• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selamlar araniza yeni katildim . Son adet tarihime gore 6+2 yim fakat bugun dr gittigimde ylnizca kese yi gorduk dr muhtemelen gec dollenme dedi.
Folik asit yaninda balik takviyesi verdi . Eczacı arkadasim imom u onerdi . Ikisini birlikte kullanan varmi. Dr 4+5 gibi suan dedi . Cok kaygliyim. Ilk gebeligim

Bu arada gecmis sayfalarda okudum da vajinal ultrasonda mikrop filan kapilmis.. boyle seyler dogru degil arkadaslar. Uc keredir vajinal bakildi bana, hem bebek daha net gorunuyor hemde rutin kontrol yapilmis oluyor. Mikrop kapilmA olayi baska sebeplerden olsa gerek
Burada birbirimizi korkutmaya gerek yok :)
Zaten hepimiz cok hassasiz bu siralar :)
Klavyene sağlık!
Anneciklerim, bana doktorum bundan bahsetmedi, aa sende öyleyse bende niye böyle..:ukala:vs. endişelerini bırakalım.
Hele ilk gebeliğini yaşayan daha önce sorunlar yaşayanlar için durum daha da karmaşıklaşıyor.

Sakin sakin...:nazar:

Mrb kızlar 5. Haftadayım hcg 178 çıktı düşük mü değer lütfn yardm edin geçen ay kimyasalım oldu ondan çok korkuyorum

cok sevindim Allah nazarlardan esirgesin yavrularimizi insallah:) benden bir suru tahlil istedi hepsini yaptirdim idrarimda bakteri cikti deger cok yuksek degil ama yinede canm skldi bol bol su icmem gerekiyomus. İstedimi sendende tahlil
Sadece tsh a baktı bana. 3 hafta sonraya randevu verdi. Senden hangi tahlilleri istedi? Kaç haftalıkdın sen?

Mrb kızlar 5. Haftadayım hcg 178 çıktı düşük mü değer lütfn yardm edin geçen ay kimyasalım oldu ondan çok korkuyorum
Canım önemli olan değerin kaç olduğu değil değer iki günde bir ikiye katlıyorsa sorun yoktur. Sen testi tekrarla iki günde bir gidişatı kontrol et. Doktora gitmedin mi?

Canım önemli olan değerin kaç olduğu değil değer iki günde bir ikiye katlıyorsa sorun yoktur. Sen testi tekrarla iki günde bir gidişatı kontrol et. Doktora gitmedin mi?
Gittim tatlımda geçen ay baya düşüktü hcg dokor Bu seferde güzel bi değerle gelmedin fln dedi espiri yapar gibi kafamı karıştırdı orda cumartesi kan verme istiyosan strese girme pazartesi verirsin ona göre bakarız dedi

Gittim tatlımda geçen ay baya düşüktü hcg dokor Bu seferde güzel bi değerle gelmedin fln dedi espiri yapar gibi kafamı karıştırdı orda cumartesi kan verme istiyosan strese girme pazartesi verirsin ona göre bakarız dedi
Hakkında hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun. Çok takılıyorsan iki gün sonra tekrarla testi kendin görmüş olursun en azından. Birde ben o tavırda olan doktorun cevabını verir birdaha gitmezdim yerinde olsam. Bazı doktorlar empati nedir bilmiyorlar

Hakkında hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun. Çok takılıyorsan iki gün sonra tekrarla testi kendin görmüş olursun en azından. Birde ben o tavırda olan doktorun cevabını verir birdaha gitmezdim yerinde olsam. Bazı doktorlar empati nedir bilmiyorlar
Buranın en iyi doktoru değiştirmeyi düşündüüm ama başka iyi yok malesef cumartesi acilden girip mi vericem testi canım

Canım benim ilk değerim 73 çıktı ben habire kan vermek istemediğim için evde kendim test yaparak koyulasmayi takip ettim. 17-19-21 mart günlerinde yaptığım testler bu sekilde :) HCG arttıkça koyulaşır senin de çizgin. Kanama filan olmadığı sürece bekle bence zaten deger 3 bin filan olmadan kese gorunmez. Ben 3 nisana randevu aldım mesela. Kan testini de haftaya tekrarlamayı düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_20180321_141717.jpg
    IMG_20180321_141717.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar hayırlı cumalar. Nasılsınız? Ben dünden beri çok hastayım.dun ateşle beraber ishal her tarafım ağrıyordu bugün sabah da acile gittim serum yedim.1 saat sonra da doktorumu gidicem acildeki doktor, doktorunla görüş dedi. Dua edin bana

Kızlar merhaba dün akşam hafif kanamam oldu kırmızı aktı .Acilen doktora gittim prulotan depot iğne yaptılar.şükür bugün yok ve açık kahverengiye dönmüş dinleniyorum çok korkuyorum,dualarınızı esirgemeyin:(kalp atışı vardı ve kese içinde kan yok

T tugbali2015 senle aynı doğum tarihimiz. Yeni mi öğrendin hayırlı olsun
Teşekkür ederim biz çok erken öğrendik son sat 01/02/2018 di 02/03/2018 te doktora gittk hemen ultrasonla baktı kese yoktu o zaman kan testi yapıldı.Keseyide 13 martta gördük salı günü de kalp atışını duyucaz inşallah

Back