2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
Hellooooo bende geldim :KK71:ben daha doktor kontrolüne gitmedim ama durum bu gibi
SAT 06.02.2018
MTD 14.11.2018
Yaş 33 İstanbul
Herkese sevgiler..

Hiç bir belirti yok derken dağa ona
Merhaba kasım ayı anneleri bir haftadır sizi takip ediyorum her gün okuyorum yazılarınız:) bende bat günü test yapıp öğrenmiştim diğer günü kan verdim 472.10 cıktı dr göründüm rahim kalınlaşmış 2m dedi sanırsam perşembeye gün verdi kese icin yani yarin geldi catti gun daha önce iki kimyasal ve bir tanede dusugum var ilk defa değerim iyi cıktı kimyasal da 20 den yukarı çıkmazdı ve 3 gün içind e düşerdi şimdi tam bugün 5+2olduk inşallah yarın herşey yolundadır progestan ve aspirin kullanıyorum ve d vitamini falan verdi dr şuan hiç bir belirti yok çok korkuyorum yarın kötü birşey duycam diye dr dan ve bu ay rahim filmi çekmiştim hemen hamile kaldım:) hormon testlerim falan da temiz çıkmıştı bir sorunum yok şükür inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz .. dualarınızı da eksik etmeyin yarın benim için düşük yapan arkadaşlar içinde çok üzüldüm allah yardımcınız olsun
Merhaba kasım ayı anneleri bir haftadır sizi takip ediyorum her gün okuyorum yazılarınız:) bende bat günü test yapıp öğrenmiştim diğer günü kan verdim 472.10 cıktı dr göründüm rahim kalınlaşmış 2m dedi sanırsam perşembeye gün verdi kese icin yani yarin geldi catti gun daha önce iki kimyasal ve bir tanede dusugum var ilk defa değerim iyi cıktı kimyasal da 20 den yukarı çıkmazdı ve 3 gün içind e düşerdi şimdi tam bugün 5+2olduk inşallah yarın herşey yolundadır progestan ve aspirin kullanıyorum ve d vitamini falan verdi dr şuan hiç bir belirti yok çok korkuyorum yarın kötü birşey duycam diye dr dan ve bu ay rahim filmi çekmiştim hemen hamile kaldım:) hormon testlerim falan da temiz çıkmıştı bir sorunum yok şükür inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz hepimiz .. dualarınızı da eksik etmeyin yarın benim için düşük yapan arkadaşlar içinde çok üzüldüm allah yardımcınız olsun .
Hiç bir belirti yok derken dağa önce varmıydi şimdi mi yok oldu. Hangi belirtileri kast ediyor sun

:nazar:Kızlar Kasım anneleri olarak bi kaç bilgiden oluşan bi liste yapalım diyorum :KK200:
Bana son adet tarihinizi, muhtemel doğum tarihinizi, yaşınızı ve bulunduğunuz ili yazarak bu msjı cevaplayabilirmisiniz. İlerde cinsiyetleride ekleriz :anneadayı:
son adet tarihim 26 ocak
muhtemel dogum tarihi 2 kasim
yas 26
mersin :anneadayı:

Son adet tarihim 7şubat
Muhtemel doğum 14 kasım
30 yaşındayım istanbuldayım

Birde önceki gruplarda yapıldığını duymuştum ehatsap grubu bizde kuralım isteyenlerle birbirinize destek olur paylaşım yaparız
Aman diyim adını bile anma anında forumdan atılma sebebi :KK70: daha önce yapanlar ban yedi başka topikte :)))
Bilgiler için saol canım listeyi yapmaya başlayım :)

Aman diyim adını bile anma anında forumdan atılma sebebi :KK70: daha önce yapanlar ban yedi başka topikte :)))
Bilgiler için saol canım listeyi yapmaya başlayım :)
Kız kardeşim geçen yıl doğum yaptı onların böle bi geubu vardı ve hala daha görüşüolar hatta bebeklerinin doğumgunlerine gidiolar çok hoş bi durum bence

E Esra_Babies saat 10 gibi kanamam başladı ardından ağrı hemen gittik doktora sonucum 7 çıktı Meleğim ayrılmıştı bizden daha öncede düşük yaptım demiştim genetik araştırma yapılacak inşallah bir sorun çıkmaz çok üzgünüm 3 ay içinde 2 kere düşük yaşadım
Çok geçmiş olsun. Alkah size can sağlığı versin bebek yine olur inşallah.

Kızlar dr a gidemedim hala .. oğlum 13 aylık hamileyken emzirebilir miyim
Ben bugün gittim 4+2 yim. 10 aylık oğlum var.Doktor emzirebilirsin dedi. Daha önce sağlık ocağına gittiğimde ‘’emzirme, rahim kaslarına etki ediyor sakıncalı olabilir’’ demişlerdi. Şu an emziriyorum.

Yaaa süper düşünmüşsün canım.
Son adet tarihim 8.2.2018
Muhtemel Doğum tarihi 15.11.2018 ( ama sezeryan olacağı için daha erken olucak büyük ihtimal)
Yaşım 30 Hatay da yaşıyorum.

P Polyannaaaaaa evet ilk bat gününden sonra çok halsiz ve uykum gelirdi ve göyüs ucu az ağrı oldu ve hepsi geçti progestan kullanıyorum oda baş dönmesi ve uyku yapıyor . Göğüsler bir dolgun bir normale donuyor buda kafami karıştırıyor ..

benim gibi 5. haftalarda yoktur da 6 haftalık ve daha sonraları olan arkadaşlar sıkıntılarınız var mı? Bulantı vs..Varsa ne zaman başladı

P Polyannaaaaaa evet ilk bat gününden sonra çok halsiz ve uykum gelirdi ve göyüs ucu az ağrı oldu ve hepsi geçti progestan kullanıyorum oda baş dönmesi ve uyku yapıyor . Göğüsler bir dolgun bir normale donuyor buda kafami karıştırıyor ..
Göğüste ağrı varsa sıkıntı yok bence. Benim de sadece göğüs ağrım var , o yüzden dert etme

X