Klavyene sağlık!Bu arada gecmis sayfalarda okudum da vajinal ultrasonda mikrop filan kapilmis.. boyle seyler dogru degil arkadaslar. Uc keredir vajinal bakildi bana, hem bebek daha net gorunuyor hemde rutin kontrol yapilmis oluyor. Mikrop kapilmA olayi baska sebeplerden olsa gerek
Burada birbirimizi korkutmaya gerek yok :)
Zaten hepimiz cok hassasiz bu siralar :)
Tebrik ederim bizim de ilk herşey çok tuhaf geliyor ve bazen komikMerhaba
Bende aranıza yeni katıldım 7+1 günlüğüz muhtemel tarihimiz 8-11-2018
Benim 157 ile baslamıştı hayırlı olsun bence gayet iyiMrb kızlar 5. Haftadayım hcg 178 çıktı düşük mü değer lütfn yardm edin geçen ay kimyasalım oldu ondan çok korkuyorum
İnşallah yükselirrr güzel şekilde pazartesi tekrar kan vericemBenim 157 ile baslamıştı hayırlı olsun bence gayet iyi
Sadece tsh a baktı bana. 3 hafta sonraya randevu verdi. Senden hangi tahlilleri istedi? Kaç haftalıkdın sen?cok sevindim Allah nazarlardan esirgesin yavrularimizi insallah:) benden bir suru tahlil istedi hepsini yaptirdim idrarimda bakteri cikti deger cok yuksek degil ama yinede canm skldi bol bol su icmem gerekiyomus. İstedimi sendende tahlil
Canım önemli olan değerin kaç olduğu değil değer iki günde bir ikiye katlıyorsa sorun yoktur. Sen testi tekrarla iki günde bir gidişatı kontrol et. Doktora gitmedin mi?Mrb kızlar 5. Haftadayım hcg 178 çıktı düşük mü değer lütfn yardm edin geçen ay kimyasalım oldu ondan çok korkuyorum
Gittim tatlımda geçen ay baya düşüktü hcg dokor Bu seferde güzel bi değerle gelmedin fln dedi espiri yapar gibi kafamı karıştırdı orda cumartesi kan verme istiyosan strese girme pazartesi verirsin ona göre bakarız dediCanım önemli olan değerin kaç olduğu değil değer iki günde bir ikiye katlıyorsa sorun yoktur. Sen testi tekrarla iki günde bir gidişatı kontrol et. Doktora gitmedin mi?
Hakkında hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun. Çok takılıyorsan iki gün sonra tekrarla testi kendin görmüş olursun en azından. Birde ben o tavırda olan doktorun cevabını verir birdaha gitmezdim yerinde olsam. Bazı doktorlar empati nedir bilmiyorlarGittim tatlımda geçen ay baya düşüktü hcg dokor Bu seferde güzel bi değerle gelmedin fln dedi espiri yapar gibi kafamı karıştırdı orda cumartesi kan verme istiyosan strese girme pazartesi verirsin ona göre bakarız dedi
Buranın en iyi doktoru değiştirmeyi düşündüüm ama başka iyi yok malesef cumartesi acilden girip mi vericem testi canımHakkında hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun. Çok takılıyorsan iki gün sonra tekrarla testi kendin görmüş olursun en azından. Birde ben o tavırda olan doktorun cevabını verir birdaha gitmezdim yerinde olsam. Bazı doktorlar empati nedir bilmiyorlar
sağlıkla kucağınıza alırsınız imşallah ne kadarlık şuanTebrik ederim bizim de ilk herşey çok tuhaf geliyor ve bazen komik
Gittim tatlımda geçen ay baya düşüktü hcg dokor Bu seferde güzel bi değerle gelmedin fln dedi espiri yapar gibi kafamı karıştırdı orda cumartesi kan verme istiyosan strese girme pazartesi verirsin ona göre bakarız dedi
6 haftanın içindeyim çok teşekkür ederimsağlıkla kucağınıza alırsınız imşallah ne kadarlık şuan
Teşekkür ederim biz çok erken öğrendik son sat 01/02/2018 di 02/03/2018 te doktora gittk hemen ultrasonla baktı kese yoktu o zaman kan testi yapıldı.Keseyide 13 martta gördük salı günü de kalp atışını duyucaz inşallahT tugbali2015 senle aynı doğum tarihimiz. Yeni mi öğrendin hayırlı olsun
hemen hemen aynıyız6 haftanın içindeyim çok teşekkür ederim
Ayniyiz seninle cnm6 haftanın içindeyim çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?