• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım benim 3 düşüğüm oldu o yüzden tüm tahlillerim yapıldı ama düşük sebebi başka çıktı rahimde perde odacık oluşmuş polip vardı bide onları aldırdım şükür şimdi tekrar hamileyim dr genetik pıhtılaşma dedi coraspin yeterli dedi bakalım ilerde ne der bilmem senin varmıydı düşük
Çok geçmiş olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin miniğini:) benim 1 düşüğüm oldu..ama ablamın 4 düşüğü vardı doktor istedi tahlili o yüzden..kaçıncı haftadasın? Önce Allah 'a sonra da doktorlara emanetiz artık..dikkat et kendine :)

kızlar öksürürken falan kasığım acayip ağrıyor orayı yırtıp fırlayacak gibi oluyor sizde de var mı

Ya İnan Şuan seninle karşılaşmanın benim için ne demek olduğunu anlatamam.. kendimi iyi hissetmiyorum çünkü emziriyorum ben hala doktor emzirmeye devam et dedi hem çocuk doktoru hem de kadın doğumcu emzirmeye bırakamıyorum Çünkü çok ağlıyor diş çıkartıyor bir de gece çok uyanıyor. Kafamda allak Bullak oldu zaten hamile kaldığım için şaşkınım nasıl olmuş diyorum hiç beklemiyorduk nasıl olacak araları çok az oğlum çok problemli geceleri hiç uyumuyor ayrıca iki üç gündür topallamaya başladı o kadar zor günler geçiriyorum ki.. nasıl bakıcam ikisine Birden diyorum. Kimsem yok allah yardımcım olsun

Canım ilk öğrendiğimde bende şok oldum ağladım kızım küçük napıcam ben dedim. Ama sonra Rabbime şükrettim çünkü kızım da bir sene denedik olmadı bir sene sonunda hamile kalmıştım. Bunda hemen hamile kaldım. Rabbim nasip ettiyse vardır elbet bir bildiği. Yıllarca çocuğu olsun diye yanıp tutuşan insanlar var onları düşün ve şükret canım. Allahım bize çok şükür nasip etti emin ol sabrını da gücünü de verir. İlk önce kendine güven yapabilirim de. İkinciler olana kadar 2 yaşını dolduruyorlar. Birlikte büyürler inşallah.

Kızlar hamileliğin ilk haftalarında yolculuk için ne düşünüyorsunuz.

Back