2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
inşallah rahat geçer oğlunun hatrına

ayyy canim benimde devam rdiyor atak hala sabah bulantilarida cabasi dun esime lavanta yagi aldirdim masaj yapti boynuma ve sakaklarima bide parol ictim biraz hafiflemistim sabah uyandin gebe ayniyin yaa napicaz blmyrum normaldede benim boylr 3 4 gun gurerdi ama hamilelikte cok zor mus yaa

Canim sağol sağlıkla alalim inş kucağımiza , 3.test yarın heyecan tavan, akintim oluyordu durunca galiba tırstım insan sürekli " orda mısın acaba " sorusunu soruyor kendine, sen nerede yaptın tedavini?
Ben jelden dolayı akıntıyı hep görüyorum jelmi akıntımı ayirt edemiyorum açikcası..Aynen bende o tedirginligi yaşiyorum hayirlısıyla bi hissetsek rahatlasak..ben bahcecide yaptırdım sizin neresiydi

Kızlar maşallah çok aktifsiniz hızınıza yetisemiyorum :)

Kızlar ben bu gün ultrasonda keseyi gördüm ilk defa tam olarak, 10 gün önce gözükmüyordu hayali gördüm demişti doktor. Adet tarihime göre aslında ben 7. Haftadayım hatta doldu ama doktorun ultrasında baktıgına göre 5+2 .. kalp atısı henüz duyulmadı, ama neden bu kadar geride anlayamadım bu normal mi degil mi sormama ragmen net bir şey demedi 10 gün sonra kalp atısına bakcaz dedi , kesenin görüntüsü durumu vs cok iyi sağlıklı bir kese dedi.. tamam sağlıklı da adetime göre bu kadar geride olması normal mi yani , benim gibi bir durumda olan var mı acaba

Ben jelden dolayı akıntıyı hep görüyorum jelmi akıntımı ayirt edemiyorum açikcası..Aynen bende o tedirginligi yaşiyorum hayirlısıyla bi hissetsek rahatlasak..ben bahcecide yaptırdım sizin neresiydi
Crinon jel bende kullanıyorum çok olmuyor akıntı, ankara anatolia benim de, uyuya kalmışım bu arada, yarın da inş kan tahlilim güzel çıkar, senin de 3 defa mı bakıldı kan?

Sağol tatĺım cevap için peki vajinal akintin olmuş muydu? Ya ilk olunca sanirim insan bilmiyor ve şaşkın aptal oluyor neredeyse değerlerim iyi değil mi dr da öyle dedi ama işte
Suanlik bir akintim yok canim ilk hafta olmustu sadece yani 5te

Bnde tam tersi ilk bebek erkekti bulantıdan ölüyordum. Şimdi yine başladı galiba bu da erkek diyorum. Demek ki kızdada oluyormuş :/
Erkekte bulanan fazla duymamistim. Hatta nete yazın kiz ve erkek belirtisi diye direk bulanti icin kiz yazar istisna olmuşsunuz

Crinon jel bende kullanıyorum çok olmuyor akıntı, ankara anatolia benim de, uyuya kalmışım bu arada, yarın da inş kan tahlilim güzel çıkar, senin de 3 defa mı bakıldı kan?
Allah allah benim yaptıktan sonra geliyo..Hemşirede gelir demisti herneyse...Ben 11. Günümde kendim yaptım pozititi 13. Günum test gunumdu degerim guzel yukselmisti doktor birdaha yap demedi bana ama ben 4 gün sonra yine yaptırdim sukur yine normaldi..Anlayacağın doktorum bana test gunumden baska yapmamı soylemedi ..Sende merak etme yukselecektir icini ferah tut

Çok sağol canım inşallah ben kalkıp yürüyorum jelden sonra yattığım zaman geliyordu şimdi gelmiyor , senin de ilk mı ? Ya nasıl güzel heyecan değil mi?. Tedavi bizi yoruyor sanirim o yüzden ya şimdi oldu mu bitti mı yani diye karışıyor galiba kafamız

Günaydın cnm iyiyiz bende bulantı falan yok daha çok şükür sen nasılsın :)
sukur benımde mıgde bulantım faan yok sadece canım bısey yemegım hafıfte olsa acıkayım bole basım donuyomus gıbı hıssedıyorum bıraz agrılarım oluyor ama sukur gecıyor hemen calısıyorum zaten

ben de 6+1 de sadece keseyi gordum canim muhtemelen geriden geliyo kizimda da oyleydi bi hafta geriden geliyoduk hatta kizima kurtaj onermislerdi oysaki gec dollenmeymis

Erkekte bulanan fazla duymamistim. Hatta nete yazın kiz ve erkek belirtisi diye direk bulanti icin kiz yazar istisna olmuşsunuz
bence bulanti meselesinin cinsiyetle cok ilgisi yok benim ilk hamileligim kiz di cok fazla bulanti yasamadim arkadasimin erkekti dort ay serumla yasadi bu annenin bunyesinin hamilelige verdigi tepki bence

geç döllenme olmuştur canım telaşlanma.doktor sağlıklı demiş rahat ol

Evet canım benimde ilk ti, aynen kafa karışiklıgi cok var hem çok umitliyken birden olmayacağı korkusu ve evet o tedavi sureci cok yıpraticıydı..Neyse simdi tadını çıkaracağımız zamanlar sonra işimiz daha zor olacak ki ona da şükür diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…