2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben daha doktora gitmedim ama :)
SAT 15 Şubat
MDT 22 Kasım
Yaş 28

Ayniyiz cnm seninle :) doktora gittin mi sen tecrubelisin gerçi kese kalp atışı ne zaman görülür?
Gitmedim daha kan bile aldırmadım:) bi öncekinde 5. Haftada keseyi 6. Haftada kalp atışını görmüştüm tabi herkeste dollenmeyle alakalı değişik olabiliyor

Kızlar merhaba 4+2 deki değerim 700 bugün 5+1 7532 sizce nasıl? Doktor karından baktı tam net göremedim dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi oda 2 mayısa randevu verdi. Off en iyisi özele gidip görmek
Ayrıntılı ultrasona gidilecek zaten ilerleyen zamanlarda şimdiden gün almanız iyi olur. Özelde de keseyi dış gebelik olup olmadığını görür doktorunuz.

7 kasim 2018 olmasi lazim

Normal sat a göre evet ama benim gec döllenme oldugu icin beklenen 14 ü :KK66: belirtmistim zaten. Sat a göre hesaplanmıyor
Beta ve kese mmsine göre hesaplanıyor arada 1 hafta var ki ben gün tuttugum icin hangi gün hamile kaldıgımıda biliyorum o nedenle hersey paralel gidiyor cok sükür

Aynen canım hemen randevu aldım özele gidicem yarın. Seninle günlerimiz aynı canım sen gördün mü keseyi?

Evet canım gördüm dün doktordaydım minicik kesemiz göründü doktorda vee herkes hayata bu minicik keseyle baslar dedi :)

Selam arkadaşlar bende bugün keseyi gördüm 5.3 dum ama dr m5.5 olarak yazdirdi asistana kese 1.29 cm cıktı yolk kesesini göremedik haftaya tekrar gel bebeği görürüz dedi

Cok geriliyorsan okuma canım. Bos yere strese sokma kendini hic bi sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle
insaalah bi sikinti sikinti yoktur canim yaa girip bakayim diyorum hoopp olumsuz olan konusmalara denk geliyorum biraz kendimde cok stresli bir insanim valla 9ay nasil gececek bakalim:anneadayı:

X