• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hanımlar.
Rabbim bu günün hürmetine bebeklerimizi sağlıkla taşıyıp sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.Hastalarımıza şifa,dertlilerimize deva,borçlularımıza eda versin inşallah.Evlat isteyen tüm kardeşlerimizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Vücutlarımızdan dertleri gönüllerimizden kederleri kaldırsın.İhtiyacımız olup aklımıza gelmeyen herşeyi duamızdan saysın..:dua:
Dün pek bakamadım herkes iyidir umarım..:KK25:

Ya İnan Şuan seninle karşılaşmanın benim için ne demek olduğunu anlatamam.. kendimi iyi hissetmiyorum çünkü emziriyorum ben hala doktor emzirmeye devam et dedi hem çocuk doktoru hem de kadın doğumcu emzirmeye bırakamıyorum Çünkü çok ağlıyor diş çıkartıyor bir de gece çok uyanıyor. Kafamda allak Bullak oldu zaten hamile kaldığım için şaşkınım nasıl olmuş diyorum hiç beklemiyorduk nasıl olacak araları çok az oğlum çok problemli geceleri hiç uyumuyor ayrıca iki üç gündür topallamaya başladı o kadar zor günler geçiriyorum ki.. nasıl bakıcam ikisine Birden diyorum. Kimsem yok allah yardımcım olsun
Allah yardımcınız olsun canım ama Rabbim bakamayacağını düşünmese inan vermezdi o çoçuğu sana. Annem bana hamile kaldığında ablam 3 bucuk aylıkmış doğduğumda ise aramız 13 aylıkmış:( bide o zamanın şartlarında bezleri ellerinde yıkıyor daha da bir sürü sıkıntı ama inan öyle cabuk buyuyorlarki bak şimdi buyuduk koca koca kadınlar olduk bu da bi süreç ama geçicek merak etme ;)

benimde 2 3 gündür aklıma portakal vuruyor. neyseki mevsim meyvesi hemen iştahla yiyorum.
artık eşim dalga geçmeye başladı. içinde portakal canavarları var diyo :KK70:
Sakın olun Kızlar öyle bi zamana denk geldikki ilkbahar yaz sonbahar kış butun meyvelerden nasipleneceğiz :D şimdi sayıp sulandırmayım ağzınızı ben bi kaç tanesinin acil çıkmasını iple çekiyorum ;)

Allah yardımcınız olsun canım ama Rabbim bakamayacağını düşünmese inan vermezdi o çoçuğu sana. Annem bana hamile kaldığında ablam 3 bucuk aylıkmış doğduğumda ise aramız 13 aylıkmış:KK43: bide o zamanın şartlarında bezleri ellerinde yıkıyor daha da bir sürü sıkıntı ama inan öyle cabuk buyuyorlarki bak şimdi buyuduk koca koca kadınlar olduk bu da bi süreç ama geçicek merak etme :KK66:
Çok teşekkür ederim desteğin için gerçekten zor bir süreç. Ablanızla aranız nasıl Peki?

Kızlar benim doktorum da izin almış bugün çocuğu rahatsızmış :( pazartesiye kaldı Benim kalp atışları :) bu gidişle çocuk kocaman olunca görücem :D

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hanımlar.
Rabbim bu günün hürmetine bebeklerimizi sağlıkla taşıyıp sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.Hastalarımıza şifa,dertlilerimize deva,borçlularımıza eda versin inşallah.Evlat isteyen tüm kardeşlerimizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Vücutlarımızdan dertleri gönüllerimizden kederleri kaldırsın.İhtiyacımız olup aklımıza gelmeyen herşeyi duamızdan saysın..:dua:
Dün pek bakamadım herkes iyidir umarım..:KK25:

Ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul etsin inşallah :anneadayı::KK68:

Yıkılma bebeğim, bundaki hayrı biz göremeyiz Allah elbet sana sağlıklı yavrular nasip edecektir. Sabır seninle olsun metanet seninle olsun,gelmiş geçmiş olsun canim benim. Dualarım seninle!
Haklısın galiba vardır elbet Allahın bi bildiği canım Allah razı olsun Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar günaydın.Bana da dün doktorum düşük riskinden var diye crinone jel verdi.Sabah aksam kullanıyorum.Aranizda hiç kullanan oldu mu

Ya İnan Şuan seninle karşılaşmanın benim için ne demek olduğunu anlatamam.. kendimi iyi hissetmiyorum çünkü emziriyorum ben hala doktor emzirmeye devam et dedi hem çocuk doktoru hem de kadın doğumcu emzirmeye bırakamıyorum Çünkü çok ağlıyor diş çıkartıyor bir de gece çok uyanıyor. Kafamda allak Bullak oldu zaten hamile kaldığım için şaşkınım nasıl olmuş diyorum hiç beklemiyorduk nasıl olacak araları çok az oğlum çok problemli geceleri hiç uyumuyor ayrıca iki üç gündür topallamaya başladı o kadar zor günler geçiriyorum ki.. nasıl bakıcam ikisine Birden diyorum. Kimsem yok allah yardımcım olsun
Hayırlı olsun. Benim de 10 aylık bir oğlum var. Allah yardımcımız olsun. Sizin de bebek oluncaya kadar kurtarır zaten kendini.

Back