- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
Gözün aymis cnm :)Bende bugün gördüm keseyi şükür geç döllenme galiba
Evet cnm yarın unutmayalım yazalım :)inşallah canım hayırlı haberlerimizi paylaşalım
Hayırlı olsun canım benimde aynı senin gibi amaan nasıl olsa bu ayda olmayacak dedim her türlü ağır işe girdim üstüne birde mr çekildim. Allah ol dedikten sonra hiçbir şey engel olamıyor. Rabbim korusun meleklerimiziMerhaba kızlar bende hamileyim. Bu ay hiç hamilelik beklentim yoktu. 10 gündür ciddi sırt ve gögüs agrılarım vardı. Midemde vuruyo diyo mide ilaçları agrı kesiciler içtim sürekli. Bu pazar adetimin gecikmesi 9 gün olunca ne olur ne olmaz bi test yapiyim dedim. Sıfır umudum vardı. Çift çizgiyi gördüm şok oldum. Kafandan silince oluyomuş gerçekten. Dün kan testi verdim
1200 cıktı beta hcg. Doktor keseyi göremedi. Cuma günü cagırdı bıdaha bakalım inş. Görürüz. Buda düşükle sonuçlancak diye çok korkuyorum.
Gittin mi doktora?Saol canim insallah hepimiz hayirli haberler duyariz her zaman
Annemde tam tersi üç kızız 3müzde de midesi bulanmamış. Ve ablamın 2 kızında da bulanmadı. Çevremdeki erkek bekleyenlerin hep bulantısı vardı. Demekki bünye meselesiErkekte bulanan fazla duymamistim. Hatta nete yazın kiz ve erkek belirtisi diye direk bulanti icin kiz yazar istisna olmuşsunuz
gücüne
Merhabalar: hayirli olsun canim..Merhaba kizlar biz bu gun kalp atislarini gorduk :) boyumuz falan tam haftaya gore. Darisi basiniza.
Tabi muhakkak bunye meselesidir ben de fena durumdayım. Bulanti meselesi olmasa daha iyi olacak 3 yaşına girecek bir kizim okulda 47 ogrencim sersem oldum iyiceAnnemde tam tersi üç kızız 3müzde de midesi bulanmamış. Ve ablamın 2 kızında da bulanmadı. Çevremdeki erkek bekleyenlerin hep bulantısı vardı. Demekki bünye meselesiaman şuan varya Allahın gücüne gitmesinde bebek felan hepsini unuttum bu bulantılar insanı hamile kaldığına pişman ediyor. Hayattan soğudum
iyi olmaya calisiyorum cacanim bulantiar kusmalar migrenler ust uste geldi hepsi sen nasilsin nasil oldun
nasılsın kuzum nasıl gidiyorMerhaba kızlar nasılsınız?
migren için karabiberli bant yapıyorlardı işe yarar mı sende acaba migren çok kötü ilaçta alamıyorsun. idare eder bende işte kanamalardan yine kurtulamadımiyi olmaya calisiyorum cacanim bulantiar kusmalar migrenler ust uste geldi hepsi sen nasilsin nasil oldun
hemen hemen hepimiz öyle oluyoruz sanırım canım elinden geldiği kadar tüket ama çok da zorlama kendini. Bi doktor bana ilk 3 ay bebekler asalak gibidir yediğin herşeyden beslenir demişti. İnşallah doğrudur. süt yerine kefir yoğurt dondurma falan denesen belki değişiklik iyi gelirKızlar merhaba 6+4 olduk biz bugün. Ama su içince bile rahatsız olmaya başladım ağzımda acı bi tat bırakıyor. Her sabah normalde süt ve yumurta tüketirdim şimdi bu yiyeceklerden tiksiniyorum. Bu besinler benim için çok önemli ne yapmalıyım sizce
hadi insaallah bitince hemen hamilr halirsin canim evet basla kaan hocaya hemen basla hattanasılsın kuzum nasıl gidiyor
migren için karabiberli bant yapıyorlardı işe yarar mı sende acaba migren çok kötü ilaçta alamıyorsun. idare eder bende işte kanamalardan yine kurtulamadımsanırım kistten oluyordu kanama kontrole gidecem mercan hocaya . belki bende kaan kocaya başlarım korunma sürem bittikten sonra
sana ilaç verdi mi hiç ? inofolic omepa gibi ilaçlarhadi insaallah bitince hemen hamilr halirsin canim evet basla kaan hocaya hemen basla hattamigren icin patatez falan koyuyorum alnima lavanta yagi aldim bixe esime masaj yaptiriyorum insaallah gecer yaa
nasılsın kuzum nasıl gidiyor
migren için karabiberli bant yapıyorlardı işe yarar mı sende acaba migren çok kötü ilaçta alamıyorsun. idare eder bende işte kanamalardan yine kurtulamadımsanırım kistten oluyordu kanama kontrole gidecem mercan hocaya . belki bende kaan kocaya başlarım korunma sürem bittikten sonra
Merhaba kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?