Bunları saglik ocagi kendisi istedi. Yukarda bi arkadas medicanada 850 vermis. Ozelde cok pahali.Ooo maşallah ya her doktor bu kadar istiyo mu
kanda beta hcg 150 çıktı o zaman doktor daha çok yeni o yüzden görememiş dedi 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi sonra göründü zaten çok şükürBeta hcg değerin ilk kaç çıktı canım? Ben de erkenden gittim kese gözükmedi kan verdim.
Benden de detaylı kan testi ve idrar tahlili istedi doktor sağlık ocağında yaptırırsın dedi öyle yaptık hiç para vermedikBunları saglik ocagi kendisi istedi. Yukarda bi arkadas medicanada 850 vermis. Ozelde cok pahali.
Hadi canım gerçekten mi?Ben beylikdüÜ medicana da 850 lira verdim testlere
Ben çalışıyorum cnm çok şükür daha bı sıkıntım yok inşallah da olmaz sadece fazla ayakta durunca bel ve kasık ağrısı oluyorÇalışan anne adayları var mı nasıl geçiyor gebeliğin ilk zamanları
Bende kullanıyorum d vit. Cnm öyle bı etki yapmadi bende hicKızlar ben dünden beri ishalim. D vitaminim eksik diye doktor devit3 verdi acaba o mu yaptı ya :s kullanıp böyle sorun yaşayan var mı? Bugün doktora gittim gerçi onunla ilgili bsy demedi. Probiyotik takviye yazdi
onu bilemeyizki canin yaa benim ilk gittigimde mesela 122ydi ikinci gittigimde 157ydiSelam kızlar kalp atışlarını duyan anneler hr sayınız neler bizimkisi 148 kızmı erkekmi ki
ohh maşallah pıt pıt atıyor kalbi miniğinin.Dün bebeğimizin kalp atışını duyduk:)) dakikada 140 atıyormuş :) yalnız doktor bir kanama alanı gördüğünü söyledi ultrasonda.. O yüzden hareketlerine azami dikkat et dedi. Bir de bulantı için ilaç yazdı. Ağzıma birşey koyamıyor haldeydim çünkü. Çok şükür ilaç iyi geldi bugun güzel yiyebildim. Bu arada toplamda 1.5 kilo da vermişim.. Doktor hiç korkma senn yediklerinden beslenmiyor şu anda zaten bebeğin dedi. İçim rahatladı.. Darısı tüm kalp atışı duymayı bekleyenlere olsun :)
Ben bütün gün oturarak çalışıyorum ama bırakmak istiyorum doğum raporu yüzünden sabrediyim diyorumBen çalışıyorum cnm çok şükür daha bı sıkıntım yok inşallah da olmaz sadece fazla ayakta durunca bel ve kasık ağrısı oluyor
oğlumda iğne kullanmıştım ama şimdiki doktorum gerek görmediBnde igneye basladim kan pihtilasmasi yuzunden
merhaba canim.bendede var troid ve pihtilasma.persembe gunu gidicem insallah.simdi kese gorunmedi deyince sen erkenemi aldim diye dusundumde.bizİm durumumuzda mecburen gitmemizde lazim sanirim ilaclar icin.Sizinle aynı haftadayız. Ben bugün doktora gittim kese gözükmesi için erken dedi. Kanda gebelik var tahlil verdi bir sürü. 29unda tekrar gel dedi. Umarım o zaman kese gözükür. Benim troid de sıkıntı var kan pıhtılaşması da var onun için erkenden gittim iğneye başlayım diye.
Çalışan anne adayları var mı nasıl geçiyor gebeliğin ilk zamanları
ben çalışıyorum ve hergün 100km gidiyorumÇalışan anne adayları var mı nasıl geçiyor gebeliğin ilk zamanları
100 km nereye gidiyorsun öyleben çalışıyorum ve hergün 100km gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?