2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gunaydın kızlar.
Normal akıntım sürekli vardıda dün daha sarı gibi geldi sanki kahverengi desem değil sarı desem değil ikisinin ortası. Nese akıntılar normal dedim kırmızı değilse. Tekrar gelmedi. Bugun az önce yine aynı şekilde gelmiş akıntının rengi beni çok muallakta bıraktı. Kafam bulandı ama çalışıyorum izin alıp git gel derken çok uğraştırıcı. Zaten normal muayenemiz ctesi gunu. Bugünde takipte kalayım diyorum yine gelirse erkene alayım randevuyu. Ayy evham yapmak istemiyorum inşallah normaldir. Sizin akıntılarınız ne renk. Akıntı dışında ağrım sancım yok bu arada.

:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
Son adet tarihim: 28.02.2018
Muhtemel dogum: 04.11.2018
Yas: 24
Il: Istanbul

Günaydın kızlar 1.trimester testlerini bazı doktorlar istiyor bazıları istemiyor; sizin doktorlarınız istedi mi ben ilk kızımda da yaptırmıstım bunda da yaptıracagım ama epey pahalı benim hastanede orada mı yaptırsam baska yerde mi bilmiyorum henüz.

Günaydın kızlar 1.trimester testlerini bazı doktorlar istiyor bazıları istemiyor; sizin doktorlarınız istedi mi ben ilk kızımda da yaptırmıstım bunda da yaptıracagım ama epey pahalı benim hastanede orada mı yaptırsam baska yerde mi bilmiyorum henüz.

kan testleri falan canım onlar mı. benım doktorum da istedi ama durumum sıkışık olduğu için fiyatları araştırıp istediğin yerde yaptırabilirsin dedi
orta halli bir özel hastaneye gitsem çok mu tutar. sen araştırdın mı fiyatları

Ben 4+6 da keseyi göremedim alttan da göstermedi kendimi miniğim iki gün önce 5+3 de kendini gösterdi haftaya da kalp atışını duyacağız inşallah
Hayırlı olsun öncelikle. Biz de şuan 4+4 üz keseyi geç görecek gibiyiz. 3 gün önce HCG degerim 110 du. Düşük olması aklıma takılıyor. Sizin 4+6 da değeriniz kaçtı acaba?

4+4te gittiğimizde yolk sac belli belirsiz göründü dediler ama bana göstermediler :skandal:ve 3 hafta sonra gel dediler. bu da 8. haftam içinde demek.. Beklemedeyim... Şimdi youtube kanalından başkalarının ultrason görüntülerine bakıyorum :KK11: Her sabah gaz sancım var ki, o ağrı da beni her sabah korkuyla uyandırıyor. Neyse ki bir pırt derin bir oh çektiriyor. Hehehe hamilelik biraz da medeni insanlıktan koptuğumuz mağara devrine döndüğümüz bir zaman değil mi bayanlar?:KK53::KK53::KK53:

Aynen oyle hele su gaz sancilari valla bazen ben de kasiklarim agriyor saniyorum gaz cikinca agri fln kalmiyor :) gaz kasiga bile vuruyor. Ben yogurt yiyorum kefir iciyorum azaldi gazim tavsiye ederim.

günaydın kızlar. 2 gündür yazamadım nasılsınız. geriye dünük mesajlarınızı da okuyamadım ama boş vaktimde hemen okuyacağım.
dün akşam doktora gittim bebişlerimi gördüm çok şükür. kalp atışlarını da duyduk. ağlaya ağlaya eve geldik. hala ara ara duygulanıyorum. ALLAHım isteyen herkese nasip etsin. 6+4 de duyduk.

Ayni zamandayiz benim randevum da haftaya insallah biz de duyariz. Simdi sabredemez erken giderim ben :)

E Esra_Babies

SAT 27.01.2018
DT 04.11.2018
Yaş 26 İstanbul
ilk gebelik:KK73:
sevgiler :KK68:
Benim sat 28.01 mdt 04.11 bi iki sitese hesapladim boyle verdi siz nerde hesapladiniz?

4+4te gittiğimizde yolk sac belli belirsiz göründü dediler ama bana göstermediler :skandal:ve 3 hafta sonra gel dediler. bu da 8. haftam içinde demek.. Beklemedeyim... Şimdi youtube kanalından başkalarının ultrason görüntülerine bakıyorum :KK11: Her sabah gaz sancım var ki, o ağrı da beni her sabah korkuyla uyandırıyor. Neyse ki bir pırt derin bir oh çektiriyor. Hehehe hamilelik biraz da medeni insanlıktan koptuğumuz mağara devrine döndüğümüz bir zaman değil mi bayanlar?:KK53::KK53::KK53:

Aynen oyle hele su gaz sancilari valla bazen ben de kasiklarim agriyor saniyorum gaz cikinca agri fln kalmiyor :) gaz kasiga bile vuruyor. Ben yogurt yiyorum kefir iciyorum azaldi gazim tavsiye ederim.

günaydın kızlar. 2 gündür yazamadım nasılsınız. geriye dünük mesajlarınızı da okuyamadım ama boş vaktimde hemen okuyacağım.
dün akşam doktora gittim bebişlerimi gördüm çok şükür. kalp atışlarını da duyduk. ağlaya ağlaya eve geldik. hala ara ara duygulanıyorum. ALLAHım isteyen herkese nasip etsin. 6+4 de duyduk.

Ayni zamandayiz benim randevum da haftaya insallah biz de duyariz. Simdi sabredemez erken giderim ben :)

E Esra_Babies

SAT 27.01.2018
DT 04.11.2018
Yaş 26 İstanbul
Benim sat 28.01 mdt 04.11 bi iki sitese hesapladim boyle verdi siz nerde hesapladiniz?

E Esra_Babies

SAT 27.01.2018
DT 04.11.2018
Yaş 26 İstanbul

Ben burdan hesaplayinca 5kasim diyor bir gun kucuk gosteriyor :) ama doktorum da benle ayni hesabi yapmisti 4+5ken o da 4+5 gunluk demisti. Baska siteler 4kasim diyor. Neyse farketmez 1gunden

farketmez canım. ne zaman geleceği belli olmaz bu bebişlerin. sağlıcakla gelsinler de.

gunaydin arkadaslar yaa ben bisey sorucma size gecen gecen hafta kalp atisini duyduk yarinda bidaha gidicem dotkora ama benim gogus agrim falan yok aradada cok cafif midem bulaniyor oyle kasik bel agrisi falanda yok burda okuyorudma gogus agrin varsa bi sorun yok falan yazilmis yani benim gogus agrim yok korkuyorum bende simdi bisey olmusmudur diye yaa
Hiç takılma canım. Bir bebeğimde son güne kadar sıkıntım olmadı diğerinde son güne kadar kustum, ağrılarım oldu.

X