2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen oyle hele su gaz sancilari valla bazen ben de kasiklarim agriyor saniyorum gaz cikinca agri fln kalmiyor :) gaz kasiga bile vuruyor. Ben yogurt yiyorum kefir iciyorum azaldi gazim tavsiye ederim.

Ayni zamandayiz benim randevum da haftaya insallah biz de duyariz. Simdi sabredemez erken giderim ben :)

Benim sat 28.01 mdt 04.11 bi iki sitese hesapladim boyle verdi siz nerde hesapladiniz?
Hamileyken kefir icmek konusunda kararsiz kaldim ben siz doktora sorarak mi içmeye başladınız. Internette hamilelikte kanitlanmis bir bulgu yok yazıyor oyüzden içmedim.

Kızlar merhaba 4+2 deki değerim 700 bugün 5+1 7532 sizce nasıl? Doktor karından baktı tam net göremedim dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi oda 2 mayısa randevu verdi. Off en iyisi özele gidip görmek

:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
Sat: 20.01.18 ama benim tüp bebek oyüzden transfer tarihini baz aldım
Transfer: 12.02.18
Doğum: 03.11.18
İstanbul

Kızlar merhaba 4+2 deki değerim 700 bugün 5+1 7532 sizce nasıl? Doktor karından baktı tam net göremedim dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi oda 2 mayısa randevu verdi. Off en iyisi özele gidip görmek
Şaka mı 2 mayısa cinsiyetini bile öğrenirsin. Simdi net goremediyse 1 hafta sonra gitsen net görür niye ayrıntılı ultrasona yollamış ki. Nereye gidiyorsun hastaneye

Kızlar selamlar bugun normalde adet günümdü sabah ikş damla camasırda kahverengi leke gordum . Sonra cok az daha olarak devam etti sizce ne olabilir yerlesmemi dr soyledım progrstan 200mg al devam ederse gel dedı ?

:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
16.02.2018 son adet
23.11.2018 doğum
İstanbul
2. Bebek

Şaka mı 2 mayısa cinsiyetini bile öğrenirsin. Simdi net goremediyse 1 hafta sonra gitsen net görür niye ayrıntılı ultrasona yollamış ki. Nereye gidiyorsun hastaneye
Bende aynı tepkiyi verdim canım saçmalıklarla uğraşıyorum. Ankara Büyük doğuma gidiyorum orda tedavi görüyordum o yüzden keseyi görene kadar devam edeyim dedim ama yok böyle olmayacak. Özelden randevu aldım yarın için

Değerin muhteşem bence görmesi gerekirdi başka dr git başından savma iş yapmış doktor sağlıkla doğsun bebeğin inşşalh cnm

kan testleri falan canım onlar mı. benım doktorum da istedi ama durumum sıkışık olduğu için fiyatları araştırıp istediğin yerde yaptırabilirsin dedi
orta halli bir özel hastaneye gitsem çok mu tutar. sen araştırdın mı fiyatları

Evet tatlım onlar, idrar tahlili vs henüz hic arastırmadım sadece ben kendi hastanemden fiyat aldım ama devlette yapıyormus ama neler var bilmiyorum; birde sundan endiseliyim kızımda ilk gittigim dr ve laboratuvar degerlerimi yanlıs cıkardılar saglıklı kızımı neredeyse kürtajla alacaklardı tabiki inanmadım simdiki doktoruma gittim o testleri yırtıp attı yeniden yaptı ve onların hic biri dogru cıkmadı biraz bizim durumlarda öyle ama yine aynı seyi göze alamıyorum bu sefer iki defa yaptırmıs olucam cok yüksek meblag ama icten icede riske atamıyorum

Canım ultrason aletide cok farkediyor gmbekteki yağlanma vs etken oluyor ki yinede görmesi gerekir bu haftada yerinde olsam baska doktorada giderdim.

Kızlar selamlar bugun normalde adet günümdü sabah ikş damla camasırda kahverengi leke gordum . Sonra cok az daha olarak devam etti sizce ne olabilir yerlesmemi dr soyledım progrstan 200mg al devam ederse gel dedı ?
Bilemedim ki canım. Benimde adetten 3gun önce kahverengi lekem olmuştu. Bi kaç gun nokta nokta devam etti sarımsı akıntının arasında. Sonra bitti. Seninde öyledir umarım.

Yok canım yarın randevum, kalp atışı da yarın inşallah. Geçen haftada duyulurdu aslında ama doktorum acele etmeyelim dedi. Bende acele etmiyorum o yüzden. Gebelikle birlikte başladı bende bu nefes darlığı bakalım normalmiymiş buda. İlk gebeliğimde yoktu böyle bişey bunda oldu ama ilk gebeliğimde kaşık ağrm ve lekelerim vardı bunda ne lekelenme nede ağrı yok. O yüzden diyorum herkes bir değil burda okuyup da kendini strese sokma :) bende okuyorum ama çok takmıyorum herkesin gebeliği kendine özel çünkü
sagol cnmm hadi inss yarin gorursun bebegi bnde yarin gdcem bkliml

Canım ultrason aletide cok farkediyor gmbekteki yağlanma vs etken oluyor ki yinede görmesi gerekir bu haftada yerinde olsam baska doktorada giderdim.
Aynen canım hemen randevu aldım özele gidicem yarın. Seninle günlerimiz aynı canım sen gördün mü keseyi?

Günaydın kızlar 1.trimester testlerini bazı doktorlar istiyor bazıları istemiyor; sizin doktorlarınız istedi mi ben ilk kızımda da yaptırmıstım bunda da yaptıracagım ama epey pahalı benim hastanede orada mı yaptırsam baska yerde mi bilmiyorum henüz.
Canım ben dün devlete gidip yaptırdım bugün kendi doktoruma götüreceğim.

Kızlar bugün kalp atışını :KK200: gördüm darısı başınıza inşallah
Çok sevindim canım darısı başımıza inşallah:KK200:
Değerin muhteşem bence görmesi gerekirdi başka dr git başından savma iş yapmış doktor sağlıkla doğsun bebeğin inşşalh cnm
Amin canım inşallah:KK200: randevu aldım canım hemen özele gidicem

Bende öyle olduğunda kanama bölgesi vardı ultrasonla bakmıştı. Progestan fitil uygulamış, dinlenmiştim. Geçti sonra. Kanamaya dönerse doktorunuza gidin lütfen.

X