2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
Adet tarihi 29.01.2018 doğum tarihi 05.11.2018 ins. Yaş 37 sakarya

Merhaba kızlar ben özel hastaneye gidiyorum. Doktorum bugunkü keseyi gördüğümüz muayeneden sonra toksikoloji ve bir takım kan testleri istedi. Sadece lab ücreti 250 tl tuttu. Bugün yaptırmadım. Acaba bu testleri tıp fakültesinde ya da devlet hastanesinde yaptırmam mümkün olur mu? Bu arada ben de yazayım bilgileri..
Sat:01.02.2018
BDT: 08.11.2018
Ve Eskişehir’de yaşıyorum
Canım bende özelde muayne oluyorum ona rağmen dr bana sağlık ocağında veya devlette yaptır getir boşyere para verme dedi sende öyle yap bence..

:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
Ben daha doktora gitmedim ama :)
SAT 15 Şubat
MDT 22 Kasım
Yaş 28
Hayırlı olsun canım topikin:)
Sat 15 şubat
D.t 22 kasım
Yaş 24
Antalya
2. Çocuk :anne:
Ayniyiz cnm seninle :) doktora gittin mi sen tecrubelisin gerçi kese kalp atışı ne zaman görülür?

6. Haftamin 5. Gunundeyim.
Bulanti yok:nazar:
Başagrisi 5.hafta sonlarindan itibaren var
Huysuzluk sinirlilik bu hafta başladı.
1 saniyede baslayan en fazla 10 saniye suren ağlama zırlama (kumandayla uyduyu acamiyorum diye 2-3 defa yaşadım mesela oysa fisi cikmis, aksam esim aydınlattı beni) son iki 2 gündür
5.haftamda olan vajinal suya yakın akınti bu hafta azaldı
Gögüste zonklamayla birlikte şişkinlik var. Resmen taş gibi sertler (benim memişler yerli portakal kadar anca vardi yoktu şimdi Washington portakali oldu..Eh greyfurta dogru gidecegiz demek ki):KK31:
Ahahaha cok tatlisin..hmmm hemen hemen aynı şeyleer..bende de bulantı yok aglama krizleri stabil...gogusler cevizden mandalinaya doğru yol aldilar :KK47: doktora gittiniz mi kese gormeye peki

Ahahaha cok tatlisin..hmmm hemen hemen aynı şeyleer..bende de bulantı yok aglama krizleri stabil...gogusler cevizden mandalinaya doğru yol aldilar :KK47: doktora gittiniz mi kese gormeye peki
4+4te gittiğimizde yolk sac belli belirsiz göründü dediler ama bana göstermediler :skandal:ve 3 hafta sonra gel dediler. bu da 8. haftam içinde demek.. Beklemedeyim... Şimdi youtube kanalından başkalarının ultrason görüntülerine bakıyorum :KK11: Her sabah gaz sancım var ki, o ağrı da beni her sabah korkuyla uyandırıyor. Neyse ki bir pırt derin bir oh çektiriyor. Hehehe hamilelik biraz da medeni insanlıktan koptuğumuz mağara devrine döndüğümüz bir zaman değil mi bayanlar?:KK53::KK53::KK53:

günaydın kızlar. 2 gündür yazamadım nasılsınız. geriye dünük mesajlarınızı da okuyamadım ama boş vaktimde hemen okuyacağım.
dün akşam doktora gittim bebişlerimi gördüm çok şükür. kalp atışlarını da duyduk. ağlaya ağlaya eve geldik. hala ara ara duygulanıyorum. ALLAHım isteyen herkese nasip etsin. 6+4 de duyduk.

4+4te gittiğimizde yolk sac belli belirsiz göründü dediler ama bana göstermediler :skandal:ve 3 hafta sonra gel dediler. bu da 8. haftam içinde demek.. Beklemedeyim... Şimdi youtube kanalından başkalarının ultrason görüntülerine bakıyorum :KK11: Her sabah gaz sancım var ki, o ağrı da beni her sabah korkuyla uyandırıyor. Neyse ki bir pırt derin bir oh çektiriyor. Hehehe hamilelik biraz da medeni insanlıktan koptuğumuz mağara devrine döndüğümüz bir zaman değil mi bayanlar?:KK53::KK53::KK53:

bende işe gitmek için saati kurmuyorum gazım uyandırıyor nede olsa :KK70: :KK70:

günaydın kızlar. 2 gündür yazamadım nasılsınız. geriye dünük mesajlarınızı da okuyamadım ama boş vaktimde hemen okuyacağım.
dün akşam doktora gittim bebişlerimi gördüm çok şükür. kalp atışlarını da duyduk. ağlaya ağlaya eve geldik. hala ara ara duygulanıyorum. ALLAHım isteyen herkese nasip etsin. 6+4 de duyduk.
Gözün aydın canım darısı bekleyenlerle bana olsun inşallah bende 5+1 im kalp atımına daha var ikizmi senin ağlamak allahın emri zaten napıyon diyene hamileyim diyip ağlayasım var:KK70:

Hepimiz inşaAllah sağlıcakla kucağımıza alırız :) benim 5 haftalık kese göründü şimdi 6 hafta olduk kalp atışını duymak için heyecanlanıyoruz :anneadayı::anneadayı:

Gözün aydın canım darısı bekleyenlerle bana olsun inşallah bende 5+1 im kalp atımına daha var ikizmi senin ağlamak allahın emri zaten napıyon diyene hamileyim diyip ağlayasım var:KK70:
ikizmiş ya. bizde şok olduk. beta normal seyrinde gidiyordu. tek gibiydi. ikiz aklımızın ucundan geçmezdi. doktor betaya çok takılma dedi. dua istediğim kim varsa Allah sana ikiz versin diyordu. tuttu valla dua :)

SAT:04.02.2018
DT:11.11.2018
İl:istanbul

X