2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
As. Elma cok faydali zaten. Bana da basiyor yemek sonrasi uyku hali. Uyaninca da midem agzimda uyaniyorum. Bulantin basladi mi? Bende bulantidan daha cok boyle agzimda bi tatsizlik var yemekleri dusunmek istemiyorum fln. Ama dedigin gibi bu bulantilara bile deger..

Bulantım daha yok. Sabah kalkınca midem böyle tuhaf sonra kahvaltı yapınca kendime geliyorum.suan uyku ağır basıyor canım.sabah erken kalkıyorum diye mi yoksa hamislikten mı bilemedim:KK48:

Bulantım daha yok. Sabah kalkınca midem böyle tuhaf sonra kahvaltı yapınca kendime geliyorum.suan uyku ağır basıyor canım.sabah erken kalkıyorum diye mi yoksa hamislikten mı bilemedim:KK48:
Hamilelikten tabiki :) hatta bazen goz kapaklarini bir sey asagi cekiyor da tutuyor gibi olur :)

Canım benim hamileligim yüksek riskli hamilelik... Romatoid artrit ve lupus hikayem var. Ayrıca kan pıhtılaşmasi yapan genetik mutasyonum da var. Kadın dogum uzmanım metionin diyetine soktu beni 1 yıldır uyguluyorum. Bunlar nedir dersen ilgili forumlardan bilgilenebilirsin.
Neyse ben uzatmayayım lafı ben kahve - çay riskini alamam. Gözüm yemez Allahım korusun! Sonunda tüm doktorlarım ilac bırakma hastalık takip vs. Derken 2 yıl sonra izin verdiler gebelige de ve 3. ayımda hamile kaldım.

Kasım anneleri benim çok duaya ihtiyacım var lutfen hepiniz bir hayır duası edin bana. Yalvarırım.:KK42:
geçmiş olsun canım ikisi de çok zor romatizmal hastalıklar annemde de var ordan biliyorum. ama tabi snin gebelik de olunca daha da sıkıntılı bi durum. Allah kötülüklerden korusun hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

ne bilim canim bazilari sormus boyle goguste agri varsa sikinti yok demisler bende stres oldum yaa o nefes darligi bendede var yaa az is yapsam mahvoluyorum nefes nefese kaliyorum zaten azicik merdiven ciksam zor nefes aliyorum bi git bakalim ne diycekler sen duydunmu kalp atisini
Kızlar o nefes nefese kalma inanin bende de daha 4+1 de basladı. O hep oluyor otururken de konuşurken de. Birden sıknefes oluyorsunuz. Kalbinizin güm güm attığı yok ama sanki heyecanlanmış korkmuş ya da hızlı kulaç atmış gibi nefessiz kalıyorsunuz.

Kızlar o nefes nefese kalma inanin bende de daha 4+1 de basladı. O hep oluyor otururken de konuşurken de. Birden sıknefes oluyorsunuz. Kalbinizin güm güm attığı yok ama sanki heyecanlanmış korkmuş ya da hızlı kulaç atmış gibi nefessiz kalıyorsunuz.
aynen cnm iyle oluyor bnmde

Kızlar sizler de karın alt kısmında birsey ler batıyor mu size. Sanki birsey batıyor ve ağrı yapıyor
Benim oluyor mesela bi oluyor 5saat sonra bidaha oluyor boyle 5-6 saniye arayla bicak saplanir gibi bi kac kez pes pese. Ama nedense tam o siralarda da gazim oluyor. Gaza bagliyorum ben.

Ben 4+6 da keseyi göremedim alttan da göstermedi kendimi miniğim iki gün önce 5+3 de kendini gösterdi haftaya da kalp atışını duyacağız inşallah
Benimde yarın 5 +2 olucak ve soktor randevum var inşallah görebilirim. Hamile oldugumu kimseye söleyemedim içimde patlıcak dağlara taşlara anlatasım vr

Canım benim hamileligim yüksek riskli hamilelik... Romatoid artrit ve lupus hikayem var. Ayrıca kan pıhtılaşmasi yapan genetik mutasyonum da var. Kadın dogum uzmanım metionin diyetine soktu beni 1 yıldır uyguluyorum. Bunlar nedir dersen ilgili forumlardan bilgilenebilirsin.
Neyse ben uzatmayayım lafı ben kahve - çay riskini alamam. Gözüm yemez Allahım korusun! Sonunda tüm doktorlarım ilac bırakma hastalık takip vs. Derken 2 yıl sonra izin verdiler gebelige de ve 3. ayımda hamile kaldım.

Kasım anneleri benim çok duaya ihtiyacım var lutfen hepiniz bir hayır duası edin bana. Yalvarırım.:KK42:
Canm benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

4+4te gittiğimizde yolk sac belli belirsiz göründü dediler ama bana göstermediler :skandal:ve 3 hafta sonra gel dediler. bu da 8. haftam içinde demek.. Beklemedeyim... Şimdi youtube kanalından başkalarının ultrason görüntülerine bakıyorum :KK11: Her sabah gaz sancım var ki, o ağrı da beni her sabah korkuyla uyandırıyor. Neyse ki bir pırt derin bir oh çektiriyor. Hehehe hamilelik biraz da medeni insanlıktan koptuğumuz mağara devrine döndüğümüz bir zaman değil mi bayanlar?:KK53::KK53::KK53:
Yaaa bu hamilelik bırak medeniyeti beni insanlıktan bile çıkaracak neredeyse..Bugun metrobuste bi kadınls tek koltuk kapma savaşım vardı kendimden utandım resmen :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X