Arada çok kıskançlık oluyor diyorlar inşallah öyle olmaz inşallah ikisine de yetebilirim ücretsiz izin alıyorum ben zaten ücretsiz izindeyken ikinciye hamile kaldım yine ücretsiz izin alıcam 5 yıl toplam işe gidemiycem kendim büyütmek istiyorum ama bir yardımcı da şart yanıma. Annem kanser hastası Ablam çalışıyor kimsem yok. Gerçi onlar iyi olsun ben başımın çaresine bakarım. Rabbim vermiş inşallah aradaki yaş farkının az olması iki bebeği de olumsuz etkilemezAmin.Sizinkini de Allah bagislasin.arada cok yas olmamasi belki daha iyi olur birbiriyle arkadas olurlar.bende kararsizdim ucuncu konusunda ama bir bebegin kokusunu gulusunu ozluyor insan.cocuklarida seviyorum zaten.insallah saglicakla aliriz kucagimiza.sadece bu hastane surecleri korkutuyor beni git geller.
Evet yas farki az olunca kiskanclik illaki oluyor.ama onemli olan krizi iyi yonetmek bence.mesela ilk donem bebrk gormeye geleceklere sakin bebege bisey almayin ablasina alin demistik.birde ben bebekle ihtiyac harici ilgilenmemeye numkun oldugunca ablasiyla oynayip seviyordum.az ilgi azaldiginda hemen zaten farkettiriyor. Allah annenize sifa versin.durumumuz ayni benimde annem rahatsiz ablam calisiyor.birini bulmayi dusunuyorum kisa surede olsa yardimci olacak.Saglikla dogsunlarda artik.Arada çok kıskançlık oluyor diyorlar inşallah öyle olmaz inşallah ikisine de yetebilirim ücretsiz izin alıyorum ben zaten ücretsiz izindeyken ikinciye hamile kaldım yine ücretsiz izin alıcam 5 yıl toplam işe gidemiycem kendim büyütmek istiyorum ama bir yardımcı da şart yanıma. Annem kanser hastası Ablam çalışıyor kimsem yok. Gerçi onlar iyi olsun ben başımın çaresine bakarım. Rabbim vermiş inşallah aradaki yaş farkının az olması iki bebeği de olumsuz etkilemez
onumuzdekı persembe gunune randevu aldım canım kendı doktorum harıcınde baska bır doktoru denıcem bakalım o ne dıcek kan degerlerım hakkında belkı bebıs gozukur kalp atısını duyarım dunyalar benımm olur
senın durumun nasıl canım ne zaman sen kontrole gıtcen[/QUOTE
İki gün once gitmistim canim cok sukur bi sıkıntı görmedi iki hafta sonra gel dedi
Doğru diosun cnm gideyim ben o zaman bu haftayani bu hafta gidip keseyi görürsün bir hafta sonra tekrar gidersin kalp atışı icin. keseyi görmek de önemli ilk muayeneni bi an önce ol derim
Amin inşallah iyi olur annelerimiz. Evet çok dikkat edicem inşallah.Evet yas farki az olunca kiskanclik illaki oluyor.ama onemli olan krizi iyi yonetmek bence.mesela ilk donem bebrk gormeye geleceklere sakin bebege bisey almayin ablasina alin demistik.birde ben bebekle ihtiyac harici ilgilenmemeye numkun oldugunca ablasiyla oynayip seviyordum.az ilgi azaldiginda hemen zaten farkettiriyor. Allah annenize sifa versin.durumumuz ayni benimde annem rahatsiz ablam calisiyor.birini bulmayi dusunuyorum kisa surede olsa yardimci olacak.Saglikla dogsunlarda artik.
Amin inşallah iyi olur annelerimiz. Evet çok dikkat edicem inşallah.
Ay bende başlayayım ya.. yerim ben o Salih’i küçük abiler :)))Ben de doğuma gittiğim gün dönüşte bisiklet alıp gelmeyi düşünüyorum şimdiden alistirmaya başladım kardeşi salih abisine bisiklet getirecek diyorum. Salih de şimdi ne zaman kardeş desem bisiklet diyor :)
Kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda çıkar
Bende randevuyu bir hafta ertelesemmi acaba diyorum 6 hafta olunca hem kese hem kalp duyulur die ama daha hiç gitmedim doktora merakta ediyorum
Arada çok kıskançlık oluyor diyorlar inşallah öyle olmaz inşallah ikisine de yetebilirim ücretsiz izin alıyorum ben zaten ücretsiz izindeyken ikinciye hamile kaldım yine ücretsiz izin alıcam 5 yıl toplam işe gidemiycem kendim büyütmek istiyorum ama bir yardımcı da şart yanıma. Annem kanser hastası Ablam çalışıyor kimsem yok. Gerçi onlar iyi olsun ben başımın çaresine bakarım. Rabbim vermiş inşallah aradaki yaş farkının az olması iki bebeği de olumsuz etkilemez
Evet yas farki az olunca kiskanclik illaki oluyor.ama onemli olan krizi iyi yonetmek bence.mesela ilk donem bebrk gormeye geleceklere sakin bebege bisey almayin ablasina alin demistik.birde ben bebekle ihtiyac harici ilgilenmemeye numkun oldugunca ablasiyla oynayip seviyordum.az ilgi azaldiginda hemen zaten farkettiriyor. Allah annenize sifa versin.durumumuz ayni benimde annem rahatsiz ablam calisiyor.birini bulmayi dusunuyorum kisa surede olsa yardimci olacak.Saglikla dogsunlarda artik.
İnşallah canım Allah başımızdan eksik etmesin onları anneme diyorum sen otur bir yerde öyle gözlerinle bak bana yeterCanım allah annene acil şifalar versin inşallah. Gerçekten kimseye ihtiyacın yok haftalık veya günlük yardımcı alırsan işler yolunda gider bence.
Canım senşn annne de allah acil şifalar versin. ALlah onlar başımızdan eksik etmesin inşallah. Miniklerimiz de sağ Salim gelsin yanımıza. Benim de nasipse ikinci olacak korkuyorum ama çok mutluyum başıma ne geleceğini çok iyi biliyorum :)
Amin canim cok sagol. Senin digeri kac yasinda.Allah yardimcimiz olsun.zor ama bir kadinin basina sayili gelen bisey hamilelik.insallahbguzel bi sekilde geciririzCanım senin annne de allah acil şifalar versin. ALlah onlar başımızdan eksik etmesin inşallah. Miniklerimiz de sağ Salim gelsin yanımıza. Benim de nasipse ikinci olacak korkuyorum ama çok mutluyum başıma ne geleceğini çok iyi biliyorum :)
Ay bende başlayayım ya.. yerim ben o Salih’i küçük abiler :)))
herkeze iyi akşamlar hesaplarıma göre Allah bebişimi saglıklı kucama alcaksam kasımda gelicek inş
ama ne zamandan beri aklıma takılan bir soru işareti var sizde böle bişey yasadınızmı çok merak ediyorum bana yardımcı olursanız seviniriim
ben bundan bir hafta önce doktora gittimde beta benim 600 dü bir hafta sonra geldiğimde beta 1500 dü ama kese gözükmedi doktor gel iki gün sonra kese gözükmemişse dış gebelik dedi çok şükür gittik kese gözüktü betada 2371 çıktı doktor kesenin görüntüssüne göre saglıklı kese dedi degerlerin yükselmeside güzel şuanda herşey normal dedi betanın bu kadar az çıkması düzenli yükselmesi güzel dedi ama betanın bu kadar iki katına cıkmaması çok mu kötü kafam allak bullak
Kızlar doktorum bana bazı testler vermişti tam kan tam idrar ve adını okuyamadığım bir kaç test daha acaba omları aç karna mı yaptırıyoruz yoksa farketmiyor mu yaptıranlar var mı?
Ben azaltamıyorum ya daha da düşkün oldu çocuk diş çıkartıyor diye kıyamıyorum daPek anlamiyor simdilik :) karnımiz büyüdükce anlarlar herhalde. Bir de emzirmeyi azaltmaya başladım. Meme dedikçe lokanta kapalı diyorum çok gülüyorbugün 5 kere filan emzirdim bakalım gece idare edebilecek miyim...
Sağol canım sen yaptırdın mıAç karına canim
Sağol canım sen yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?