Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza iyi düşün iyi olsun inşallah benimde sat 7 şubat ufaktan bendede var bulantı zencefil çayıyla rahatlıyorum allahtanMerhaba
Ben de hamileyim.İkinci çocuk sat 1 şubat.Bulantılar şimdiden başladı.İlk gebelik zor ve sorunlu geçmişti.Buda da hep bir sorun çıkacak korkusu var.
Hayırlı olsun canım sende hoşgeldin sağlıklı bir gebelik diliyorumHerkese selamlar. Hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar herkese . 2. Hamileliğim. Supriz oldu planlı değildi ama tabiki de hosgeldi iyiki de geldi. Ilk doğumum 2012 eylüldu. Burada bayağı paylaşımlar yapmıştık faydali olduğunu düşündüğüm için yine kayıt oldum. Herkese sevgiler
Aynen öyle canım bende bakınıyorum şimdiden gündelik işleri ufaktan hallediyorum ama yinede ayda bir genel temizlik şartaynenn oylee herseyden nem kapiyoruz bilmiyorlar valla bakalim bakalim artik birsey yapmam olmadi bi kadin tutarim yaa
Sana katılıyorum canım onlar canımızdan bir parça rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah ama testler yıpratıcı bi süreç geliyor bana eğer anne karnında müdahale edilecek bi durumu yoksa zaten yaptırmanında bi anlamı yok tevekkül olmak lazım zaten doğumdan sonra genel muayne yapılıyor bebeklere allahım hayırla sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin inşallahAllah bagislasin. ama o süreçte uzulup psikolojinizi bozdunuz ama sağlıklı bi bebeğimiz oldu. en iyisi hic bilmemek gibi geliyor bana . ama problem çıkarsa aldırırım diyenler icin bu testleri yaptırmak şart tabi