• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
maşallah bize diyelim :) aramızda da 4 gün varmış benim de öyle belirgin sancim olmuyor ama dediğim gibi sürekli halsizim hele isten gelince baygınlık geçiriyorum resmen. benim de kontrolüm haftaya sali bakalım ❤️
Bizim dogumlarimiz ayni zamana denk geliyo :) bende onumzdeki sali gidicem doktora insallah guzel haberler duyariz:)

Kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda çıkar :KK17:
Bende yarın gidicem canım aynı heyecan bendede var 5+5 olucak yarın kalbini duyabilirmiyim ki inşallah herşeylerimiz yolundadır
Kızlar doktorum bana bazı testler vermişti tam kan tam idrar ve adını okuyamadığım bir kaç test daha acaba omları aç karna mı yaptırıyoruz yoksa farketmiyor mu yaptıranlar var mı?
Aç git canım ben cuma vermiştim yarın alıp kendi dr uma götürücem

Kalp atısı mı duyacaksın inşallah :) benim de salı gğnü ben de cok heyecanlıyım :)
Evet canım kalp atışı için bende çok heyecanlıyım

Bende yarın gidicem canım aynı heyecan bendede var 5+5 olucak yarın kalbini duyabilirmiyim ki inşallah herşeylerimiz yolundadır

Aç git canım ben cuma vermiştim yarın alıp kendi dr uma götürücem

İnşallah canım RABBİM HİÇBİRİMİZİN HEVESİNİ KIRMASIN

İyi geceler Kızlar. Ctesi ilk kontrolümüze gittik. Çok şükür kesemizide gördük haftaya kalp atışı ve tahlil sonuçları için gidicez tekrar. Yalnız bi sorun var telefona bakmak midemi bulandırıyor başımı ağrıtıyor normalmi acaba:(

İyi geceler Kızlar. Ctesi ilk kontrolümüze gittik. Çok şükür kesemizide gördük haftaya kalp atışı ve tahlil sonuçları için gidicez tekrar. Yalnız bi sorun var telefona bakmak midemi bulandırıyor başımı ağrıtıyor normalmi acaba:KK43:
Gözün aydın canım benimde yarın kontrolüm 5+5 teyim kalp atımına erken heralde testlerimi göstericem bide.banada oluyor bazen ekranı kaydırıyoruz ya ondan heralde tv izlerkende bazı hızlı geçişlerde oluyor.

Allah’in izniyle bende Kasim annesiyim:anneadayı::dua: hanimlar muayenenizi vajinal mi oluyorsunuz karindan mi? Ben hep karindan istiyorum bi takim sıkıntılarım var sorun olmaz umarim
Hayırlı olsun canım bebişini sağlıkla al kucağına inşallah :KK200: doktorun ilkbtercihi karından bakmak oluyor eğer sorun olur görünmezse o zaman vajinal bakılıyor. Bir arkadaşım vajinal muayene sonucu mikrop kaptı ve hamileliği boyunca ilaçta kullanamadığından ağrı çekti bende o yüzden çok çekiniyorum

Allah’in izniyle bende Kasim annesiyim:anneadayı::dua: hanimlar muayenenizi vajinal mi oluyorsunuz karindan mi? Ben hep karindan istiyorum bi takim sıkıntılarım var sorun olmaz umarim
Canım karından oluyor yani vajinadan zorunlu olmadıkça bakmıyorlar mesela kese tam gözükmüyor kalp atışı çok net değil o zaman vajinadan.

Ben karindan oldum ilk gebeligimde. Simdi de ilk olarak 6 hafta 1 gunluk iken muayene
Oldum yine karından bakıldı. Zaten hcg 5000den coksa karindan rahatca görüyor doktor

Sanirim benim bulantim gittikce şiddetlenecek şanslı tayfadan degilim. Hem bulanti hem bas dönmesi var. Arac da kullaniyorum midem agzimda. Bugun en iyisi zencefil bulayım kendime.okulda da kuzular beni bekliyor... Herkese günaydın bugun muayenesi olanlar dilerim güzel haberler ile dönersiniz.

kızlar 7+4 günlük hamileyim maşallah diyeyim hic bulantim olmadi. bundan sonra başlar mi ne dersiniz? inşallah boyle devam eder ben normalde her şeyden cok cabuk tiksinen biriyim ama şu an rahat bi donem geçiriyorum benim gibi hamileliği ilerleyip rahat olan var mi acaba

ben çok rahatım maşallah.
dun akşam eşim üşütmüş. midesi bulanıyordu. sen misin hamile, ben miyim dedi :D

Ben karindan oldum ilk gebeligimde. Simdi de ilk olarak 6 hafta 1 gunluk iken muayene
Oldum yine karından bakıldı. Zaten hcg 5000den coksa karindan rahatca görüyor doktor
Kuzenimin esi hamile hep alttan ultrason dedi korktum o yuzden ya umarim gerek kalmaz. Daha o rakamlara gelemedik cok yeniyiz:) cumartesi kanda ogrendim 59,57ydi yarin tekrar gidicem bakalim

Kuzenimin esi hamile hep alttan ultrason dedi korktum o yuzden ya umarim gerek kalmaz. Daha o rakamlara gelemedik cok yeniyiz:) cumartesi kanda ogrendim 59,57ydi yarin tekrar gidicem bakalim
Korkmanıza gerek yok betahcg 500 iken ilk muayanemi vajinal ultrasonla yaptılar. Yani bu vajinal ultrason tehlikeli olsa neden bile isteye bunu tercih etsinler. Bunun eğitmini görmüşler, yok düşük olurmuş yok mikrop kapmış bunlara inanmayın.

Hayırlı olsun canım bebişini sağlıkla al kucağına inşallah :KK200: doktorun ilkbtercihi karından bakmak oluyor eğer sorun olur görünmezse o zaman vajinal bakılıyor. Bir arkadaşım vajinal muayene sonucu mikrop kaptı ve hamileliği boyunca ilaçta kullanamadığından ağrı çekti bende o yüzden çok çekiniyorum
Niye insanları tedirgin ediyorsunuz? Ultrason aletinden mikrop kaptığı tescillenmiş mi? Bunu kesin dille teşhis ettiler mi?Yok yok yok kafanıza göre konuşuyorsunuz.

alttan daha net görünüyor kızlar korkmayın. kendinizi de kasmayın. kötü bir şey olsa doktorlar bakmaz.
mikrop kapan arkadaş kimse de geçmiş olsun. kişisel temizliğini yeterince yapmamasına bağlarım ben mikrop olayını.

Back