inşallah amin allah razı olsunKıyamam ben sana ya( inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder sana
Canım saraçoğlunun tarifine göre yapıyodum ben.1 bardak için 1.5 bardak kadar suyu kaynatıyorum kaynayınca 3 4 ince dilim zencefili atıyorum 5 dk kaynatıp kapatıyorum sonra hafif ılıyınca bardağa alıyorum üzerine limon sıkıp içiyorum eğee acı gelirse biraz bal ekleyebilirsin ama balsızda güzel vücut dirwncinide arttırır iyi olur inşallah iç.Kizlar zencefilli limonlu cayi nasil yapiyorsunuz. Bugun hic bitmedi bulanti odaklanip calisamiyorum
Hımm inşallah bende deneyeyim canım ben kızımda badem yağı sürmüştüm hergün karın bölgemde hiç bişey yok ama göğüslerim çatlamıştı büyük olmasına rağmen hemde ...Evet canım kremini kullandım yani canım doktoruma sormadım hiç eczaneden almıştım. Ama arkadaşım mesela çeşit çeşit kullandı krem yine de çatladı ben öyle çok düzenli kullanmadım ama çatlamadım. İnşallah bu hamileliğimde öyle olur. Ama mustela güzel bir krem tavsiye ederim.
Canım ben 5+5 te gittim duyamadım ama gördüm kalp kasılmalarını ve ritminiSimdi 5.haftadayim cnm
Benim tum tahlillerim cok iyi çıktı demir b12. Hemogram vs hersey yolunda ama dehşet bulanıyorum. Bhcg arttığı icin bulantı oluyor vücut da tepki veriyor ben de açıklamasını böyle almıştım doktorumdanBak sana bu konuda en doğru çiğliyi doktorun verir ama sebebi tamamen vitamin eksikliği ona emin olabilirsin için ferah olsun bebeğin güvende inşallah
İnsallah canimAynen bende hiç bişey yapasım yok sadece yatmak istiyorum ama evde bi tane daha ufaklık var sakızı da deneyim bakalım. Ilk hamileligimde bıraktığımda bu kadar zorlanmamıştım. Inşallah bir süre sonra alışırız da hiç aklımıza gelmez :)
cok sevindim Allah nazarlardan esirgesin yavrularimizi insallah:) benden bir suru tahlil istedi hepsini yaptirdim idrarimda bakteri cikti deger cok yuksek degil ama yinede canm skldi bol bol su icmem gerekiyomus. İstedimi sendende tahlil
Dogrudur bende izleim bakalim. Bana zaten bebekten baska bisey biraktiramazdi. Bebek olunca insan kendinden daha cok dusunuyormusBurada bununla ilgili bir konu bile vardı izleyip bırakan çok kişi olmus canim
benim aralikta karnimda bebegimin kalp atislari durdu kurtaj oldum. Sebep bu degildir belki ama ben sigaraya bagladim cunku o zmn birakmamistim sigarayi. Bu hamileligimde korkmdan agzima surmuyorum. Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis misali benimki anlicagin.Aynen öyle ben evde oğlum olmasına rağmen çok zorlandım hala arada bi tane içiyoum
Hoşgeldin lütfen eski tecrübeleri unut çok zor da olsa unut ve hep herşeyin güzel olacağını hayal et Allahım korusun bebeklerimiziMerhaba kızlar aranıza beb de yeni katıldım umarım ayrılmak gerekmez. Zira bu sitede iki kere hamilelik grubuna katılıp 9. Haftada ayrılmak zorunda kalmıştım. Nryse kötüyü çağırmayayım. Herkese rahat sprunsuz bir gebelik ve doğum diliyorum...
Günaydın hic oyle bir şansım yok iyi bilin bugunlerin değerini :) evdeki canavar kızım 12den once asla uyumuyor. Onu bekliyorumGunaydın kızlar , ben gözümü uykudan açamıyorum 9 buçuk gibi gidiyor gözler sizler nasılsınız?
Günaydın hic oyle bir şansım yok iyi bilin bugunlerin değerini :) evdeki canavar kızım 12den once asla uyumuyor.Gunaydın kızlar , ben gözümü uykudan açamıyorum 9 buçuk gibi gidiyor gözler sizler nasılsınız?
Hayırlı olsun canim senin gibiyim cok kaybim var en son da kasimda 12 haftada kaybettim. Ama yine de pozitifim hakkimizda hayırlısı olsunMerhaba kızlar aranıza beb de yeni katıldım umarım ayrılmak gerekmez. Zira bu sitede iki kere hamilelik grubuna katılıp 9. Haftada ayrılmak zorunda kalmıştım. Nryse kötüyü çağırmayayım. Herkese rahat sprunsuz bir gebelik ve doğum diliyorum...
Hoşgeldin canım gözün aydın defiğin gibi kötüyü çağırma hepimizin bu konuda yaraları vardır emin ol inşallah rabbim bidaha yaşatmaz hiç birimize..Merhaba kızlar aranıza beb de yeni katıldım umarım ayrılmak gerekmez. Zira bu sitede iki kere hamilelik grubuna katılıp 9. Haftada ayrılmak zorunda kalmıştım. Nryse kötüyü çağırmayayım. Herkese rahat sprunsuz bir gebelik ve doğum diliyorum...
O kaç yaşındaGünaydın hic oyle bir şansım yok iyi bilin bugunlerin değerini :) evdeki canavar kızım 12den once asla uyumuyor. Onu bekliyorum
Kıyamam zorlanıyorsundur o zaman çünkü ben gözümü açmak için uğraşıyorum yok olmuyor , her türlü güzeldir eminim ikinci çocukGünaydın hic oyle bir şansım yok iyi bilin bugunlerin değerini :) evdeki canavar kızım 12den once asla uyumuyor. Onu bekliyorum
Beni de dr um 7. Hafta cagirdi kalp atisi icinKalbim10da canım 7. Haftanda git kesin olsun
3 yaşında. 19 aydan beri gündüz uykudu yok. Normalde cocuklar 3 4 yasina kadar gunduz uyur bizimki erken kesti cok uykusuz bir çocuk. Sabah da 7de kalkip ise gidiyorum sagolsun dikiyor beni yataga gitsek saatlerce konuşuyor dun gece 1 de uyudu. 1 saat konustu yataktaO kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?