2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arada çok kıskançlık oluyor diyorlar inşallah öyle olmaz inşallah ikisine de yetebilirim ücretsiz izin alıyorum ben zaten ücretsiz izindeyken ikinciye hamile kaldım yine ücretsiz izin alıcam 5 yıl toplam işe gidemiycem kendim büyütmek istiyorum ama bir yardımcı da şart yanıma. Annem kanser hastası Ablam çalışıyor kimsem yok. Gerçi onlar iyi olsun ben başımın çaresine bakarım. Rabbim vermiş inşallah aradaki yaş farkının az olması iki bebeği de olumsuz etkilemez

Evet yas farki az olunca kiskanclik illaki oluyor.ama onemli olan krizi iyi yonetmek bence.mesela ilk donem bebrk gormeye geleceklere sakin bebege bisey almayin ablasina alin demistik.birde ben bebekle ihtiyac harici ilgilenmemeye numkun oldugunca ablasiyla oynayip seviyordum.az ilgi azaldiginda hemen zaten farkettiriyor. Allah annenize sifa versin.durumumuz ayni benimde annem rahatsiz ablam calisiyor.birini bulmayi dusunuyorum kisa surede olsa yardimci olacak.Saglikla dogsunlarda artik.

Merabalar ben de gecen salı adetime 4-5 gun varken erken gebelik testinde silik çıkınca farkettim. Aynı gun kan verdim. 14 çıktı. İki gun sonra 66. Cuma da saglik ocagina kan verdim. Onlarin da sonuclarını alıp cumartesi doktora gostericem. Cok erken diye bu haftasonu gitmedim. İlk muayene genital mi oluyor ultrasonla mı?

Kızlar bende sabredenlerden herhalde yarın 7+2 olucam kalp atışı için muayenem var :)))))

Amin inşallah iyi olur annelerimiz. Evet çok dikkat edicem inşallah.

Amin inşallah iyi olur annelerimiz. Evet çok dikkat edicem inşallah.

Ben de doğuma gittiğim gün dönüşte bisiklet alıp gelmeyi düşünüyorum şimdiden alistirmaya başladım kardeşi salih abisine bisiklet getirecek diyorum. Salih de şimdi ne zaman kardeş desem bisiklet diyor :)

Ay bende başlayayım ya.. yerim ben o Salih’i küçük abiler :)))

Kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda çıkar

Bende randevuyu bir hafta ertelesemmi acaba diyorum 6 hafta olunca hem kese hem kalp duyulur die ama daha hiç gitmedim doktora merakta ediyorum

Canım allah annene acil şifalar versin inşallah. Gerçekten kimseye ihtiyacın yok haftalık veya günlük yardımcı alırsan işler yolunda gider bence.

Canım senşn annne de allah acil şifalar versin. ALlah onlar başımızdan eksik etmesin inşallah. Miniklerimiz de sağ Salim gelsin yanımıza. Benim de nasipse ikinci olacak korkuyorum ama çok mutluyum başıma ne geleceğini çok iyi biliyorum :)

İnşallah canım Allah başımızdan eksik etmesin onları anneme diyorum sen otur bir yerde öyle gözlerinle bak bana yeter (( ama yeter ki bizi bırakma(( evet canım ara sıra gelsin bana yardım etsin yeter ben bu oğluma da tek başıma baktım annemin hastalığını öğrendiğimizde oğlum 3 aylıktı annem ameliyat oldu hem anneme baktım hem oğluma inşallah bu bebeğime de bakarım allah sağlık versin yeter ki.sana da hayırlı olsun kuzum senin çocuğun kaç yaşında?inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Amin canim cok sagol. Senin digeri kac yasinda.Allah yardimcimiz olsun.zor ama bir kadinin basina sayili gelen bisey hamilelik.insallahbguzel bi sekilde geciririz

Kızlar doktorum bana bazı testler vermişti tam kan tam idrar ve adını okuyamadığım bir kaç test daha acaba omları aç karna mı yaptırıyoruz yoksa farketmiyor mu yaptıranlar var mı?

Ay bende başlayayım ya.. yerim ben o Salih’i küçük abiler :)))

Pek anlamiyor simdilik :) karnımiz büyüdükce anlarlar herhalde. Bir de emzirmeyi azaltmaya başladım. Meme dedikçe lokanta kapalı diyorum çok gülüyor bugün 5 kere filan emzirdim bakalım gece idare edebilecek miyim...

Benim betama ilk gittiğimde bakıldı başka da bakılmadi hiç :s

Ben azaltamıyorum ya daha da düşkün oldu çocuk diş çıkartıyor diye kıyamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…