2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kıyamam zorlanıyorsundur o zaman çünkü ben gözümü açmak için uğraşıyorum yok olmuyor , her türlü güzeldir eminim ikinci çocuk
Aynı heyecanla bekliyorum inan. Kiz olsa ayni odada ranza hayalleri erkekse yeni bir oda... Hayal kuruyorum. Tabi bir yanım endiseli devam edecek mi gebelik diye. Allah herkese hayirli olani versin en büyük duam bu

Sağolun kızlar.

Mide bulantısı olan var mı?yada tiksinti yaşayan...
Ben 6.haftaya girdigim ilk gun basladi bugu. 7 hafta 3 günlük kuvvetle devam ediyor. Dun kofte yemek istedim 1 tane zar zor yedim surekli tokluk hissim ve bulantim var

Ben 6.haftaya girdigim ilk gun basladi bugu. 7 hafta 3 günlük kuvvetle devam ediyor. Dun kofte yemek istedim 1 tane zar zor yedim surekli tokluk hissim ve bulantim var
Tokluk hissi bende de çok var sırf yemiş olmak için yiyorum , dün de ilk defa sanirim aserdim çok komikti çünkü bilmiyorum nasıl bir his, gündüz uyurken dalmak üzere gözümün önüne çiğbörek geldi , ve çok güldüm yedim sonra da bulantı başladı sanirim yağlı olması dokundu, şükür bulantı denecek tam bir şey yaşamıyorum en büyük olayım uyku

Hiç migrenim tutmuyor diye sevinirken dün akşam aşırı şiddetli atak geçirdim. Mide bulantımı 10a falan katladı.yattım uyuyamıyorum. Eşim komşuyu çaya davet etti konuşacakları vardı. Oğlum geliyor anne acıktım koş babaya diyorum :) geri geliyor anne susadım koş babaya :) sonra geldi tuvaleti gelmiş yine hadi babaya dedim. Normalde herşeye koşan ben kafamı kaldıramadım. Sabah bi kalktım baba oğul oturma odasında uyuyolar :) çok şükür ağrım geçmiş korkunç birşeydi.

kızlar merhaba.
birkaç gündür acayip bel ağrısı çekiyorum. kuyruk sokumuna doğru ağrıyor sizlerde de var mı böyle bir durum

Günaydın herkese, ben 6+5 deyim. Mide bulantısı, uyku hali, halsizlik vs. Yok ara ara giren bel ağrısı, kısa süreli karın ağrısı ve her gün şiş olan memeler var.

Günaydın kızlar bende tahlilleri yaptırdım, aile hekimine gitti dr um 27 tahlil istemis 24ü aile hekiminde yapılıyormus :)
Cok mutlu oldum cok yüklü tutmustu vee eger siz söylemeseydiniz neredeyse yaptıracaktım hastanede simdi geri kalanını yaptırıcam o kadar :))

Aynı heyecanla bekliyorum inan. Kiz olsa ayni odada ranza hayalleri erkekse yeni bir oda... Hayal kuruyorum. Tabi bir yanım endiseli devam edecek mi gebelik diye. Allah herkese hayirli olani versin en büyük duam bu

Degil mi sanki daha önce evlat sahibi olmamıs gibi heyecanlanıyor insan :) tek fark biraz daha tecrübe sahibi oluyorsun o kadarcık benimde kızım var hemen oda hayalleri basladı :))
Kızda olsa erkekte olsa ayrı oda yapıcam hemen baslamak istiyorum alısveris yapayım istiyorum anne yanı besiklere bakıyorum :))

Evet canım vitamin eksikliği ile ilgisi yok o nu
kızlar merhaba.
birkaç gündür acayip bel ağrısı çekiyorum. kuyruk sokumuna doğru ağrıyor sizlerde de var mı böyle bir durum
bende de var canım

Ben 6+4 te kalp atışını gördüm. Bugün de 7+4te dinletti doktor. Herkeste farklı olabiliyor birde benim vajinal ultrasonla baktı hep karından daha geç görünüyor sanırım.
Anladım canım teşekkür ederim
Benim karından baktı. Haftaya cumartesi gidicem. O zaman duyarız inşallah.

Ayyy teşekkür ederim inşallah ilk bebişimiz çok heyecanlıyız
Yaaaaa Sağ Salim kavuşun inşallah bebeğinize :)
Benim ikinci gebeliğim bir buçuk yaşında kızım var. Deneyimli olmama rağmen sanki herşeyi unutmuş gibiyim

Yaaaaa Sağ Salim kavuşun inşallah bebeğinize :)
Benim ikinci gebeliğim bir buçuk yaşında kızım var. Deneyimli olmama rağmen sanki herşeyi unutmuş gibiyim
Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin biz daha 11 aylık evliyiz çok acemiyiz ama çok istiyoruz bebeğimizi sağlıkla gelir inşallah kesemizi gördük salı günü kalp atışlarını duymaya gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…