2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çıkmaz Allah’ın izniyle canım içini ferah tut, rahim filmimi çekti anladım ben de bir doktorumla konuşayım olmadı ben de çektiririm ama önce sonuçlarımı bekleyeceğim ona göre hareket ederim
Amin inşallah canım Allahım sanada sabır ve tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin. Senin ilk düşükmü belli bi sebebi varmı?

Ben cumartesi yaptim 881 di pazartesi tekrarladim 1817 onumuzdeki cumartesiye kadar Allahtan bi aksilik olmazsa 7000 leri gecer..heralde gozukur D Dilaycan
Senin değerlerin yuksekmiş cnm doktor bana muhtemelen geç döllenme ondan gözükmedi dedi kötü düşünmek istemiorum allah sağlıkla bebişlerimizi kucaga almayı nasip etsin

Senin değerlerin yuksekmiş cnm doktor bana muhtemelen geç döllenme ondan gözükmedi dedi kötü düşünmek istemiorum allah sağlıkla bebişlerimizi kucaga almayı nasip etsin
Hayir canim kötu düsünmek hiç yok..yok öyle bisey..benim bide tüp bebek beni yuksek olması bile tedirgin ediyor zarari varmi diye...ha 3 gun ha 5 gun bizimle olsunlarda görurüz elbet

Amin inşallah canım Allahım sanada sabır ve tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin. Senin ilk düşükmü belli bi sebebi varmı?
İkinci düşüğüm canım o yüzden bizi genetiğe yönlendirdiler ama rahim filmi de yattı aklıma onu da konuşacağım doktorumla, amin canım amin öyle çok istiyorum ki rabbim kimseye aratmasın böyle bir acı yaşatmasın çok zor

Ultrason fotosu vermedimi kuzum bana verdi mercimek gibi bi boşluk :))
Yaaaaaa....Ama ağlayacağım şimdi. Ne gösterdi ne fotosunu verdi... Özel muayene de olsa devlet hastanesi işte..
Ama eşime dedim böyle giderse 3.trimestrede insallah 4 boyutlu goruntuleme icin ozel bir merkeze gideceğim...Benim hic bebeklik fotografim yok, yavrumun dogmadan bile olsun istiyorum:anne::nazar::nazar::nazar:

İkinci düşüğüm canım o yüzden bizi genetiğe yönlendirdiler ama rahim filmi de yattı aklıma onu da konuşacağım doktorumla, amin canım amin öyle çok istiyorum ki rabbim kimseye aratmasın böyle bir acı yaşatmasın çok zor
Amiin inşallah canım devlette ücretsiz yapıyolar tüm tahlilleri hematolojiye ve tıbbı genetiğe git pıhtılaşmana baktır filmide dr unla konuş nasıl derse artık ama sakın ihmal etme ben wakılsızlık ettim saplandım bi dr a 1 senem gitti.Ama sen gerekirse başka drada bi gözük el el den üstündür ki benimki öyle oldu.

Yaaaaaa....Ama ağlayacağım şimdi. Ne gösterdi ne fotosunu verdi... Özel muayene de olsa devlet hastanesi işte..
Ama eşime dedim böyle giderse 3.trimestrede insallah 4 boyutlu goruntuleme icin ozel bir merkeze gideceğim...Benim hic bebeklik fotografim yok, yavrumun dogmadan bile olsun istiyorum:anne::nazar::nazar::nazar:
Oyy canım yaa deme öylee belkide belli değildi daha çok.Benimde bebeklik resmim yok hiç :) daha önümüzde çok zaman var bundan sonra her gittiğinde vericek merak etme :KK66:

Amiin inşallah canım devlette ücretsiz yapıyolar tüm tahlilleri hematolojiye ve tıbbı genetiğe git pıhtılaşmana baktır filmide dr unla konuş nasıl derse artık ama sakın ihmal etme ben wakılsızlık ettim saplandım bi dr a 1 senem gitti.Ama sen gerekirse başka drada bi gözük el el den üstündür ki benimki öyle oldu.
Evet canım haklısın önce kendi doktorumla konuşayım teşekkür ederim bilgiler için

Oyy canım yaa deme öylee belkide belli değildi daha çok.Benimde bebeklik resmim yok hiç :) daha önümüzde çok zaman var bundan sonra her gittiğinde vericek merak etme :KK66:
Bir de sözde sülalenin ilk torunuyum bizimkilerde hic heves yokmuş anam...:KK12: Takıldım bak ben buna... Isteyecegım 28inde randevum ... Beklerken zaman ne uzun Yarab!:KK17:

benim gibi 5. haftalarda yoktur da 6 haftalık ve daha sonraları olan arkadaşlar sıkıntılarınız var mı? Bulantı vs..Varsa ne zaman başladı
6. Haftamin 5. Gunundeyim.
Bulanti yok:nazar:
Başagrisi 5.hafta sonlarindan itibaren var
Huysuzluk sinirlilik bu hafta başladı.
1 saniyede baslayan en fazla 10 saniye suren ağlama zırlama (kumandayla uyduyu acamiyorum diye 2-3 defa yaşadım mesela oysa fisi cikmis, aksam esim aydınlattı beni) son iki 2 gündür
5.haftamda olan vajinal suya yakın akınti bu hafta azaldı
Gögüste zonklamayla birlikte şişkinlik var. Resmen taş gibi sertler (benim memişler yerli portakal kadar anca vardi yoktu şimdi Washington portakali oldu..Eh greyfurta dogru gidecegiz demek ki):KK31:

Kürtaj sonrası nasıl oldu regli mesela ne zaman oldun birde kistim var benim
31. gün regli oldum 10 gun fln sürdü baya yogun regli oldum sonraki ay hamile kaldim zaten. kist herkeste olan bisey regli oldugunda dusurrsun merak etme. Gerekli gorurse doktorun ilacda verir zaten. Ben hamile kalmak icin yumurtlama testlerinden kullandim hemen istiyosan oneririm sanada

Merhaba kızlar ben özel hastaneye gidiyorum. Doktorum bugunkü keseyi gördüğümüz muayeneden sonra toksikoloji ve bir takım kan testleri istedi. Sadece lab ücreti 250 tl tuttu. Bugün yaptırmadım. Acaba bu testleri tıp fakültesinde ya da devlet hastanesinde yaptırmam mümkün olur mu? Bu arada ben de yazayım bilgileri..
Sat:01.02.2018
BDT: 08.11.2018
Ve Eskişehir’de yaşıyorum

X