• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bugün 5+5 olduk. Kalp atımı için gitmiştik kalp atımını dinledik çok kısa da olsa, dr. Kese daha küçük kolay yakalanmıyor ama kesinlikle kalp atımı var dedi. Çoğul gebelikten korkuyordum onun için de tek görünüyor ama ilerleyen haftalarda daha netleşir dedi. Benim kanamam olmuştu 4 kez. Kese etrafında kanama vardı. İğne ve fitil kullanıyordum. Dr. İğneyle fitil bitesiye kadar kullanalım,şimdilik kanama görünmüyor dedi.

Ben bugün güzel haberler aldım, darısı sizlerin başına.

Bir sonraki kontrolüm 4 hafta sonra dedi. Çok ara yok mu? Kalp kontrolünden sonra size kaç zamana randevu verdiler acaba?

:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
Sat, 30 Ocak
Mdt, 5 kasim
Yas 25
Van :)

Sana yardımcı olan biri var mı? Çalışıyor musun? Çocuk olduktan sonra yanında biri olacak mi
12 yaşında oğlum biraz oynar. Akrabalarımız yakın, çocuklar ilgilendi mi iyi oluyor. Çalışmıyorum çoğu zaman yemek yapamıyorum, dağınıklığın üstünden atlayarak geçiyorum :)) Allah can sağlığı versin sıkıntı bir iki sene.

Doktor bana 10-15 saniye kadar dinletti sinir oldum muayene nasıl geçti İnan’ anlamadım bile insan şöyle uzun uzun dinlemek istiyor.

aa tüh. benim takibimi yapan arkadaşım. hem eşimin telefonundan videoya aldı hem uzun uzun dinletti. ama beni alması için de 2 3 saat bekliyorum :D

12 yaşında oğlum biraz oynar. Akrabalarımız yakın, çocuklar ilgilendi mi iyi oluyor. Çalışmıyorum çoğu zaman yemek yapamıyorum, dağınıklığın üstünden atlayarak geçiyorum :)) Allah can sağlığı versin sıkıntı bir iki sene.

ben mi çok büyütüyorum ya işe başlayınca nasıl olacak diyorum ücretsiz izin alıcam tekrar allahım sen aklımı koru hiç hazır değilim bu bebek için

Bir sonraki kontrolüm 4 hafta sonra dedi. Çok ara yok mu? Kalp kontrolünden sonra size kaç zamana randevu verdiler acaba?
Ben dün gördüm haftaya birdaha çağırdı. Ama benim tüp bebek ve hala tüp bebek merkezi takip yapıyor belki onun etkisi vardır. Ve haftaya normal gebe izlemden de randevu al dedi doktorum.

Alttan mi baktılar yoksa üstten mi. Kalp sesinimi duydun yoksa görüntüsünü mü gördün sadece. Benim de bir ay sonra demişti ama ben iki hafta sonra gidecem

Back