- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 34
Maşallah:)inşallah ya . Valla bende uyku fılanda oyle asırı yok ben blogger oldugum ıcın oğluş uyudukdan sondada sayfa ve dm ler ile ılgılenıyorum bazen 2 de bıle yattıgım oluyo
Canim senin daha kese gorunmedimiBende randevuyu bir hafta ertelesemmi acaba diyorum 6 hafta olunca hem kese hem kalp duyulur die ama daha hiç gitmedim doktora merakta ediyorum
Merhaba canım iyiyim çok şükür bulantım baş dönmem hiç bir şeyim yok maşallah domuz gibiyimC Ciftcizgigorundu sen nasılsın canım
Canim sen keseyi gordunmu bebek olusmusmuyduİnşallah canım Allah başımızdan eksik etmesin onları anneme diyorum sen otur bir yerde öyle gözlerinle bak bana yeter(( ama yeter ki bizi bırakma (( evet canım ara sıra gelsin bana yardım etsin yeter ben bu oğluma da tek başıma baktım annemin hastalığını öğrendiğimizde oğlum 3 aylıktı annem ameliyat oldu hem anneme baktım hem oğluma inşallah bu bebeğime de bakarım allah sağlık versin yeter ki.sana da hayırlı olsun kuzum senin çocuğun kaç yaşında?inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Bende oğlumda 25. Haftaya kadar kusmuştum çok zor geçmişti. Arkadaşlarımda da erkek bebeklerde çok kusmuşlardı. Bence kız ve erkekle ilgili bir durum değil bu hormonlarla ilgili ayrıca doktorum bana vücutta yabancı bir şey geliyor alışana kadar kusmal normal demişti.Erkekte bulanan fazla duymamistim. Hatta nete yazın kiz ve erkek belirtisi diye direk bulanti icin kiz yazar istisna olmuşsunuz
Hayır canım ben henüz keseyi görmedim gittiğimde 4 haftalıktı yarın gidicem kontrole sen gördün mü? Ya benim midem bulanıyordu hatta hamile olduğumu bilmediğim için mide bulantısı için ilaç almıştım şimdi hiç yok sadece çok uykum var çok Yorgun’um ve çok üşüyorum.Canim sen keseyi gordunmu bebek olusmusmuydu
Merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah sana. Şuan kendimden utandım biliyor musun?? Benim oğlum 19 aylık doğana kadar araları 27 ay olacak ve nasıl bakıcam diye düşünürken senin yazdıklarını okumak bana çok büyük bir moral oldu. Kuzum Peki kızını oğlun doğana kadar emzirdin mi yoksa biraz ara verdin mi?15 aylık güzeller güzeli kızım ve 4 aylık yakışıklı oğlumla 5+4 günlük bebeğimin müjdesini almıştım bir hafta önce Doğum 15 Kasımda
İnşaellah
Merak edenler için
1.Oğluma hamileyken kızımı emzirdim şuanda ikisini de emziriyorum elhamdulillah
Doğumdan sonra da üçünü bir emzirmeyi düşünüyorum 24-30 aylık olana kadar anneliğimi doruklarda yaşayacağım inşaellah
Rabbim herkese nasip etsin.
2. Anne veya kayınvalide ve ya bir yardım edenim yok ama beni seven bir kocam ve kira da olsa başımı sokacak bir evim ve aç kalmayacak faturalarımızı ödeyecek kadar gelirimiz var elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
3.Şu an için mide bulantısı ve diş ağrım dışında bir sıkıntım yok. Dua edin inşaellah.
Son ana kadar emzirdim elhamdulillah Rabbim yardım ediyor sakın korkmayın.Merhaba rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah sana. Şuan kendimden utandım biliyor musun?? Benim oğlum 19 aylık doğana kadar araları 27 ay olacak ve nasıl bakıcam diye düşünürken senin yazdıklarını okumak bana çok büyük bir moral oldu. Kuzum Peki kızını oğlun doğana kadar emzirdin mi yoksa biraz ara verdin mi?
Daha gitmedim cnm yarin gideceğim inşallah gorunurCanim senin daha kese gorunmedimi
Aynı haftadayiz cnm bende yarın gideceğim inşallah iyi haberlerle döneriz :)Hayır canım ben henüz keseyi görmedim gittiğimde 4 haftalıktı yarın gidicem kontrole sen gördün mü? Ya benim midem bulanıyordu hatta hamile olduğumu bilmediğim için mide bulantısı için ilaç almıştım şimdi hiç yok sadece çok uykum var çok Yorgun’um ve çok üşüyorum.
Ay inşallah ya:)) miden bulanıyor mu karnın ağrıyor mu? Dün çok sancım oldu Benim hani ishal oluruz ya böyle öyle kramplar giriyor bazenAynı haftadayiz cnm bende yarın gideceğim inşallah iyi haberlerle döneriz :)
15 aylık güzeller güzeli kızım ve 4 aylık yakışıklı oğlumla 5+4 günlük bebeğimin müjdesini almıştım bir hafta önce Doğum 15 Kasımda
İnşaellah
Merak edenler için
1.Oğluma hamileyken kızımı emzirdim şuanda ikisini de emziriyorum elhamdulillah
Doğumdan sonra da üçünü bir emzirmeyi düşünüyorum 24-30 aylık olana kadar anneliğimi doruklarda yaşayacağım inşaellah
Rabbim herkese nasip etsin.
2. Anne veya kayınvalide ve ya bir yardım edenim yok ama beni seven bir kocam ve kira da olsa başımı sokacak bir evim ve aç kalmayacak faturalarımızı ödeyecek kadar gelirimiz var elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
3.Şu an için mide bulantısı ve diş ağrım dışında bir sıkıntım yok. Dua edin inşaellah.
Canım kadın doğumcu dedi ki bana karnındaki 20. Hafta olana kadar emzir çocuk doktoru sonuna kadar emzirsende olur dedi.zaten 21 aylık olmuş 24 aylık olunca kesersin bence ama yine de doktorunu dinle sonra bir şey olur çok üzülürüm yanlış yönlendirdim diyeMaşallah canım kıskançlık oluyor mu ne gibi önlemler aldınız? Benim oğlum da 21 aylık ve emiyor ama ben yavaş yavaş memeyi keseceğim çünkü oğlumda erken doğum olmustu. Yine emzirmek erken doğuma sebep veriyor diye doktorum kesmemi soyledi
Canım kadın doğumcu dedi ki bana karnındaki 20. Hafta olana kadar emzir çocuk doktoru sonuna kadar emzirsende olur dedi.zaten 21 aylık olmuş 24 aylık olunca kesersin bence ama yine de doktorunu dinle sonra bir şey olur çok üzülürüm yanlış yönlendirdim diye
Maşallah canım kıskançlık oluyor mu ne gibi önlemler aldınız? Benim oğlum da 21 aylık ve emiyor ama ben yavaş yavaş memeyi keseceğim çünkü oğlumda erken doğum olmustu. Yine emzirmek erken doğuma sebep veriyor diye doktorum kesmemi soyledi
O kramplar bence normal ben oğlumda gece uykumdan uyanırdım karnımın ağrısından ve çok kanamam olmuştu onda. Ama kalbi tak tak atardı maşallah ultrasonda. Hep önde giderdi gelişimi. Oğlumdan önceki hamileliğimde hiç ağrım kanamam yoktu mide bulantısı da yoktu gebelik kesem geriden geliyordu ve 10. Haftada kalp atışı alamadı doktor 7. Hafta da ölmüş karnımda 3 hafta öyle yaşamışım bilmedenBen de sorunsuz emzirenleri duydum aslında ama işte erken doğum riskini bir kere yaşadım çok stresli günlerdi tekrar olmasini istemiyorumbir de senin dedigin gibi karnıma kramplar giriyor ben de vicdan azabı duyuyorum emzirdigim için mi acaba diye
İkisini aynı anda birlikte emzirmek kıskançlık olmamasını sağladı
Bir de kızım kardeşine ne zaman dokunmak isterse dokundu engel olmadım ona kardeşini nasıl okşayacağını gösterdim anlattım şimdi kardeşini seviyor ona sarılmak istiyor elhamdulillah
Benim ikisi de 40 haftalık doğdu açıkçası doktorları değil kendimi dinledim bu konuda ve ikisi de 3.5 kilonun üstünde doğdu hiç bir sıkıntı yaşamadık elhamdulillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?