• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sanirim benim bulantim gittikce şiddetlenecek şanslı tayfadan degilim. Hem bulanti hem bas dönmesi var. Arac da kullaniyorum midem agzimda. Bugun en iyisi zencefil bulayım kendime.okulda da kuzular beni bekliyor... Herkese günaydın bugun muayenesi olanlar dilerim güzel haberler ile dönersiniz.
Kaçıncı hafta kaçıncı gündesin?

Canım ben 5+4 de gittim vajinal bakmadı karından hayali bi kese gördüm dedi , 4 hafta sonra gel dedi, kalp atısı vs hepsine birden bakacak 6+5 teyim ben de . Ama dayanamadım bu salıya randevu aldım başka doktordan .
Üstten muayene etti emin olmak için alttan da baktı keseyi gördü

Korkmanıza gerek yok betahcg 500 iken ilk muayanemi vajinal ultrasonla yaptılar. Yani bu vajinal ultrason tehlikeli olsa neden bile isteye bunu tercih etsinler. Bunun eğitmini görmüşler, yok düşük olurmuş yok mikrop kapmış bunlara inanmayın.
Şey bide ayıptır söylemesi eşinizle yakınlaştığınızda da sonuçta aynı durum gibi oluyor. Düşük riski olsa o zamanda düşerdi dimi :)

Şey bide ayıptır söylemesi eşinizle yakınlaştığınızda da sonuçta aynı durum gibi oluyor. Düşük riski olsa o zamanda düşerdi dimi :)
Şöyle bi düşünce var sanırım ultrason çubuğu bebeğe değecek düşük olacak ya da çubuk genişletecek vajinayı bebek de düşecek :) bu düşünce eskilerin tavuk tüyü kürtajından ileri geliyor bence.
Cahilliğe tahammülüm yok :(

Henüz kusma hissim
Şöyle bi düşünce var sanırım ultrason çubuğu bebeğe değecek düşük olacak ya da çubuk genişletecek vajinayı bebek de düşecek :) bu düşünce eskilerin tavuk tüyü kürtajından ileri geliyor bence.
Cahilliğe tahammülüm yok :KK43:
Evet birileri zamanında fena sallamış...

Korkmanıza gerek yok betahcg 500 iken ilk muayanemi vajinal ultrasonla yaptılar. Yani bu vajinal ultrason tehlikeli olsa neden bile isteye bunu tercih etsinler. Bunun eğitmini görmüşler, yok düşük olurmuş yok mikrop kapmış bunlara inanmayın.
Korkmamdaki sebep farkli mikroptan dolayi degil

Sanirim benim bulantim gittikce şiddetlenecek şanslı tayfadan degilim. Hem bulanti hem bas dönmesi var. Arac da kullaniyorum midem agzimda. Bugun en iyisi zencefil bulayım kendime.okulda da kuzular beni bekliyor... Herkese günaydın bugun muayenesi olanlar dilerim güzel haberler ile dönersiniz.
Allah yardımcın olsun canım. Benimde ara ara yokluyor mide bulantısı ama benimki kusma ile sonuçlanıyor. Sanırım kusamayınca kısır döngü gibi sürekli bulantı devam ediyor ama ben rahatlıyorum tekrar olmuyor uzun süre. Tuzlu kraker tüketebilirsin canım o baya bastırıyor.

gunaydin kizlarr muayeneye gidicek arkadasslae insaallah hayirli haberlerle donersinix bulantisi kusmasi olanlar bende sizdenim bide benim migrenim tutuyor surkli dun basladi bugun hala devam ediyor cok kotuyum ikisi birlesince mahvoldum yaa

Niye insanları tedirgin ediyorsunuz? Ultrason aletinden mikrop kaptığı tescillenmiş mi? Bunu kesin dille teşhis ettiler mi?Yok yok yok kafanıza göre konuşuyorsunuz.
Amacım insanları tedirgin etmek değil yakın zamanda arkadaşımın yaşadığı olayı paylaştım düşünmemiş olabilirim fakat bu durum herkeze olacak diye bir şey zaten yok. Kesindir değildir sizinle bunu tartışmayacağım.Arkadaşımın yaşadığı bir istisnadır belkide. Kaldı ki burada yaptığımız bütün paylaşımlarda da aynı şey geçerli herkez aynı şeyi yaşayacak diye bir kanun yok. Bunu herkesin bilerek buraya gelip yorumları okuduğunu düşünüyorum.

gunaydin kizlarr muayeneye gidicek arkadasslae insaallah hayirli haberlerle donersinix bulantisi kusmasi olanlar bende sizdenim bide benim migrenim tutuyor surkli dun basladi bugun hala devam ediyor cok kotuyum ikisi birlesince mahvoldum yaa
Çok geçmiş olsun canımm bendede var migren malesef başına soğuk uygula birazda tülbentle patayes bağla sık iyi gelir.midenede zencefil çayı iç allah şifanı versin inşallah normal zamanda çekilmiyor şimdi ne kadar zordur ilaçta kullanamazken inan çook üzüldümm

Back