• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Meraba ben son adet tarihime gore 4+4 teyim. Ayin 13unde adete 4-5 gun kala beta hcg 14 tu, iki gun sonra 66, bugun de baktirdim 5097.
Buna gore 5. Haftada olmam lazim sanki
5+4 gibi

Meraba ben son adet tarihime gore 4+4 teyim. Ayin 13unde adete 4-5 gun kala beta hcg 14 tu, iki gun sonra 66, bugun de baktirdim 5097.
Buna gore 5. Haftada olmam lazim sanki
5+4 gibi

Çoğul gebelik olabilir canim :)

Kızlar merhaba dün akşam hafif kanamam oldu kırmızı aktı .Acilen doktora gittim prulotan depot iğne yaptılar.şükür bugün yok ve açık kahverengiye dönmüş dinleniyorum çok korkuyorum,dualarınızı esirgemeyin:KK43:kalp atışı vardı ve kese içinde kan yok
Rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen istirahat et. Hiç stres yapma kese içinde yokmuş kan çok şükür. Moral en güzel ilaç ve dua

Arkadaşlar bir daha ki gidisimde doktor gerekli olan tahlilleri yapariz demisti.sizler bu tahlilleri özel hastanede mi yoksa devlette mi yaptırdınız?

Arkadaşlar bir daha ki gidisimde doktor gerekli olan tahlilleri yapariz demisti.sizler bu tahlilleri özel hastanede mi yoksa devlette mi yaptırdınız?
saglik ocaginda yaptirdim canim 2tanedi orda yapilmiyordu ozel hastanede yaptrdim onuda

:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
Son adet tarihim 17şubat
Muhtemel doğum 24 kasım
28 yaşındayım istanbuldayım

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bat 20 marttı 19 unda kanda gebelik testi yaptırdım 362 sonuç çıktı iki gün sonra yani 21 martta testi tekraraladım 542 çıktı bana sonuç az geldi ama sizler ne diyorsunuz bu akşam yeniden testi tekrarlamak istiyorum ama sizden yorum bekliyorum

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bat 20 marttı 19 unda kanda gebelik testi yaptırdım 362 sonuç çıktı iki gün sonra yani 21 martta testi tekraraladım 542 çıktı bana sonuç az geldi ama sizler ne diyorsunuz bu akşam yeniden testi tekrarlamak istiyorum ama sizden yorum bekliyorum
Canım testi aynı merkezde mi yaptın bir de tam 48 saatte mi? %60 artmasi yeterli diye biliyorum ben

Teşekkür ederim biz çok erken öğrendik son sat 01/02/2018 di 02/03/2018 te doktora gittk hemen ultrasonla baktı kese yoktu o zaman kan testi yapıldı.Keseyide 13 martta gördük salı günü de kalp atışını duyucaz inşallah

Beta hcg değerin ilk kaç çıktı canım? Ben de erkenden gittim kese gözükmedi kan verdim.

Çok fazla mı tahlil isteniyor cnm
Ben once sağlık ocağında yaptirdım yarin onlari gostericem ozele. Ozelde hormon testleri zaten cok pahali. 500den asagi olmaz bence. Saglik ocaginda yaptirdiklar bunlar;

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-23-19-24-04.png
    Screenshot_2018-03-23-19-24-04.png
    253,7 KB · Görüntüleme: 55
Back