- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Aynı heyecanla bekliyorum inan. Kiz olsa ayni odada ranza hayalleri erkekse yeni bir oda... Hayal kuruyorum. Tabi bir yanım endiseli devam edecek mi gebelik diye. Allah herkese hayirli olani versin en büyük duam buKıyamam zorlanıyorsundur o zaman çünkü ben gözümü açmak için uğraşıyorum yok olmuyor , her türlü güzeldir eminim ikinci çocuk
Ben 6.haftaya girdigim ilk gun basladi bugu. 7 hafta 3 günlük kuvvetle devam ediyor. Dun kofte yemek istedim 1 tane zar zor yedim surekli tokluk hissim ve bulantim varSağolun kızlar.
Mide bulantısı olan var mı?yada tiksinti yaşayan...
Tokluk hissi bende de çok var sırf yemiş olmak için yiyorum , dün de ilk defa sanirim aserdim çok komikti çünkü bilmiyorum nasıl bir his, gündüz uyurken dalmak üzere gözümün önüne çiğbörek geldi , ve çok güldüm yedim sonra da bulantı başladı sanirim yağlı olması dokundu, şükür bulantı denecek tam bir şey yaşamıyorum en büyük olayım uykuBen 6.haftaya girdigim ilk gun basladi bugu. 7 hafta 3 günlük kuvvetle devam ediyor. Dun kofte yemek istedim 1 tane zar zor yedim surekli tokluk hissim ve bulantim var
Tmm cnm sağolKalbim10da canım 7. Haftanda git kesin olsun
Bende bende normalde yatmam 12-1 olurdu simdi 9 buçukta sersemliyorumGunaydın kızlar , ben gözümü uykudan açamıyorum 9 buçuk gibi gidiyor gözler sizler nasılsınız?
Ayyy şükür yok..Çağırmakta istemiyorum ama niye yok diye de sorgulamıyo değilim hani..Sağolun kızlar.
Mide bulantısı olan var mı?yada tiksinti yaşayan...
Aynı heyecanla bekliyorum inan. Kiz olsa ayni odada ranza hayalleri erkekse yeni bir oda... Hayal kuruyorum. Tabi bir yanım endiseli devam edecek mi gebelik diye. Allah herkese hayirli olani versin en büyük duam bu
Evet canım vitamin eksikliği ile ilgisi yok o nuBenim tum tahlillerim cok iyi çıktı demir b12. Hemogram vs hersey yolunda ama dehşet bulanıyorum. Bhcg arttığı icin bulantı oluyor vücut da tepki veriyor ben de açıklamasını böyle almıştım doktorumdan
bende de var canımkızlar merhaba.
birkaç gündür acayip bel ağrısı çekiyorum. kuyruk sokumuna doğru ağrıyor sizlerde de var mı böyle bir durum
Aynı bende öyleyim tokluk hissim var özellikle gece yatmadan ve sabah midem bulanıyorBen 6.haftaya girdigim ilk gun basladi bugu. 7 hafta 3 günlük kuvvetle devam ediyor. Dun kofte yemek istedim 1 tane zar zor yedim surekli tokluk hissim ve bulantim var
Anladım canım teşekkür ederimBen 6+4 te kalp atışını gördüm. Bugün de 7+4te dinletti doktor. Herkeste farklı olabiliyor birde benim vajinal ultrasonla baktı hep karından daha geç görünüyor sanırım.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :)Merhaba
Bende aranıza yeni katıldım 7+1 günlüğüz muhtemel tarihimiz 8-11-2018
Ayyy teşekkür ederim inşallah ilk bebişimiz çok heyecanlıyızHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :)
Yaaaaa Sağ Salim kavuşun inşallah bebeğinize :)Ayyy teşekkür ederim inşallah ilk bebişimiz çok heyecanlıyız
Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin biz daha 11 aylık evliyiz çok acemiyiz ama çok istiyoruz bebeğimizi sağlıkla gelir inşallah kesemizi gördük salı günü kalp atışlarını duymaya gidicezYaaaaa Sağ Salim kavuşun inşallah bebeğinize :)
Benim ikinci gebeliğim bir buçuk yaşında kızım var. Deneyimli olmama rağmen sanki herşeyi unutmuş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?