• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim herkeste her zaman belirti olmuyor. Mesela ben ilkinde 17.haftaya dek bulandim.sonra bitti 20.haftaya kadar hamile olduğumu unuttum hic bir sey yoktu ta ki onu hissedene kadar. Suanda da kuyruk sokumuma dogru biraz agrım ce baya bulantim var yine. Icim diyor ki yine kızın olacak. Erkeklerde bulanti az olurmus
Bnde tam tersi ilk bebek erkekti bulantıdan ölüyordum. Şimdi yine başladı galiba bu da erkek diyorum. Demek ki kızdada oluyormuş :/

bende folbiol kullaniodum bugun bana onu kullanma o sana cok gelir dedi imom onerdi daha ozel ve fiyatli bisey sanirim cok inanamadim doktora
Hey Allahım bunlar doktorluk eğitiminleri ilaç mümessillerinden alıyorlar galiba. Hangisiyle anlaşmaları varsa onu iteliyorlar. Asıl ben imom kullanıyordum doktor erken onun için dedi. Folik asitle başla önce tahlil sonucuna göre ilerde devam edersin dedi.

Herkeze gunaydinlar kızlar nasilsiniz:emir_bebek::anne::anneadayı::nazar:
Gunaydın canım. İsyan bayraklarını çektim resmen yerlerdeyim. 2 gundur işe gidemiyorum bulantı baş dönmesinden. İştah sıfır halsizlik var. Allahın gucune gitmesin ama ztn birincisinde yaşadım bu sorunları bari ikincisinde yaşamasaydım. Coğu kadın 3 doğumdada yaşamıyor. Bide 45 kilo kızım hemen yataklara düşüyorum bide evde cocuğum var üstelik işe gitcem yarın :(

Gunaydın canım. İsyan bayraklarını çektim resmen yerlerdeyim. 2 gundur işe gidemiyorum bulantı baş dönmesinden. İştah sıfır halsizlik var. Allahın gucune gitmesin ama ztn birincisinde yaşadım bu sorunları bari ikincisinde yaşamasaydım. Coğu kadın 3 doğumdada yaşamıyor. Bide 45 kilo kızım hemen yataklara düşüyorum bide evde cocuğum var üstelik işe gitcem yarın :KK43:

Bende cok kotu oldum hastanede kaldim resmen bu mide bulantisi yuzunden iki gun, cok cabuk gecsin insallah. Hicbir is yapamiyor insan telefona bile bakamiyorsun..

Bu arada gecmis sayfalarda okudum da vajinal ultrasonda mikrop filan kapilmis.. boyle seyler dogru degil arkadaslar. Uc keredir vajinal bakildi bana, hem bebek daha net gorunuyor hemde rutin kontrol yapilmis oluyor. Mikrop kapilmA olayi baska sebeplerden olsa gerek
Burada birbirimizi korkutmaya gerek yok :)
Zaten hepimiz cok hassasiz bu siralar :)

Akıntı bende de oluyor cnm inşallah saglikli bı şekilde kucağımiza alırız hepimiz
Canım sürekli mı oluyor benim Dün yoktu hic Bend e acaba birşey mi oldu demete başladım 9 yıl bekledik bu bebeği o yüzden sanirim con inceliyorum mesela 2 gün öncede uykudan kendimi alamıyordum dün gece hiç uykum yoktu iştahsızlık başladı birde şimdi

Canım sürekli mı oluyor benim Dün yoktu hic Bend e acaba birşey mi oldu demete başladım 9 yıl bekledik bu bebeği o yüzden sanirim con inceliyorum mesela 2 gün öncede uykudan kendimi alamıyordum dün gece hiç uykum yoktu iştahsızlık başladı birde şimdi
Sürekli olmuyor cnm bazen çok oluyor bazen hiç olmuyor çok ayrıntılı düşünme bebeğin seninledir inşallah:) AllahiAl izniyle

Kızlar çok kötü hasta oldum. Boğazım şiş burnum tıkalı zaten iştahım yok ve benim hastalığım normal zamanda da çok zor geçer şimdi ne yapıcam hiç bilmiyorum:hasta:

sürekli uykum var sürekli uykum var
1 da yatıyorum 6.20de kalkıyorum. işyerinde öğle arası uyuyorum ama aaasla yetmiyor :( 9da yatamam ev işlerini bitiremiyorum. napcam bilmiyorum. ok halsizim

Bende cok kotu oldum hastanede kaldim resmen bu mide bulantisi yuzunden iki gun, cok cabuk gecsin insallah. Hicbir is yapamiyor insan telefona bile bakamiyorsun..
Ahh sorma bide evde cocuk olunca sürekli yatmak mümkün değil, eşimde dün karnım aç ne yicez diye soruyor ağlayasım geldi. Allahtan bugun gitti cumaya kdr il dışında annemlerde kalcam en azından iş güç yemek derdim olmıcak bi kaç gün. Ahh bu kadınların yükü ne çokmuş :( haksızlık sanki...

Kızlar merhaba ben de yeni öğrendim tüp bebek blast embriyo ile hamile kaldım cuma 150, pzrt 475 cıktı sonucum son regli 15 şubat, belirtilerinizi merak ettim? Kafam çok karışık sürekli belirti takip edip duruyorum
Canim bende 5. Gün blast embriyoyla hamile kaldım..degerlerin gayet guzel ama belirti arama cunku bende de hala yik keseyi gordum hala inanamıyorumm..Kalp atısinı duyana kadarda inanamayacagim galiba..

Canim bende 5. Gün blast embriyoyla hamile kaldım..degerlerin gayet guzel ama belirti arama cunku bende de hala yik keseyi gordum hala inanamıyorumm..Kalp atısinı duyana kadarda inanamayacagim galiba..
Canim sağol sağlıkla alalim inş kucağımiza , 3.test yarın heyecan tavan, akintim oluyordu durunca galiba tırstım insan sürekli " orda mısın acaba " sorusunu soruyor kendine, sen nerede yaptın tedavini?

Back