Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gubaydin kizlr bende bugun kontorle gittum ultrasiba gore 7+2yiz bugun cok sukur insaallah darisi size kuzlarr
Kıyamam ya emziriyor musun Peki?Hayırlı olsun. Benim de 10 aylık bir oğlum var. Allah yardımcımız olsun. Sizin de bebek oluncaya kadar kurtarır zaten kendini.
26ocak canim neden sordunSon adetin ilk günü tarihi ne canım?
Doktor bana 10-15 saniye kadar dinletti sinir oldum muayene nasıl geçti İnan’ anlamadım bile insan şöyle uzun uzun dinlemek istiyor.bende sabaha kadar uyuyamamıştım müzik gibi gelecek sana da o ses
Selçuklu hikmet karabacakKonyada Hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz?
Öyle çok değil ama emiyor yine de.Kıyamam ya emziriyor musun Peki?
Ben 1.5 aydır kullanıyorum. Jeli yaptiktan sonra 15-20 dk yürüyüş yapman gerekiyorKızlar günaydın.Bana da dün doktorum düşük riskinden var diye crinone jel verdi.Sabah aksam kullanıyorum.Aranizda hiç kullanan oldu mu
26ocak canim neden sordun
Allah korusun. Tamam canım sağolİşte bir daha tam kan tam idrar kızamıkçık falan onlar adını okuyamadığım birkaç test daha kızamıkçık önemliymiş galiba çünkü Allah korusun testlerde bir sıkıntı çıkarsa gebelik sonlandırılıyor dedi
Sana yardımcı olan biri var mı? Çalışıyor musun? Çocuk olduktan sonra yanında biri olacak miÖyle çok değil ama emiyor yine de.
1 2gun onden gidiyor cabim gecen ultrasondada boyle cikmistiBenim 27 ocak canım 6+6 dayım da ondan sordum canım
4000 yazıyordu sanki ama emin değilim canım eve gidince bakarım..bilmiyorum eczanede bişey demediler verdiler..Oxapar kaç ml'lik acaba? Piyasadan kalktı dedi eczanelerin tümü bana da?
Çok geçmiş olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin miniğini:) benim 1 düşüğüm oldu..ama ablamın 4 düşüğü vardı doktor istedi tahlili o yüzden..kaçıncı haftadasın? Önce Allah 'a sonra da doktorlara emanetiz artık..dikkat et kendine :)Canım benim 3 düşüğüm oldu o yüzden tüm tahlillerim yapıldı ama düşük sebebi başka çıktı rahimde perde odacık oluşmuş polip vardı bide onları aldırdım şükür şimdi tekrar hamileyim dr genetik pıhtılaşma dedi coraspin yeterli dedi bakalım ilerde ne der bilmem senin varmıydı düşük
Hyır 2 gün önceydi .Arkadaşlar gebelikte sağlıklı beslenme ile ilgili konu açtım oraya gelin orda konuşalım neler yiyeceğimizi
Hcg senin biraz düşük oranı sanki bat günün muydu
Ya İnan Şuan seninle karşılaşmanın benim için ne demek olduğunu anlatamam.. kendimi iyi hissetmiyorum çünkü emziriyorum ben hala doktor emzirmeye devam et dedi hem çocuk doktoru hem de kadın doğumcu emzirmeye bırakamıyorum Çünkü çok ağlıyor diş çıkartıyor bir de gece çok uyanıyor. Kafamda allak Bullak oldu zaten hamile kaldığım için şaşkınım nasıl olmuş diyorum hiç beklemiyorduk nasıl olacak araları çok az oğlum çok problemli geceleri hiç uyumuyor ayrıca iki üç gündür topallamaya başladı o kadar zor günler geçiriyorum ki.. nasıl bakıcam ikisine Birden diyorum. Kimsem yok allah yardımcım olsun