var. geçen ay çevremdeki herkes hasta oldu ben sağlamdı şimdi ilaç kullanamıcam ve hastayım şansa bak
Bende öğretmenim cnm evet ya nöbet sıkıntı oluyor ben diyorum ilk 3 ayda da nöbette muaf olmamız lazım ama yetkililer sağolsun çok düşünceli
öğretmenler doğuma 3 ay kala ve doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutmaz. Yani şu an nöbet muafiyeti zor657 sayılı devlet memurları kanunun 101 maddesinde nöbet yoktur demiyor mu acaba? ben de çalışıyorum. bayrama nöbet yazmışlar. kanun maddesini bulup dilekçe yazmayı düşünüyorum.