Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba ben son adet tarihime gore 4+4 teyim. Ayin 13unde adete 4-5 gun kala beta hcg 14 tu, iki gun sonra 66, bugun de baktirdim 5097.
Buna gore 5. Haftada olmam lazim sanki
5+4 gibi
Rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen istirahat et. Hiç stres yapma kese içinde yokmuş kan çok şükür. Moral en güzel ilaç ve duaKızlar merhaba dün akşam hafif kanamam oldu kırmızı aktı .Acilen doktora gittim prulotan depot iğne yaptılar.şükür bugün yok ve açık kahverengiye dönmüş dinleniyorum çok korkuyorum,dualarınızı esirgemeyinkalp atışı vardı ve kese içinde kan yok
Canım sağlık ocağıda yapıyor ücretsiz ben orda yaptırdım..hem sakinde oluyor.Arkadaşlar bir daha ki gidisimde doktor gerekli olan tahlilleri yapariz demisti.sizler bu tahlilleri özel hastanede mi yoksa devlette mi yaptırdınız?
saglik ocaginda yaptirdim canim 2tanedi orda yapilmiyordu ozel hastanede yaptrdim onudaArkadaşlar bir daha ki gidisimde doktor gerekli olan tahlilleri yapariz demisti.sizler bu tahlilleri özel hastanede mi yoksa devlette mi yaptırdınız?
Peki tahliller çok mu fazla özelde fazla mı tutar çok zamanım yok benimde o yüzden soruyorumsaglik ocaginda yaptirdim canim 2tanedi orda yapilmiyordu ozel hastanede yaptrdim onuda
Anladım cnm doktorum ozel hastanede sonuca o şekilde bakar mı ama başka bı yerde yaptırincaCanım sağlık ocağıda yapıyor ücretsiz ben orda yaptırdım..hem sakinde oluyor.
Son adet tarihim 17şubatKızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz
Canım testi aynı merkezde mi yaptın bir de tam 48 saatte mi? %60 artmasi yeterli diye biliyorum benmerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bat 20 marttı 19 unda kanda gebelik testi yaptırdım 362 sonuç çıktı iki gün sonra yani 21 martta testi tekraraladım 542 çıktı bana sonuç az geldi ama sizler ne diyorsunuz bu akşam yeniden testi tekrarlamak istiyorum ama sizden yorum bekliyorum
ewt aynı yerde yaptırdım 49 saat geçti hattaCanım testi aynı merkezde mi yaptın bir de tam 48 saatte mi? %60 artmasi yeterli diye biliyorum ben
iki testte 25 lira verdim canim ben digerleriyle ne kadar tutar blmyrumki calisiyorsun ondan mi yok zamanin yada doktorami gdceksin o yuzdenmiPeki tahliller çok mu fazla özelde fazla mı tutar çok zamanım yok benimde o yüzden soruyorum
Teşekkür ederim biz çok erken öğrendik son sat 01/02/2018 di 02/03/2018 te doktora gittk hemen ultrasonla baktı kese yoktu o zaman kan testi yapıldı.Keseyide 13 martta gördük salı günü de kalp atışını duyucaz inşallah
Tabikide bakar bakmak zorunda sonuçta aynı tahliller.Hatta benim drda özelde kendisi dedi sağlık ocağında yaptır burda çok tutar yazık günah diye.Anladım cnm doktorum ozel hastanede sonuca o şekilde bakar mı ama başka bı yerde yaptırinca
Calisiyorum o yüzden cnm çok fazla tutmayacaksa özel de yaptırayım diyorumiki testte 25 lira verdim canim ben digerleriyle ne kadar tutar blmyrumki calisiyorsun ondan mi yok zamanin yada doktorami gdceksin o yuzdenmi
Çok fazla mı tahlil isteniyor cnmTabikide bakar bakmak zorunda sonuçta aynı tahliller.Hatta benim drda özelde kendisi dedi sağlık ocağında yaptır burda çok tutar yazık günah diye.
Evde bi tane haydut var :) bizim ailede de ikiz pek yok... Bilemedim:) yarın doktora giddicem bakalım keseyi görebilecek mi?Çoğul gebelik olabilir canim :)
Ben once sağlık ocağında yaptirdım yarin onlari gostericem ozele. Ozelde hormon testleri zaten cok pahali. 500den asagi olmaz bence. Saglik ocaginda yaptirdiklar bunlar;Çok fazla mı tahlil isteniyor cnm