• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar 7+4 günlük hamileyim maşallah diyeyim hic bulantim olmadi. bundan sonra başlar mi ne dersiniz? inşallah boyle devam eder ben normalde her şeyden cok cabuk tiksinen biriyim ama şu an rahat bi donem geçiriyorum benim gibi hamileliği ilerleyip rahat olan var mi acaba

kızlar 7+4 günlük hamileyim maşallah diyeyim hic bulantim olmadi. bundan sonra başlar mi ne dersiniz? inşallah boyle devam eder ben normalde her şeyden cok cabuk tiksinen biriyim ama şu an rahat bi donem geçiriyorum benim gibi hamileliği ilerleyip rahat olan var mi acaba

Ben :KK200: çok şükür ben de hiç midem bulanmadan ilerliyorum. Hatta sancım da az oluyor nadir yani ama yine de olunca şükrediyorum. Haftaya cuma kontrolüm var inşallah güzel devam eder.

Ben :KK200: çok şükür ben de hiç midem bulanmadan ilerliyorum. Hatta sancım da az oluyor nadir yani ama yine de olunca şükrediyorum. Haftaya cuma kontrolüm var inşallah güzel devam eder.

maşallah bize diyelim :) aramızda da 4 gün varmış benim de öyle belirgin sancim olmuyor ama dediğim gibi sürekli halsizim hele isten gelince baygınlık geçiriyorum resmen. benim de kontrolüm haftaya sali bakalım ❤️

İkili test yaptirmayi düşünüyor musunuz? Eltilerim ne gerek var yaptırma, biz de yaptırmadık vs gibi konuşuyor. Kararsız kaldım ben de. :anne:
İkili test en önemlisi yani ben ilk gebeliğimde sorun yaşadım 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda sorun çıktı sahan sonra gittiğimiz perinatoloji uzmanı en önemlisi ikili test demişti tabi karar sizin.

Evet canım fasulye şeklinde olmasını dert etmiyorum zaten. Ben aslında ilk kontrole daha sonra gitcektim keseyide bebeğide aynı anda görürm diodum5+2de kanamam oldu. Doktorda kese düzensiz gözüküyor boş gebelik olabilir beklicez dedi progestan verdi. 2gündürde sildikçe kahverengi pıhtılar geliyor. Hafif adet sancısı gibi sancım oluyo. Usgde yolk sac falan gözükmüyor diyorum acaba doktor ona dayanarakmı boş olabilir dedi.
miniğini sağlıkla kucağına al inşallah tatlım:KK200:
sagol canim sende insaallah biran once gorursun bebegini ama bazen gec gec gozukebiliyor

Kızlar benim HCG değeri dün 73 çıktı ama ben 2 günde bir kan vermekle uğraşmak istemiyorum. Doktor randevusunu da 3nisana alabildim. Evdeki testlerle çizginin koyulaşmasini takip etmeyi planliyorum. Sizin değerleriniz nasıldı?

Kızlar benim HCG değeri dün 73 çıktı ama ben 2 günde bir kan vermekle uğraşmak istemiyorum. Doktor randevusunu da 3nisana alabildim. Evdeki testlerle çizginin koyulaşmasini takip etmeyi planliyorum. Sizin değerleriniz nasıldı?
Kuzum benim 4+1 de 170 İdi ama herkesin değişir bu değer

benim tüp bebek adet olmadan iki gün önce test günümdü 580 çıkmıştı. sizin adetten sonra kaçıncı gününüz?

Sorun giderilmedi aminosentez yapıldı orda sonuç iyi çıktı ben yine oğlumu beyninde ventikülle dünyaya getirdim allah çok şükür sağlıklı.
Allah bagislasin. ama o süreçte uzulup psikolojinizi bozdunuz ama sağlıklı bi bebeğimiz oldu. en iyisi hic bilmemek gibi geliyor bana . ama problem çıkarsa aldırırım diyenler icin bu testleri yaptırmak şart tabi

benim tüp bebek adet olmadan iki gün önce test günümdü 580 çıkmıştı. sizin adetten sonra kaçıncı gününüz?

Günüm belli değil canım polikistik over olduğu için düzensiz oluyordu. Tahminen 2-3 gün içinde olurum diyordum ama :)

Allah bagislasin. ama o süreçte uzulup psikolojinizi bozdunuz ama sağlıklı bi bebeğimiz oldu. en iyisi hic bilmemek gibi geliyor bana . ama problem çıkarsa aldırırım diyenler icin bu testleri yaptırmak şart tabi
Problem Çıkıp aldırmak için değil o da olabilirdi ama Doğumuma beyin cerrahı da girdi benim herhangi olumsuz bir durumda hızlı müdahale edebilmek için bence çok gerekli. Sonuçta Doğumdan sonra teşhis konulana kadar geç kalınabilir tabi dediğim gibi bazıları bilmek istemez sürpriz olur o da sizin kararınız

Tarihlerimiz aynı cnm ama benim geçen hafta çarşamba HCG 315ti

Back