2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı olsun öncelikle. Biz de şuan 4+4 üz keseyi geç görecek gibiyiz. 3 gün önce HCG degerim 110 du. Düşük olması aklıma takılıyor. Sizin 4+6 da değeriniz kaçtı acaba?

4+6 değerim 535 idi iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi doktor 1550 çıktı. her şey normal dedi. 2 günde çok büyük değişiklik oluyor bence korkacak bişey yok sağlıkla alırsın kucağına inşallah :)

Hamileyken kefir icmek konusunda kararsiz kaldim ben siz doktora sorarak mi içmeye başladınız. Internette hamilelikte kanitlanmis bir bulgu yok yazıyor oyüzden içmedim.
Sormadim aslinda bi kac siteye baktim faydali hamilelikte yaziyordu bir de bi sitede hamilelikte kabizlikta faydali seyler arasinda yer aliyordu ben de ictim. Sorarim haftaya randevum var size de haber veririm. Iyi geldi ama.

Kızlar daha önce hamilelik yaşayanlar saçınızı hiç boyattınız mı ya da boyatmayı düşünenler şu an kuafördeyim de şimdi de korkmaya başladım bişey felan olur mu diye

Selam kizlar :) ben de çok şükür kasım anneleri arasına katıldım. 5+4 teyiz şuan. Haftaya cumartesi kalp atışını duymak için gidicez inşallah duyarız. Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? Benim ağzımın tadı hiç yok ve akşamları başımı yastıktan kaldıramıyorum...

Normal sat a göre evet ama benim gec döllenme oldugu icin beklenen 14 ü :KK66: belirtmistim zaten. Sat a göre hesaplanmıyor
Beta ve kese mmsine göre hesaplanıyor arada 1 hafta var ki ben gün tuttugum icin hangi gün hamile kaldıgımıda biliyorum o nedenle hersey paralel gidiyor cok sükür

Evet canım gördüm dün doktordaydım minicik kesemiz göründü doktorda vee herkes hayata bu minicik keseyle baslar dedi :)
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasib etsin:)

iyiyim kendimi toparlıyorum yavaştn işte senin nasıl gidiyor aksilik falan yok dimi
Şükür yok canım cuma günü kalp atışını duyduk ama daha az az. Bakalım testler verdi pazartesi onları yaptıracağım inşallah güzel olacak. Hayırlısı olsun. Her gün sana dua ediyorum canım unutmadım Rabbim en yakın zamanda çok güzel şeyler yaşatacak sana

Kızlar daha önce hamilelik yaşayanlar saçınızı hiç boyattınız mı ya da boyatmayı düşünenler şu an kuafördeyim de şimdi de korkmaya başladım bişey felan olur mu diye
Bence boyatma ilk aylar en önemli zamanlar bebeğin organlarının oluşmaya başladığı geliştiği dönem yine de sen bilirsin.

:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
Sat 2 şubat
Muhtemel dogum 10 kasım
Yaş 28
Samsun
2.bebek

İlk hamileliğimi öğrendigim ilk gün saçımı boyatıyordum :) 12. Haftadan sonrada düzenli bir sekilde saclarımı boyattım.
4. Aydan sonra saclara acma islemi yapılabiliyor.
Tek dikkat etmen gereken amonyaksız boya olması hepsi o kadar.

Şükür yok canım cuma günü kalp atışını duyduk ama daha az az. Bakalım testler verdi pazartesi onları yaptıracağım inşallah güzel olacak. Hayırlısı olsun. Her gün sana dua ediyorum canım unutmadım Rabbim en yakın zamanda çok güzel şeyler yaşatacak sana
Merhaba ne testi istedi doktorun?

İlk hamileliğimi öğrendigim ilk gün saçımı boyatıyordum :) 12. Haftadan sonrada düzenli bir sekilde saclarımı boyattım.
4. Aydan sonra saclara acma islemi yapılabiliyor.
Tek dikkat etmen gereken amonyaksız boya olması hepsi o kadar.
Diplere yapılmıyo zaten ombre yaptırdım. Ama amonyaklı boya umarım bişey olmaz

:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
sat 14 şubat
muhtemel doğum 21 Kasım 2018
36 yaşındayım
konya da yaşıyorum
hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebişler :)

X