2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kanamam var normal sanırım kontrole çağırdı bu hafta kist için gidecem bende kistten mi kanama oluyor diye düşünüyordum. ma çok fazla karın ağrım hatta sol bacağıma kadar vuruyor ağrısı belim falan ağrıyor sende de oldu mu böyle ? 40.cı günü iple çekiyorum bir an evvel regli olmak rahatlamak istiyorum. düşük yapmak daha kolaymış kürtaj çok kötüymüş. kontrol süreleri nasıl oluyor haftalık olmuyor mu ? uzun geldi süre bana

sana ilaç verdi mi hiç ? inofolic omepa gibi ilaçlar
patates işe yrıyor mu ?
canim folidoce diye folikasit kullaniyorum omepayi ben gebelikten once kullaniyordum hamile kaldigimi ogrendigimdd biraktim patates soguk oldugu oldugu icin o anlik ise yariyor valla sonrasi gene felaket ama lavanta yagi ve masaj iyi geldi bana

ben de 6+1 de sadece keseyi gordum canim muhtemelen geriden geliyo kizimda da oyleydi bi hafta geriden geliyoduk hatta kizima kurtaj onermislerdi oysaki gec dollenmeymis

Biraz arastırdım sağlıklı olup 2 hafta geriden gelenler varmış içim rahatladı, hem sevinç hem korku yasadım ne zormuşş

Kızlar ben hamileliğe hazırlanırken folio isimli folik asit kullandım . İçeriğinde b12 , folic asit , iyor vardı hepsinin miktarı da olması gereken kadar . İlk gittigim dr bana iyotsuz olanlardan al dedi ama sebebini sormadım,, şimdi gittiğim doktor da folik asit, b12, iyot, d3 vitamini içeren bir vitamin önermiş ismi de folattro . Ne yapcam bilemedim..

Canım senin doktor folik asitte iyotlu mu verdi acaba . Bana biri iyotlu verdi biri iyot içermeyen al dedi özellikle ... anlayamadım ne yapıcam

canim folidoce diye folikasit kullaniyorum omepayi ben gebelikten once kullaniyordum hamile kaldigimi ogrendigimdd biraktim patates soguk oldugu oldugu icin o anlik ise yariyor valla sonrasi gene felaket ama lavanta yagi ve masaj iyi geldi bana
umarım kesin çözüm bulabilirsin . benim elimde de var regliden sonra kullanayım iyorum ama her dr farklı ilaçlar öneryor

Tabi muhakkak bunye meselesidir ben de fena durumdayım. Bulanti meselesi olmasa daha iyi olacak 3 yaşına girecek bir kizim okulda 47 ogrencim sersem oldum iyice
Allah bağışlasın benim oğlumda mayısta 3 yaşına gircek. Ve çağrı merk çalışıyorum yarın işe gitcem. Artık zır zır susmaz telefon. bide saolsunlar görüşme sonunda anket gidiyor. hemen eksi puanı dayıyorlar ilgisiz konuştu diye

umarım kesin çözüm bulabilirsin . benim elimde de var regliden sonra kullanayım iyorum ama her dr farklı ilaçlar öneryor
canim bende rezerv azligi vardi o yuzden ben omepa d vitaminli olandan teatrio bize biosteron diyr bi hap kullandim asilamaya baslayincada inofolic sase aldim canim yumurta kalitesini arttiriyor diye bid einstagramdan bi macun soyelmistim onunda faydasi oldugunu dusunuyorum

teatrio kullandım bende tüp tedavimde ama pek sonuç alamadım açıkçası . d vitamin eksikliğim var benimde . aşılamaya ne kadar ödedin kaan da

Haftalık olmadı bende kontrol. Devlette kürtaj olmultun 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim temiz dedi. Sonra da bi daha gitmedim çok kanamam olmuştu pıhtılı. 2. Haftada azalarak kesilmişti. Kürtajın psikolojik etkisi gerçekten çok zor hassas biriysen atlatması daha zor allah kolaylık versin sabır versin dilerim bir daha böyle bir süreç yaşamazsın canım.

teatrio kullandım bende tüp tedavimde ama pek sonuç alamadım açıkçası . d vitamin eksikliğim var benimde . aşılamaya ne kadar ödedin kaan da
tupte ben kullanmamistim kaan hoca verdi bunlari bana tabi hepte moral verdi o onemlisiydi benim icin ben kendimden umudum yokken onun benxdn umudu vardi 750tl asilama icin verdim 150falanda ilaclar tuttu sanirim

Benimde doktorum tam tersini dedi ilk 3 ay yediginden ictiginden etkilenmez dedi. Suan onların karakterik ozellikleri olusuyor dedi bu olusum 3 aydan sonra tamamlanır 3 aydan sonra yedigine ictigine dikkat etmelisin dedi..hepsi baska şey soyluyo :)

aslında aynı kapıya çıkıyo bana da ne yersen ye onlar beslenir demişti. İnsan bu dönemler istese de yiyemiyo bi çok şeyi. Hamilelik takvimlerine bakınca da bana da sanki ilk üç ay çok önemliymiş gibi geliyo bütün organları oluştuğu için ama tabi doktorlar daha ii biliyo :)

Merhaba arkadaşlar bende 5+3 ün 4+3 ken çarpıntı nedeniyle ilaç oldum damardan bebeğime etki eder mi

Benimde hiç bulantı yok şimdilik ama inşallah başlamaz cnm

Kızlar siz gece 12-1 e kadar nasıl duruyorsunuz ya nurdan yazismissiniz :) bende 9-10 gibi siziyorum :)

inşallah rahat geçer oğlunun hatrına
inşallah ya . Valla bende uyku fılanda oyle asırı yok ben blogger oldugum ıcın oğluş uyudukdan sondada sayfa ve dm ler ile ılgılenıyorum bazen 2 de bıle yattıgım oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…