- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. Haftaya kadar yolu var. Sabredicez hepimiz. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :)Kalbi en erken iki haftaya duyarız gibi geliyor. Ben kese için 6 Mart’a randevu aldım. 5+5 oluyorum o zaman. 10 gün sonra bi daha çağırsa 7+0 olur duyulur diye düşünüyorum.
İnşallah canım senin yumurtlaman ne zamandı biliyormusun benim 5 şubattıKalbi en erken iki haftaya duyarız gibi geliyor. Ben kese için 6 Mart’a randevu aldım. 5+5 oluyorum o zaman. 10 gün sonra bi daha çağırsa 7+0 olur duyulur diye düşünüyorum.
bende 5+5 gdcem canim bakalim insalalah goruruz geseyiKalbi en erken iki haftaya duyarız gibi geliyor. Ben kese için 6 Mart’a randevu aldım. 5+5 oluyorum o zaman. 10 gün sonra bi daha çağırsa 7+0 olur duyulur diye düşünüyorum.
aaa bende 5subatta catlama ignemesi oldum 7subatta asilamam olduİnşallah canım senin yumurtlaman ne zamandı biliyormusun benim 5 şubattı
Aaa demekki aynıyız senin kanın kaç çıkmıştı en sonaaa bende 5subatta catlama ignemesi oldum 7subatta asilamam oldu![]()
benim en son 1073 cikti canim doktor bidaha yaptirma dediAaa demekki aynıyız senin kanın kaç çıkmıştı en son
hayirlinoslunncanim gebeliginmerhaba kızlar bende cumartesi öğrendim bebeğim beni bırakmazsa tahmini doğum 5 kasım olacak![]()
İnşallah canımbende 5+5 gdcem canim bakalim insalalah goruruz geseyi
Benim de 9 şubattıİnşallah canım senin yumurtlaman ne zamandı biliyormusun benim 5 şubattı
Amin canım hepimiz kayıpsız ilerleyelim inşallah.9. Haftaya kadar yolu var. Sabredicez hepimiz. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :)
İlk gebeliğimde çok korkuttular beni boş gebelik diye şimdi o yüzden daha temkinliyim
Sağol kuzum seninde sağlıkla kucagimiza alalımhayirlinoslunncanim gebeligin
merhaba kızlar bende cumartesi öğrendim bebeğim beni bırakmazsa tahmini doğum 5 kasım olacak![]()
amin cnm insaallahSağol kuzum seninde sağlıkla kucagimiza alalım
Hayırlı olsun cnm hoşgeldinSağol kuzum seninde sağlıkla kucagimiza alalım
benim catlatma ignesi 9 subatta vuruldu. ayniyiz galiba sizinleBenim de 9 şubattı
9 kasım yazıyor sizin tahmini doğum tarihi, baya erken öğrendiniz sanırım? regl gecikti mi kan testinde çıktı mı acaba sizin?9. Haftaya kadar yolu var. Sabredicez hepimiz. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah :)
İlk gebeliğimde çok korkuttular beni boş gebelik diye şimdi o yüzden daha temkinliyim
Hoş buldum canımHayırlı olsun canım hoş geldin aramıza