- 18 Ekim 2016
- 269
- 780
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım kalp atışını duydunmu senGöğüste ağrı varsa sıkıntı yok bence. Benim de sadece göğüs ağrım var , o yüzden dert etme
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun 2 yok önce kürtaj şimdi kendiliğinde düşük oldu doktora gidiyorum ne diyecek senin ki ilk mi oldu?Canım çok geçmiş olsun ben de bugün düşük yaptım ilk mi düşüğün
Adet gibi kanamam oldu zaten hcg değeri düşmeye başlayınca anladım şimdi doktora gidiyorum ne diyecek bakalımYaa nolduki kuzum kanamanmı var nerden anladın gittinmi dra
kıyamam ya hepimiz öyleyiz sanırım benim doktorum bi fincan günde türk kahvesine ve 3 bardak açık limonlu çaya izin verdi. Hele kahve benim için en büyük hediye oldu. Bi dene istersenBelki de dedigin gibi.... Ilk gebeligim olduğundan mı ne pimpirik yapiyorum her seyi. Simdi 6.haftam icindeyim bulanti falan yok ama muthiş bir baş agrısi ve sinir var. Cay-kahve-sigara eksikliginden mi yoksa hormonlardan mi 1 saniye icinde parlayip aglamaya basladim 2 gündür. Hicbir sey yapmak dusunmek istemiyorum. Hele işte de en yoğun günlerim. .. huysuz cirkin bir sey oldum ben
Olur mu öyle şey canım ya herkesin gebeliği bir değil ki hatta kendinin bile gebeliklerin arasında dünya kadar fark oluyor. Ne güzel işte ağrın sızın yok tadını çıkargunaydin arkadaslar yaa ben bisey sorucma size gecen gecen hafta kalp atisini duyduk yarinda bidaha gidicem dotkora ama benim gogus agrim falan yok aradada cok cafif midem bulaniyor oyle kasik bel agrisi falanda yok burda okuyorudma gogus agrin varsa bi sorun yok falan yazilmis yani benim gogus agrim yok korkuyorum bende simdi bisey olmusmudur diye yaa
ne bilim canim bazilari sormus boyle goguste agri varsa sikinti yok demisler bende stres oldum yaa o nefes darligi bendede var yaa az is yapsam mahvoluyorum nefes nefese kaliyorum zaten azicik merdiven ciksam zor nefes aliyorum bi git bakalim ne diycekler sen duydunmu kalp atisiniOlur mu öyle şey canım ya herkesin gebeliği bir değil ki hatta kendinin bile gebeliklerin arasında dünya kadar fark oluyor. Ne güzel işte ağrın sızın yok tadını çıkar
Benimde kasık bel ağrım yok mide bulantım da çok fazla kokularda oluyor sadece ama göğüs ağrım var. Gerçek göğüs ama meme değil :) bugün kardiyolojiye gidicem bakalım ne diycek. 15 gündür nefes darlığı ve göğüs kafesimde ağrı var
son adet:30.01.18Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz
Yok canım yarın randevum, kalp atışı da yarın inşallah. Geçen haftada duyulurdu aslında ama doktorum acele etmeyelim dedi. Bende acele etmiyorum o yüzden. Gebelikle birlikte başladı bende bu nefes darlığı bakalım normalmiymiş buda. İlk gebeliğimde yoktu böyle bişey bunda oldu ama ilk gebeliğimde kaşık ağrm ve lekelerim vardı bunda ne lekelenme nede ağrı yok. O yüzden diyorum herkes bir değil burda okuyup da kendini strese sokma :) bende okuyorum ama çok takmıyorum herkesin gebeliği kendine özel çünküne bilim canim bazilari sormus boyle goguste agri varsa sikinti yok demisler bende stres oldum yaa o nefes darligi bendede var yaa az is yapsam mahvoluyorum nefes nefese kaliyorum zaten azicik merdiven ciksam zor nefes aliyorum bi git bakalim ne diycekler sen duydunmu kalp atisini
Ayy ne güzel birlikte bekleriz inşallah canım.Aynıyız canım
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.Son Adet Tarihi 4 Şubat 2018
Doğum Tarihi 10.11.2018
Yaş 36
Ankara
İlk gebelik-ilk çocuk-ilk heyecan
Kan tahlili sağlık ocakları da alıyor. Sadece özel testleri yaptırırsınız hastanede.Merhaba kızlar ben özel hastaneye gidiyorum. Doktorum bugunkü keseyi gördüğümüz muayeneden sonra toksikoloji ve bir takım kan testleri istedi. Sadece lab ücreti 250 tl tuttu. Bugün yaptırmadım. Acaba bu testleri tıp fakültesinde ya da devlet hastanesinde yaptırmam mümkün olur mu? Bu arada ben de yazayım bilgileri..
Sat:01.02.2018
BDT: 08.11.2018
Ve Eskişehir’de yaşıyorum
Ne zaman doktora gidecek sinGöyüs agriisi yok canım basta vardı geçti
Benimde bu ikinciydi canım ilk 7 haftalıktı o da kendi düştü, rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin ikimize deSağol canım sana da çok geçmiş olsun 2 yok önce kürtaj şimdi kendiliğinde düşük oldu doktora gidiyorum ne diyecek senin ki ilk mi oldu?
Âmin inşallah hepimizdeBenimde bu ikinciydi canım ilk 7 haftalıktı o da kendi düştü, rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin ikimize de
6+2 de alttan bakıldı uzaktan bir ses geliyordu ama çok uzaktan ekran da yanıp sönen ışık vardı doktor bu kalp dediMerhaba canım kalp atışını duydunmu sen
Canım açlık şekeri filan da vardı testlerde o sebeple aç ver dedi ama ben tok verdimCanım çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklısını nasip etsin çok üzüldüm. Benimde 3 düşüğüm vardı rabbim bunu bağışlar inşallah..
Canım benim Rabbim verdiklerine hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.Benimde 3 düşük oldu 10 yaşında bi kızım var ellerinden öper nasip ederse rabbim şimdide verdi şükür.Aynı sayılırız bi yönden..
Açmı gitmek gerekiyormuş canım bende yarın gidicem tahlil için.Sonuçlar ne zaman çıkıyomuş.
Cabım hoşgeldin aramıza iyi düşün iyi olsun inşallah düşüklerin sebebi neymiş peki canım.
çok sevindim canım darısı bizlere inşallah Ben özele gidiyorum dr kendi dedi boş yere para verme şu tahlilleri yaptır getir diye sağlık ocakları yapıyor.Zaten seninde gebelik kaydı için gitmen gerekli.
Canım bende coraspin kullanıyorum benim midemde reflü var yanma oluyor çoğu zaman sarı leblebi yada biraz süt, muz baya rahatlatıyor dene istersen doktorunada söyle belki daha iyi bi çözüm bulur.
Ben 4+6 da keseyi göremedim alttan da göstermedi kendimi miniğim iki gün önce 5+3 de kendini gösterdi haftaya da kalp atışını duyacağız inşallahHamileliği erken farketmeseydim keşke. Şimdi kese bekle kalp atışı bekle yüreğim hop hop4+6yım doktor cuma günü çağırdı ultrasonla göremeSek alttan bakarız dedi tırsıorum biraz
Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz