2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba
Ben de hamileyim.İkinci çocuk sat 1 şubat.Bulantılar şimdiden başladı.İlk gebelik zor ve sorunlu geçmişti.Buda da hep bir sorun çıkacak korkusu var.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza iyi düşün iyi olsun inşallah benimde sat 7 şubat ufaktan bendede var bulantı zencefil çayıyla rahatlıyorum allahtan
Hayırlı olsun canım sende hoşgeldin sağlıklı bir gebelik diliyorum
aynenn oylee herseyden nem kapiyoruz bilmiyorlar valla bakalim bakalim artik birsey yapmam olmadi bi kadin tutarim yaa
Aynen öyle canım bende bakınıyorum şimdiden gündelik işleri ufaktan hallediyorum ama yinede ayda bir genel temizlik şart
Allah bagislasin. ama o süreçte uzulup psikolojinizi bozdunuz ama sağlıklı bi bebeğimiz oldu. en iyisi hic bilmemek gibi geliyor bana . ama problem çıkarsa aldırırım diyenler icin bu testleri yaptırmak şart tabi
Sana katılıyorum canım onlar canımızdan bir parça rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah ama testler yıpratıcı bi süreç geliyor bana eğer anne karnında müdahale edilecek bi durumu yoksa zaten yaptırmanında bi anlamı yok tevekkül olmak lazım zaten doğumdan sonra genel muayne yapılıyor bebeklere allahım hayırla sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin inşallah

Arkadaşlar 5.haftam carsamça günü dolacak o gün doktor randevum var kese görünür mü?kalp atışı duyulur mu?

maşallah bize diyelim :) aramızda da 4 gün varmış benim de öyle belirgin sancim olmuyor ama dediğim gibi sürekli halsizim hele isten gelince baygınlık geçiriyorum resmen. benim de kontrolüm haftaya sali bakalım
Amin canım. Benim de çok şükür şu ana kadar kontrollerim iyi gitti. Hayırlısı artık. Benimde tek sorunum uyku. Hemen gidiyorum ama önemli değil

Hayırlı olsun canım hoş geldin aynıyız seninle

Aynen oyle canim hayirlisiyla gelsinler allaha emanet meleklerimiz senin kotrolun ne zaman
onumuzdekı persembe gunune randevu aldım canım kendı doktorum harıcınde baska bır doktoru denıcem bakalım o ne dıcek kan degerlerım hakkında belkı bebıs gozukur kalp atısını duyarım dunyalar benımm olur
senın durumun nasıl canım ne zaman sen kontrole gıtcen

İyi aksamlar arkadaslar herkese mutlu bir hamilelik dilerim.adetime 3- 4 gun kalmasina ragmen bugun testte cift cizgiyi gordum sukur.ama yinede cok sevinemiyorum.iki cocugum var sukur ama iki tane de dusuk yasadim.bu uc ay özellikle cok onemli bizim icin.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasipetsin.bu arada aralik annesi gorunuyorum ama sezeryan oldugu icin yine kasim annesi olucam muhtemelen

Ben şahsen tüm testler yaptıracağım. Sonuçta tamam zaten Allah ne yazdıysa o ama o zaman kontrollere de gitmeyelim. Bilmiyorum benim düşüncem tabi.
Canım yaptır kesinlikle şansa bırakma çok yanlış ben yoğun bakım hemşiresiyim bebekler hastaneden çıkıp eve gidiyorlar 2 gün sonra allah korusun çok kötü şekilde dönüyorlar ya allah korusun kaybediyorlar soruyor doktor şu var mı elinde yok bu var mı yok hiçbir şey Yok bebek bu yani derdini anlatamaz doktor teşhisi koyana kadarı çok geç kalınıyor benim oğlumda öyle bir şey olsaydı çocuk doktoru kesinlikle anlamazdı ilk doğduğunda Çünkü onlar genel muayene yapıyorlar. Hala oğlum gözetim altında. Eşimde doktor ayrıca çocuğumuza gereksiz hiçbir şey yaptırmadık Allah’a çok şükür.

Hayırlı olsun arkadaşım diğer çocuklarınız kaç yaşında

canım ikili testi yaptıktan sonra digerlerine gerek yok diyorlar. ben kesinlikle yaptırmam demiyorum ama benim duygusal olarak gardım çok düşük bu ara. tüp bebek sürecinden kaynaklı. olumsuz bi durum ortaya çıkarsa 9 ay nasıl geçiririm onu tahmin bile edemiyorum. korkum bu yonde

Kıyamam Allah’ın izniyle hiçbir şey çıkmaz merak etme çıkarsa da araştırılır artık çok gelişti her şey

Bende randevuyu bir hafta ertelesemmi acaba diyorum 6 hafta olunca hem kese hem kalp duyulur die ama daha hiç gitmedim doktora merakta ediyorum
yani bu hafta gidip keseyi görürsün bir hafta sonra tekrar gidersin kalp atışı icin. keseyi görmek de önemli ilk muayeneni bi an önce ol derim

Amin.Sizinkini de Allah bagislasin.arada cok yas olmamasi belki daha iyi olur birbiriyle arkadas olurlar.bende kararsizdim ucuncu konusunda ama bir bebegin kokusunu gulusunu ozluyor insan.cocuklarida seviyorum zaten.insallah saglicakla aliriz kucagimiza.sadece bu hastane surecleri korkutuyor beni git geller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…